Rodza twurczuci jak wemnie helmi

informacje naukowe, medyczne

Moderator: moderatorzy

jblazys
bywalec

Rodza twurczuci jak wemnie helmi

Post autor: jblazys »

Korzystam z rużny formuł morzliwosi środkuw zapobiegawczy uwzglendajocy w teoriach miedzy strefowy przeżyć na moje uwzglendajoce poczucie po ujsiowowym wzglendom miejs samego poczusia wzmaganego na moje otocznie kturym cię porykam ale rodzajom znakuw markowych podlegajoc pod intycuji różnosi z gronem nauczyłem cię jednego godnie temu przeztwasi czoło a osobami co wieczny problem pod firmami a prasodawctom miewa uwiecznony zakłopłotanie fakt umnie biegnie uraz głembin jakich zasad uznaś raczej niepotrafiałem niemogłem na odległoś okczykiem jak magadaskra czyjej winy mnie przeczlit rodzielajoc osłonom najczeciej rozmuw upoblicznoni tak jagby miało mnie poruczuci jakieś kwesti sumnie jakim rożalonym gniewiem mnie wytkajom w jakiej kwesti źle bywa zemną nad jakim twurczociami cię rorzalojom jak same ciebie oceniaj biegłe swojej animiowosi najczeci mnie samemu w cobie niewidam kto to jest czy coś swojim sygnałem kiedy z grona ani nieprzywał niełykno coś w jakieś kwesti mnie pozdrosi mnie załuje swojom historiom
ODPOWIEDZ

Wróć do „wiedza o schizofrenii”