forum dla osób dotkniętych schizofrenią, ich rodzin oraz zainteresowanych ''Dla człowieka nie tylko świat otaczający jest zagadką, jest on nią sam dla siebie. I z obu tajemnic bardziej dręczącą wydaje się ta druga.'' Antoni Kępiński
wielka cywilizacja ludzi
beka
a oni są z tego dumni
do niczego nie doszli
a i to zesrali
żebym mógł im coś powiedzieć
to tylko
że są durniami
albo nie
nie wiem
nic bym nie powiedział będę patrzył tylko
aż do czasu że nic nie zrozumiem
a wtedy
a wtedy
uwolnię się
tak piszę bo w takim jestem nastroju od forum robię fajrant na jakiś czas
Ostatnio zmieniony pn mar 27, 2017 5:47 am przez piotr 84, łącznie zmieniany 3 razy.
Jeden ze współczesnych Mistrzów Zen stwierdził, że ludzie zawsze szli za jednym: postępem cywilizacji i spokojem umysłu. Być może to zauważasz, że nie wychodzi im, ja się skłaniam ku temu stwierdzeniu,
Jeden ze współczesnych Mistrzów Zen stwierdził, że ludzie zawsze szli za jednym: postępem cywilizacji i spokojem umysłu. Być może to zauważasz, że nie wychodzi im, ja się skłaniam ku temu stwierdzeniu,
Nie zapominaj że do władzy ciągnie zazwyczaj najgorszy psychopatyczny element, osobniki które są mistrzami oszustwa, wmawiają innym, że chcą dobrze w tym czasie czerpiąc gigantyczne, wręcz niewyobrażalne dla zwyczajnych ludzi korzyści majątkowe.
Niestety najczęściej ludzie się łapią na takie zagrania - jak uda im się ogłupić całe narody to kończy się to właśnie na tym do czego to zmierza obecnie.
Co do tego jakim szlakiem idą ludzie... większość ludzi idzie tym szlakiem:
Zaczyna się niewinnie i w zamiarze ma to być coś dobrego - kończy się w pułapce której mało kto odważy się przeciwstawić.