Zajrzyjcie na tę stronkę i wyraźcie swoje zdanie;
Moderator: moderatorzy
- jil_sander
- zarejestrowany użytkownik
- Kontakt:
Zajrzyjcie na tę stronkę i wyraźcie swoje zdanie;
http://www.poradnikzdrowie.pl/psycholog ... 7_6106.htm
Ile Waszym zdaniem jest w niej prawdy, czy rzeczywiście powinniśmy się zgłosić do lekarza dopiero, gdy:
Jeżeli mamy do czynienia z brakiem dbałości o higienę, dziwacznymi zachowaniami, słyszeniem głosów??
Ile Waszym zdaniem jest w niej prawdy, czy rzeczywiście powinniśmy się zgłosić do lekarza dopiero, gdy:
Jeżeli mamy do czynienia z brakiem dbałości o higienę, dziwacznymi zachowaniami, słyszeniem głosów??
hah. generalnie większość z tych 'sygnałów ostrzegawczych' to ja dostrzegam u siebie teraz. tylko co z tego?
takie sygnały generalnie mogą świadczyć też o innych zaburzeniach psychicznych.
wydaje mi się, że do lekarza powinniśmy się zgłaszać wtedy, kiedy po prostu czujemy się źle, nie dajemy sobie sami rady i wiemy, że nie jest to spowodowane jakąś chorobą somatyczną. albo kiedy nasi najbliżsi mówią nam, że coś się dzieje z nami niedobrego..
wydaje mi się, że do lekarza powinniśmy się zgłaszać wtedy, kiedy po prostu czujemy się źle, nie dajemy sobie sami rady i wiemy, że nie jest to spowodowane jakąś chorobą somatyczną. albo kiedy nasi najbliżsi mówią nam, że coś się dzieje z nami niedobrego..
- jil_sander
- Kontakt:
a jak u Ciebie jest z piciem alkoholu i kawą. Masz mocna głowę, działa na Ciebie kawa?? Na mnie kawa nie działa, a do piwa to mam taką słąbośc. Po pierwszym robie sie strasznie senny.jeremi pisze:hah. generalnie większość z tych 'sygnałów ostrzegawczych' to ja dostrzegam u siebie teraz. tylko co z tego?
kawa?.. w ogóle na mnie nie działa. może nawet bardziej mnie usypia niż pobudza. nie wiem, trochę paradoksalne działanie..
a alkohol.. hm.. rzadko pijam, gdyż po prostu nie smakuje mi smak alkoholu. ale lubię być pijany. po lekach nie trzeba dużo, żeby się upić. kilka drinków i bania, że hej. heheh.
ale co to ma wspólnego z tematem?
a alkohol.. hm.. rzadko pijam, gdyż po prostu nie smakuje mi smak alkoholu. ale lubię być pijany. po lekach nie trzeba dużo, żeby się upić. kilka drinków i bania, że hej. heheh.
ale co to ma wspólnego z tematem?

- jil_sander
- Kontakt:
zapytałem z ciekawości;))
z tematem nie ma związku w ogóle;p
- jil_sander
- Kontakt:
Re: Zajrzyjcie na tę stronkę i wyraźcie swoje zdanie;
Z góry przewiduje, że narzekasz na koncentracje;p
Powiedz, co pomaga Ci w jej ćwiczeniu??
pozdrawiam;))
Powiedz, co pomaga Ci w jej ćwiczeniu??
pozdrawiam;))
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
To chyba prawdłowo napisane.jil_sander pisze:... -sygnaly-ostrzegawcze,1907_6106.htm
Ile Waszym zdaniem jest w niej prawdy ?
Ja wiem...? Chyba nigdy bym się nie zgłosiła, gdyby mnie tam nie dowieżli.
Moim zdaniem jestem zdrowa tylko ludzie wydziwiają, wyzyskują, za szybko chodzą za szybko mówią, za wiele oczekują. Czemu to życie takie
trudne i męczące. Mnie leki w sposobie myślenia w niczym nie pomagają.
Moim zdaniem jestem zdrowa tylko ludzie wydziwiają, wyzyskują, za szybko chodzą za szybko mówią, za wiele oczekują. Czemu to życie takie
trudne i męczące. Mnie leki w sposobie myślenia w niczym nie pomagają.
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
teraz po przebytej chorobie uważam że już kiedy nastąpi załamanie nerwowe, złe samopoczucie, dołek psychiczny, problemy z otoczeniem(rodzina,przyjaciele) powinno się porozmawiać z lekarzem(psycholog,psychiatra) lub przynajmniej porozmawiać z bliską osobą. dwa lata przed chorobą miałem coś takiego i przyjaciel doradził mi żebym poszedł do psychologa, zlekceważyłem to. a jak sie to wszystko skonczyło to wiadomo.
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
W tamtym okresie kiedy to pisałem miałem jeszcze negatywy. Dokładnie wtedy nie wiedziałem o tym że coś takiego występuje, niestety nie był mi wtedy podawany lek na negatywy. Uważam że nie byłem dobrze leczony bo miałem okropne dołki psychiczne, tylko dzięki swoim braciom i kolegom zdołałem z nich wyjść a było ciężko, wtedy potrzebowałem leku na negatywy.wowo21975 pisze: ↑śr wrz 16, 2009 12:47 am teraz po przebytej chorobie uważam że już kiedy nastąpi załamanie nerwowe, złe samopoczucie, dołek psychiczny, problemy z otoczeniem(rodzina,przyjaciele) powinno się porozmawiać z lekarzem(psycholog,psychiatra) lub przynajmniej porozmawiać z bliską osobą. dwa lata przed chorobą miałem coś takiego i przyjaciel doradził mi żebym poszedł do psychologa, zlekceważyłem to. a jak sie to wszystko skonczyło to wiadomo.