Oddam pościel za darmo

Tu można umieszczać także odnośniki do swoich ofert na innych serwisach, np. allegro.pl lub tablica.pl

Moderator: moderatorzy

to_ja
zaufany użytkownik

Oddam pościel za darmo

Post autor: to_ja »

Mam do oddania posciele z poliestru w piękne wzory, bardzo ladne i prawie nie uzywane. Ślizgają się i dlatego ich nie chcę. Oddam za darmo. Jedyny koszt to opłacenie przesyłki. Do Krakowa moge dowieźć w każdą środę za darmo. Każda pościel (z wyj 1-szej) stosunkowo śliska, cienka, prawie nie używana, stan oceniam na dobry.
1. Pościel niebieska w kwiatuszki - trochę szorstka, chyba mieszanka bawełny i poliestru
Obrazek
2. Pościel gładka z poliestru - liliowo-wrzosowa w koła:
Obrazek
3. Pościel gładka z poliestru, brązowo-beżowa w krateczkę: (mam podobną, nieco jaśniejszą drugą, oddam w gratisie ale jest już zmechacona tj. ma takie pączki, kołtunki)
Obrazek
4.
to_ja
zaufany użytkownik

Re: Oddam pościel za darmo

4. Pościel z poliestru - zielone koła, niebieskie kwadraty - zepsuty zamek od poszwy na kołdrę, lekko zmechacona
Obrazek
5. Pościel z poliestru - niebieska w kwiatuszki i kwadraty - lekko sprana jedna poszewka na poduszkę ale w przeciwieństwie do pozostałych, ten zestaw ma aż dwie poszewki na poduszki
Obrazek
6. Pościel w kwadraty niebiesko-żółte - też poliester, ale trochę grubszy od pozostałych
Obrazek
Mam jeszcze jedną - bawełnianą (może z domieszką poliestru) ciemno zieloną ale jest bardzo zmechacona - ale jeśli ktoś byłby zainteresowany to wkleje zdjęcie
Zapraszam ! :)
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Post autor: Słonecznik1 »

to_ja
zaufany użytkownik

dobra, nieważne, widze ze nikt nie jest zainteresowany - oddam ją do PCK. Temat do zamkniecia.
schizek
zaufany użytkownik

Post autor: schizek »

szczerze typasek ja bym sie nie polozyl do uzywanej poscieli
to_ja
zaufany użytkownik

Przecież ona jest wyprana schizek. Niektóre komplety były używane tylko raz. A jak jedziesz do kogoś w gości, to wozisz swoją pościel?? ;)
Awatar użytkownika
bertha
zaufany użytkownik

Post autor: bertha »

typasek pisze: pn gru 04, 2017 12:33 pm Przecież ona jest wyprana schizek. Niektóre komplety były używane tylko raz. A jak jedziesz do kogoś w gości, to wozisz swoją pościel?? ;)
Schizek, a jak spisz w hotelu to nie korzystasz z poscieli hotelowej??

Typasek Twoja posciel jest bardzo ladna. Ktos sie bardzo ucieszy. Ludzie potrzebuja wszystkiego!
"Nadzieja przychodzi do czlowieka wraz z drugim czlowiekiem"
Awatar użytkownika
unreal
zaufany użytkownik

Post autor: unreal »

Typasku, nie oddawaj do PCK, tylko do Caritasu.
PCK bierze rzeczy na czyściwo.
LaDopamina
ODPOWIEDZ

Wróć do „sprzedam, kupię, zamienię, oddam”