intelygent

Moderator: moderatorzy

piotr 84
bywalec

intelygent

Post autor: piotr 84 »

jestem ślepy lemingu
nie wiem nic
po za tym co mi poda meinsterm
nie wiem że platforma to mafia w białych rękawiczkach tak jak sld
głosuje na inteligenta Petru w końcu inteligent po licencjacie jestem
bracie - Żakowski to najlepszy publicysta tak jak Olejnik i Lis
za to eksperci to Wałęsa i Giertych w tvn-u ich widziałem jak błyszczą tak i ja te retorykę już umiem i pierdziele jak oni
za to rzeżyser najlepszy to Holand i Wajda
a raz do roku Owsiaka wspomogę polityka miłości zobowiązuje
w ogóle nic nie wiem nie słyszę nie widzę lecz czuje jak lewak obyczajówkę a leming intelekt
tak jest
jest kolorowo jak król Tusk nawijał we spocie
a Gronkiewicz to najlepszy prezydent jak z prowincji przyjerzdzam to na nią prawie głosuje tylko meldunek u niej mam nadzieje skołuje
ja słoik po licencjacie w stołecznym mc donaldu kierownika za 10 lat się łokciami dochrapie
w końcu jest wyścig szczurów
dam radę :icon-mrgreen:
żeby tylko ten pis nie wygrał
Ostatnio zmieniony sob sty 13, 2018 11:39 am przez piotr 84, łącznie zmieniany 3 razy.
piotr 84
bywalec

Re: intelygent

a po za tym w teorie spiskowe nie wierzę Tupolew rozbił się o brzozę Lepper sam się powiesił
i w nic nie uwierzę co mówią w radio tvp republice bo na tvn-ie polsacie interi onecie i wp powiedzieli że to oszołomy w to tylko wierzą
oszołomem nie jestem i żyję w III RP
gdzie Kiszczak Jaruzelski to tragiczni bohaterowie
a Papała Lepper Kaczyński i wielu których nazwisk nie znam
wierzę że raczej sami się w lesie zakopali albo nóż w plecy sobie włożyli a my przecież żyliśmy za PO i PSL-u w kraju miłości gdzie kolorowo a Shulcz nas chwalił i w ogóle byliśmy prymusem europy jak nie świata

piotr 84
bywalec

a teraz okrutna prawda III RP to mafia podwaliny miała jeszcze za prl
lata 90 chłopaczków po miastach wypuścili
przełom wieków chłopaczków sami posadzili
od przegranych wyborów przez pis w 2007 r już prawie tylko białe rękawiczki że wspomnę tylko tych ze szczytu
Gronkiewicz Warszawa
Komorowski wsi
Pawlak przekręt stulecia na ropie od ruskich
piotr 84
bywalec

piotr 84
bywalec

tylko to powoli przeszłość jakby pis rządził dwie kadencje to sam ten układ czy jak to zwał nie ważne sam się rozleci póki co próbują rękoma nogami ratować stary porządek jak ta Gronkiewicz jak te ich hasło ulica zagranica jednak nie pomyśleli o jednym przez te prawie 30 lat podeptali naród i naprawdę mają zagwarantowane trzy z rzędu przegrane wybory
po za tym to obciach mieć legitymacje PO tak jak próbowali z wyborców pis-u zrobić obciachowych dziadów dardanelskich tyle że nie pomyśleli że sami ze społeczeństwa zrobili dziadów przez swoją złodziejską politykę i mają zagwarantowane przez siebie samych przewalone wybory hahaha ha

a polityka już naprawdę mało co mnie obchodzi
piotr 84
bywalec

polityka miłości jako nowa miękka retoryka szczucia i upadlania polaków przez PO i PSL
piotr 84
bywalec

ODPOWIEDZ

Wróć do „piotr 84”