Terapia LSD
Moderator: moderatorzy
Terapia LSD
Jak już pisałem w proroczych snach, wedle nauki świat molekularny to rzeczywistość a świat molekularny to wszystko. Cały nasz świat składa się z niewidzialnych golym okiem czasteczek. Nie zagłębiając się dokładnie w szczegóły, swiat widzianym naszymi oczyma to iluzja... czyli co za tym idzie można nań wpływać, co wiedzą co poniektórzy konsumenci LSD a i w psychologii często stosowana praktyka. Z autopsji wiem, że po zażyciu jestem w stanie sobie wyobrazić co mi przyjdzie na myśl...dosłownie sen na jawie. Niestety nie za bardzo mam pole do popisu w tej materii na świadomej schizofrenii. Jeszcze za nim usłyszałem pierwsze głosy widziałem i czułem naprawdę wiele, tyle tylko, że mój umysł nie za trybil na nieświadomości na co go stać. Teraz już, na swiadomej schizofreni z glosami, w mentalnym więzieniu umysłu, gdzie jestem pilnowany na kazdym kroku moge jedynie pomarzyć o tym do czego jestem zdolny, także jeśli ktoś to czyta i wie o tym a jeszcze go nie dorwali to nie chcę nic sugerować...ale ma niezłe pole do popisu...
-
- zaufany użytkownik
- Status: portier
Re: Terapia LSD
Hehe,no Albert Hoffman to geniusz i leczył tym ludzi-schizofreników.