Gdzie pracujecie
Moderator: moderatorzy
-
- nadużywający
Re: Gdzie pracujecie
pracowałbym jeszcze na pojęciem czasu w ujęciu opisywaniu zmian w czasie. czy czas można opisywać czasem?

Mateusz, rozmawiajac z kims zawsze zakladasz, ze jestes madrzejszy od rozmowcy co jest tylko potwierdzeniem tego ze jestes w bledzie, bo myslac malo elastycznie nie jestes nawet w stanie tego przewidziec a co dopiero zaprzeczyc.
"Jak podajesz najlepszemu przyjacielowi nóż, to zawsze trzymając za ostrze, rękojeścią w jego stronę i drugą ręką blokując możliwość zadania przez niego ciosu prosto w serce."
-
- nadużywający
Gdybym jako temat dal rachunek prawdopodobienstwa trudniejszy niz ten co masz w repertuarze zadan, to by bylo smiesznie, smutno czy ambiwalentnie?
"Jak podajesz najlepszemu przyjacielowi nóż, to zawsze trzymając za ostrze, rękojeścią w jego stronę i drugą ręką blokując możliwość zadania przez niego ciosu prosto w serce."
-
- nadużywający
ambiwaletnie jak stała rezystancji. już się popisałeś obliczając xn + yn = zn n>3 dla mnie to temat konczacy twoej umiejetnosci matematyczne.

Wlasnie sek w tym ze sie popisalem, bo nie musze ci niczego udowadniac a w szczegolnosci rownan na poziomie liceum ktorego nigdy nie przeskoczysz. Gdybym to zrobil to moze bys sie poczul gorzej niz ja. Przyznaj sam ze znow mnie rozsmieszyles. To tak jakbys wymagal od Boga dowodu na to ze nim jest, co jest jednoczesnie niedopuszczalne biorac pod uwage to co wyczytales w Biblii.
Mateusz chyba nie chcesz zebym przestal traktowac cie powaznie, bo na razie masz u mnie ogromne fory
Przygotuj dla mnie coś z rachunku albo kombinatoryki, a ja podjade do ciebie na Batorego i przy tobie rozwiaze zadanie. W nagrode skoczysz do lodowki po dwa browarki, spijesz sie sciagniesz stringi a ja cie nagram jak pakol bonusa, wszyscy sie dowiedza ze masz stuleje i bedzie beka jakiej nie bylo na evocie od czasu hopeisdead.
Mateusz chyba nie chcesz zebym przestal traktowac cie powaznie, bo na razie masz u mnie ogromne fory
Przygotuj dla mnie coś z rachunku albo kombinatoryki, a ja podjade do ciebie na Batorego i przy tobie rozwiaze zadanie. W nagrode skoczysz do lodowki po dwa browarki, spijesz sie sciagniesz stringi a ja cie nagram jak pakol bonusa, wszyscy sie dowiedza ze masz stuleje i bedzie beka jakiej nie bylo na evocie od czasu hopeisdead.
-
- bywalec
sprzedaję ludziom szczęście zawarte w białym proszku
Władza absolutna państwa będzie funkcją absolutnej swobody każdej jednostkowej woli.
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46660127
Pracuje w handlu, dokładnie convenience :-)

-
- zarejestrowany użytkownik
- Status: ochroniarz
Ochrona. Ktoś, kto mnie lepiej zna, mógłby powiedzieć, że się marnuję w tej pracy. Ale ja wolę taką niż bardziej ambitną, w której wytrzymam od kilku tygodni do kilku miesięcy, a po tym okresie muszę ratować się ucieczką lub jestem wyrzucany 

-
- bywalec
- Status: Elektrotechnik
- Gadu-Gadu: 63718896
"sprzedaję ludziom szczęście zawarte w białym proszku"
Kiedyś w psychozie spotkałem Dziadka z bajki (dawne czasy), który rozsypywał proszek i ludzie kładli się do snu.
Spotkałem go w wawie na dworcu centralnym. Bałem się podejść bliżej bo dla mnie to był Piaskowy Dziadek z bajki, ale prawdziwej bajki. Jeszcze by mi sypnął piaskiem i bym usnoł.
Kiedyś w psychozie spotkałem Dziadka z bajki (dawne czasy), który rozsypywał proszek i ludzie kładli się do snu.
Spotkałem go w wawie na dworcu centralnym. Bałem się podejść bliżej bo dla mnie to był Piaskowy Dziadek z bajki, ale prawdziwej bajki. Jeszcze by mi sypnął piaskiem i bym usnoł.
- Spokojny80
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 38754286
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46660127
Kompleksowe remonty obiektów.
-
- zaufany użytkownik
- Status: portier
Recepcja portiernia
-
- bywalec
IT (staż)
"zarządzanie" dokumentami klientów (staż)
archiwum (staż)
recepcja (praca)
"zarządzanie" dokumentami klientów (staż)
archiwum (staż)
recepcja (praca)