CHODŹCIE DO NAS SCHIZOFRENICY !! ORGANIZUJEMY PKS84 Polski Kościół schizofreników. Na razie zbieramy się w jedną całość na facebooku. Masz zdiagnozowaną schizofrenię ?? To dołącz do nas. Chcemy walczyć o lepszy byt ,status , o większy socjal , o prywatność . Będziemy wyciągać ludzi z psychiatryków na mocy prawa . Będziemy walczyć o lepsze prawa i swobody obywatelskie. Będziemy imprezować wspólnie składając się na rauty gdzie się poznamy i zintegrujemy. Schizofreniku nie jesteś sam . Działamy alternatywnie i pod ziemią . Chcemy zachować własne tajemnice i chronić świętości które odkrywamy. W czsach plemiennych naszym zadaniem było wieszczenie i przewodzenie plemieniem. Dzisiaj też mamy takie aspiracje żeby stanowić obywateli pierwszej a nie trzeciej kategorii. Dosyć z stygmatyzacją ! Dosyć z leczeniem psychotropami !!! One nic nie pomagają . Nie jesteśmy chorzy - jesteśmy zdrowi !!! Schizfrenia to dar od losu to święte szaleństwo zesłane przez bogów. Jesteśmy inni ,jesteśmy naznaczeni - rozwalimy ten system - w Polsce jest nas tysiące albo i więcej - odnajdziemy się ,zorganizujemy i zawalczymy .Stworzymy własną hierarchię kapłanów ,arcykapłanów i będziecie mieli swojego PONTIFEX MAXIMUSA czyli mnie który ma za cel ochronę informacjii i danych które będziemy katalogować . W przyszłości zrzutka na niemieckie serwery z maxymalną ochroną - tam będą przechowywane ważne informacje o naszych członkach . Będziemy działać tajnie ,chcemy być cichą sektą na poboczu ,złożymy rządanie do wyznaczenia nam budynku gdzie mieściłby się nasz sekretariat oraz budynek przeznaczony na kościół - najlepiej stylowy ,może być dworek . Poszukamy wsparcia drogich mecanasów - znajdą nas i nas wesprą . Daj lajka jeśli jesteś schizofrenikiem to wszystko . Znajdę cię potem . Na razie wystarczy lajk . Nie ważne ile masz lat jesteś z nami - jesteś naznaczony - niezwykły . Twoje zdolności para psychiczne zostaną docenione ,kiedyś może będziemy mieli nawet własne domki mieszkalne gdzie powstanie pierwsze osiedle mieszkalne schizofreniczne gdzie każdy znajdzie własny kąt ,wyrzywienie i opiekę . Gdzie znajdzie przyjaciół. DZISIAJ TRWA NAGONKA I OBŁAWA NA NAS - ZAMYKA SIĘ NAS W PSYCHIATRYKACH GDZIE WYKORZYSTUJĄ APRATA SĄDOWNICZY DO TEGO BY ZABRAĆ NAM WOLNOŚĆ BY POZBAWIĆ NAS PRAW . NIE DAJMY SIĘ KOLEŻANKI I KOLEDZY . JEDNOCZMY SIĘ TERAZ - WYSTARTUJMY NA FACEBOOKU JAK RAKIETA - NIECH NASZA ŚWIĘTA SPRAWA STANIE SIĘ WIELKA A NASZA SEKTA POTĘŻNA BO TO MY MAMY DOSTĘP DO PRAWDZIWEJ WIEDZY - CAŁA WIEDZA UPOWSZECHNIANA PRZEZ MEDIA I PAŃSTWO JEST PŁYTKA . TO MY WIEMY JAKA JEST RZECZYWISTOŚĆ I CO JEST ZA KURTYNĄ . ZAJMIEMY SIĘ IDEALISTYKĄ (NAUKA O IDEACH , METAFIZYKA NAUKOWA) ,ZAJMIEMY SIĘ SOBĄ . POSZUKUJEMY ZWŁASZCZA SCHIZOFRENIKÓW Z WYŻSZYCH SZCZEBLI SPOŁECZNYCH LECZ ZASIĘGIEM CHCEMY OBJĄĆ WSZYSTKICH . NIECH ŻYJE SCHIZOFRENICZNA KLASA !!!
przed nami napisanie deklaracjii o utworzenie związku wyznaniowego który złożymy ministrowi spraw wewnętrznych oraz wniosek o wpis do rejestru ( POTRZEBUJEMY POMOCY PRAWNEJ ALE SAMI SOBIE PORADZIMY)
PRZEZ WPIS ZYSKAMY OSOBOWOŚĆ PRAWNĄ
SZUKAMY KANCELARII PRAWNICZEJ - PRAWNIKÓW Z SCHIZOFRENIĄ KTÓRZY POMOGĄ NAM W SPRAWACH PRAWNYCH
WARUNKIEM JEST TEŻ LISTA 100 OBYWATELI POLSKICH . A WIĘC LICZYMY DO 100.
https://www.facebook.com/PKS84naszczas/
POLSKI KOŚCIÓŁ SCHIZOFRENIKÓW PKS84 organizacja
Moderator: moderatorzy
Re: POLSKI KOŚCIÓŁ SCHIZOFRENIKÓW PKS84 ORGANIZACJA
Schizofrenia to nie dar od losu ani dar od bogów. Schizofrenia to choroba, ja wierzę że to może być opętanie demoniczne lub zniewolenie ale na pewno nie coś dobrego. Ja nie wierzę że mam jakieś zdolności parapsychiczne. Chciałbym się pozbyć swojej schizofrenii i normalnie pracować jak kiedyś. Ja na pewno do was nie dołączę.