WiMP, Deezer, Spotify
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Re: WiMP, Deezer, Spotify
Nie próbowałem jeszcze inaczej niż na smartfonie, dzisiaj rano zacząłem. Kolumny mam w sumie nie hi-fi ale studyjne, takie no dwa klocki, pudełka.
nic
W takim razie posiadasz darmowe konto Spotify bez usługi premium, czyli podstawowa jakość 128kbps, więc nie dziwię się, że jesteś zawiedziony.
Wykup Premium i się przekonasz na własne uszy, do tego reklamy przestaną irytować. Z usługi premium można w każdym momencie zrezygnować.
Wykup Premium i się przekonasz na własne uszy, do tego reklamy przestaną irytować. Z usługi premium można w każdym momencie zrezygnować.
"Bo wszystko, co się narodziło z Boga, zwycięża świat. A tym zwycięstwem, które zwyciężyło świat, jest nasza wiara." (1 J 5,4)
-
- zaufany użytkownik
Reklam nie mam, bo to okres próbny. Ale skoro mówisz, że jakość jest dobra... No zobaczę jeszcze TIDAL.
nic
Skoro nie masz reklam to masz Premium i zapewne skorzystałeś z 3 miesięcznego okresu próbnego za 0,99gr. także ciesz się i korzystaj, bo jakość jest zadowalająca.
Jeśli chcesz iść z jakością wyżej wtedy Tidal Hi-fi, ale wiąże się to z większymi kosztami no i baza muzyki uboższa względem Spotify.
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Jeśli chcesz iść z jakością wyżej wtedy Tidal Hi-fi, ale wiąże się to z większymi kosztami no i baza muzyki uboższa względem Spotify.
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
"Bo wszystko, co się narodziło z Boga, zwycięża świat. A tym zwycięstwem, które zwyciężyło świat, jest nasza wiara." (1 J 5,4)
-
- zaufany użytkownik
Jo
Mam od dzisiaj TIDALa 90 dni okres próbny...
Skończyłem, przynajmniej na razie ze Spotify, bo korona...
Czy są tu użytkownicy TIDALa? Chodzi mi o to droższe HiFi jakościowo, czy to się opłaca...????
k
Mam od dzisiaj TIDALa 90 dni okres próbny...
Skończyłem, przynajmniej na razie ze Spotify, bo korona...
Czy są tu użytkownicy TIDALa? Chodzi mi o to droższe HiFi jakościowo, czy to się opłaca...????
k
nic
Spokojnie korzystaj z 3 miesięcznego okresu próbnego Premium, bo jeśli nie posiadasz odpowiednich urządzeń w standardzie Hi-Fi to i tak nie usłyszysz różnicy.
-
- zaufany użytkownik
Dzięki, i tak chyba wrócę do Spotify po tym okresie, bo wydaje mi się ciekawszy.
nic
słabo się znam na wireless, takie dobre faktycznie? masz z czyms porownanie?