Intuicja/Urojenie: Sekret druidów
Moderator: moderatorzy
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Intuicja/Urojenie: Sekret druidów
Budowa różdżki magicznej
Należy zasadzić nasiono drzewa i pielęgnować do czasu aż osiągnie odpowiednią wysokość a wtedy ściąć jego wierzchołek wzrostu. Z odrośli uformować gniazdo na kryształ (duszę różdżki) i umieścić kryształ. Poczekać aż wszystko się zrośnie.
Ściąć należy czystym nożem ku dołowi tak aby energia driady (istoty energetycznej drzewa) kierowała się ku górze i na końcu została uwięziona w krysztale. Nóż umożliwia przejęcie kontroli nad magiem dlatego należy go nosić przy sobie a w razie niebezpieczeństwa zakopać.
Moja będzie z drzewa kauczukowego a kryształem będzie kwarc.
Czas na realizację: 15 lat.
Oryginał zamieszczony w internecie na szczęście już nie istnieje i zdobyta wiedza za pomocą intuicji związanej z miejscem przepadła u okultystów. Czyli to informacja jest już czysta. Proszę mnie nie posądzać o kradzież ponieważ nie chcieli tego co do nich należało to nie.
Należy zasadzić nasiono drzewa i pielęgnować do czasu aż osiągnie odpowiednią wysokość a wtedy ściąć jego wierzchołek wzrostu. Z odrośli uformować gniazdo na kryształ (duszę różdżki) i umieścić kryształ. Poczekać aż wszystko się zrośnie.
Ściąć należy czystym nożem ku dołowi tak aby energia driady (istoty energetycznej drzewa) kierowała się ku górze i na końcu została uwięziona w krysztale. Nóż umożliwia przejęcie kontroli nad magiem dlatego należy go nosić przy sobie a w razie niebezpieczeństwa zakopać.
Moja będzie z drzewa kauczukowego a kryształem będzie kwarc.
Czas na realizację: 15 lat.
Oryginał zamieszczony w internecie na szczęście już nie istnieje i zdobyta wiedza za pomocą intuicji związanej z miejscem przepadła u okultystów. Czyli to informacja jest już czysta. Proszę mnie nie posądzać o kradzież ponieważ nie chcieli tego co do nich należało to nie.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Re: Intuicja/Urojenie: Sekret druidów
Przeszedłem do realizacji projektu w chwili zasadzenia kauczukowca.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- Francesco
- zaufany użytkownik
- Status: jatądrobnącząstkącowieczniezłegochceazawszeczynidobro
- Gadu-Gadu: Czarnokrwista
Ja miałam z takiego drzewka w ten sposób zrobione.

I wyrosło do samego sufitu i więcej.

I wyrosło do samego sufitu i więcej.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Na razie muszą nasiona wykiełkować. Jak się uda to muszę przygotowywać kryształ górski, wezmę z Allegro, a nóż to będzie typu Lappi (fiński) ręcznie robiony.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Już rośnie.