KOD

Moderator: moderatorzy

marchewkowy
bywalec

Re: KOD

Post autor: marchewkowy »

Jak to złodziej okradał złodzieji:

http://niezalezna.pl/93844-kod-mial-wie ... ze-zbiorek

Teraz sam nie wiem, złodziejstwa nie popieram... fakt świadomości iż złodziej okradł złodzieji daje jednak mieszane uczucia... nad czym ja się zastanawiam... nie ma co rozmyślać nad lewackim bagnem... tam logiki się nie uraczy... co ci idioci sobie myśleli - czy może faktycznie tam są sami pożyteczni idioci nie zdający sobie sprawy z niczego co ich otacza? Czy to jakaś tajna zbiórka na otwarcie lewackich bojówek mających niszczyć Polskę - tak jak to czynią lewaccy terroryści w USA?
marchewkowy
bywalec

http://m.niezalezna.pl/95615-spektakula ... -zaliczyli

koderaści (znani również pod nazwą - komitet obrony debilizmu) się wykruszają - czyżby zaczęli zauważać w jak zdradzieckiej organizacji uczestniczyli?

Obecnie zostali tam jedynie ci którzy są osobiście opłacani przez sorosa - jak ich właściciel stwierdzi, że nie ma z tego motłochu żadnych zysków a same straty to kijowski będzie samotnie uczestniczył w pochodach zdrajców i mówił sam do siebie...

PS. Gdyby nie zorganizowany transport to by było ich maksymalnie 100 :lol:
marchewkowy
bywalec

koderaści - co raczej jest sprawą bardziej niż oczywistą - to złodzieje, jednak szanujący się złodziej nie kradnie na swoim podwórku, niestety koderaści to nie dość że złodzieje to jeszcze głupi złodzieje... kradną u siebie po czym sami na siebie donoszą:

http://niezalezna.pl/96244-tego-jeszcze ... ki-w-kasie

Nic tylko czekać aż ustanowiony zostanie "komitet obrony koderastów przed koderastami" :lol:
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

Doborem słów wyrażasz nie tylko swoją niechęć, lecz sugerujesz także u kogoś skłonności do pederastii. Nie masz do tego faktów !
piotr 84
bywalec

Post autor: piotr 84 »

tutaj poniekąd Zbyszkowi muszę przyznać rację Marchewkowy twoją ankietę odnośnie lewactwa wypełniłem na nie wiem - ankiete z pytaniem czy to pedofile
wypełniłem na nie wiem bo do łóżka im nie zaglądam
a że to zdegenerowane środowisko dekadenckie lesbijskie ale i pożytecznych idiotów to inna sprawa
marchewkowy
bywalec

piotr 84 pisze: czw mar 30, 2017 10:15 am tutaj poniekąd Zbyszkowi muszę przyznać rację Marchewkowy twoją ankietę odnośnie lewactwa wypełniłem na nie wiem - ankiete z pytaniem czy to pedofile
a że to zdegenerowane środowisko dekadenckie lesbijskie ale i pożytecznych idiotów to inna sprawa
Zapoznaj się z filmami zamieszczonymi w tamtym wątku - sprawa trafia już do mediów głównego nurtu. Co do ankiety - ankieta ma bezterminową możliwość zmiany decyzji.

@Zbyszek - czy koderasta kojarzy się z jakimś wyrazem?

Może taki widok kojarzy się również z czymś skandalicznym:
Obrazek

Wracając do tego co rzekomo sugeruję - czy jeśli do publicznej wiadomości trafią dowody łączące głównego fundatora kodomitów z międzynarodową siecią pedofilii to uznasz kodomitów za wspierających pedofilię (czy z świadomie czy nie to osobne zagadnienie...)?
piotr 84
bywalec

a to jest ich upodlenie siebie przez siebie

to biedni ludzie są Marchewkowy
marchewkowy
bywalec

piotr 84 pisze: czw mar 30, 2017 11:25 am a to jest ich upodlenie siebie przez siebie

to biedni ludzie są Marchewkowy
Jak bardzo upodleni to dopiero historia oceni.

Takie pytanie, czy pisanie prosto i dosadnie jest czymś złym? Czy lepiej takich ludzi "klepać po plecach" i mówić - jesteście super? Czy może lepiej pisać dosłownie w nadzieji, że w końcu zaczną się interesować tym co rzeczywiście się dzieje, w czym uczestniczą i po jakiej stronie sami siebie ustawili?
piotr 84
bywalec

po stronie upodlenia

myślę że to jest dosadnie z siebie takie coś zrobić sobie samu krzywdę jak to oni robią
Awatar użytkownika
unreal
zaufany użytkownik

Post autor: unreal »

piotr 84 pisze: czw mar 30, 2017 10:15 am ankietę odnośnie lewactwa wypełniłem na nie wiem - ankiete z pytaniem czy to pedofile
Nie chodzi o to, czy wszyscy to robią, tylko jaki jest ich stosunek do pedofilii.
LaDopamina
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Kontakt:

marchewkowy pisze: czw mar 30, 2017 10:53 am.. czy koderasta kojarzy się z jakimś wyrazem?
kojarzy się z niczym, ale sugeruje w urągający sposób związki z pederastią, czyli skłonnościami do dzieci. Nie wypowiadam się na tematy do tyczące seksualności w wątkach poświęconych polityce, bo związki jednego z drugim są ...

łagodnie mówiąc metodami na wywoływanie społecznej dezorientacji, w której udział napawałby mnie odrazą. O uczuciach i związkach do dzieci chętnie - kiedy indziej i gdzie indziej.

Widok fajczących dziewczyn kojarzy mi się, z faktem, że one też by chciały, lecz nie za bardzo wiedzą jak i ktoś podsuwa im jakieś g. specjalnie dla Pana Marchewkowego. Może gdyby Pan Marchewkowy podpowiedział tym dziewczynom w jaki sposób one także mogłyby ... no, tego ... to może byłoby inaczej, a skoro wyraża tylko swoją dezaprobatę to im nie pozostaje nic innego jak go drażnić. W sumie obopólnie żałosna sytuacja.
... czy jeśli do publicznej wiadomości trafią dowody łączące głównego fundatora kodomitów z międzynarodową siecią pedofilii to uznasz kodomitów za wspierających pedofilię ...
Oczywiście nie ! Uznałbym, że tak jest gdyby jakoś uwidoczniło się to w realnych postulatach tego ruchu, np. propozycjach zmiany prawa w tym kierunku, etc. Jeśli pan X założyciel ruchu K lubi seksualnie "coś tam" to nie dowodzi to żadnego wpływu tych skłonności na K.

Także odwrotnie: Jakkolwiek ruchy społeczne budują się na uczuciach indywidualnych ludzi to wyciąganie wniosku z ogólnej oceny ruchu społecznego na indywiduum jest często metodologicznie wątpliwe. Wszystkie ryby są śliskie, to nie znaczy, że ta jedna też, a z oceną ludzi, ich postaw i motywów jest jeszcze o niebo trudniej niż oceną ryb.
marchewkowy
bywalec

unreal pisze: czw mar 30, 2017 4:26 pm
piotr 84 pisze: czw mar 30, 2017 10:15 am ankietę odnośnie lewactwa wypełniłem na nie wiem - ankiete z pytaniem czy to pedofile
Nie chodzi o to, czy wszyscy to robią, tylko jaki jest ich stosunek do pedofilii.
Nawet i nie o to chodzi - domyślam się iż w swojej ignorancji wiele z tego motłochu nie zdaje sobie sprawy z tego jaki stosunek do pedofilii mają ich właściciele. Pisząc właściciele mam na myśli fundatorów tego jak i wielu innych zbiegowisk...

Właśnie z tego powodu należy im naświetlać temat i zmuszać do samodzielnych poszukiwań, czy to w formie prowokacyjnej nazwy, jak np. koderaści czy kodomici, czy to bezpośrednio...

Dla zainteresowania... polecam przeszukać internet pod kątem kim jest kto jest w jego grupie znajomych oraz czy czasem lewactwo nie wypełnia jego postulatów - david thorstad. Tak lewactwo na prawdę tworzy takie organizacje a jedną z ważniejszych funkcji kodu jest doprowadzić do takiego stanu rzeczy w Polsce aby tego typu organizacje pojawiły się i tutaj. Co z resztą powoli wprowadzili za czasów jak u władzy było "po" - czyli platforma oprawców.
marchewkowy
bywalec

zbyszek pisze: czw mar 30, 2017 4:45 pm
marchewkowy pisze: czw mar 30, 2017 10:53 am.. czy koderasta kojarzy się z jakimś wyrazem?
kojarzy się z niczym, ale sugeruje w urągający sposób związki z pederastią, czyli skłonnościami do dzieci. Nie wypowiadam się na tematy do tyczące seksualności w wątkach poświęconych polityce, bo związki jednego z drugim są ...
Są jakie? Dokłądnie? Czyżbyś chciał zasugerować iż nie istnieją?

Czym jest program CIA monarch? Czy czytałeś odtajnione już akta? Czy to iż oficjalnie stwierdzono iż program zakończono świadczy iż nie powstał następny?
Awatar użytkownika
Antonio Kontrabas
zaufany użytkownik

Post autor: Antonio Kontrabas »

Ponoc jest tak, ze nie lubimy w innych tego, co nas najbardziej w samych sobie boli.
the end
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: the end »

AntonPawlowicz pisze: czw mar 30, 2017 6:33 pm Ponoc jest tak, ze nie lubimy w innych tego, co nas najbardziej w samych sobie boli.
dokładnie, sianie nienawiści to jakie plony będą?
nic
piotr 84
bywalec

unreal pisze: czw mar 30, 2017 4:26 pm

widocznie za konkretnie zrozumiałem abstrakcyjne pytanie

no cóż jestem schizofrenikiem i nie rozumiem abstrakcyjnych pojęć ja je czuje 8)
marchewkowy
bywalec

karuna pisze: czw mar 30, 2017 6:49 pm
AntonPawlowicz pisze: czw mar 30, 2017 6:33 pm Ponoc jest tak, ze nie lubimy w innych tego, co nas najbardziej w samych sobie boli.
dokładnie, sianie nienawiści to jakie plony będą?
Zgadzam się, nie ma chyba bardziej nienawistnych istot niż kodomici.

Praktycznie nie ma ani jednego ich zgromadzenia bez tego typu występków.

Co do tego co napisał Anton - w wątku obok wcześniej o tym pisałem - nazywa się to w psychologii projekcja. Chciałbym zobaczyć jakiś przykład na to iż stosuję ją tutaj na forum.

PS. Znacie może symbol jakim posługują się kodomici - tak tym symbolem jest motyl. Teraz zapraszam do lektury czym jest program CIA "monarch" i dlaczego nosi nazwę "monarch". Nawet padały na jednym z ich zlotów pytania odnośnie tego symbolu - na które żaden z uczestników nie był w stanie odpowiedzieć.
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Kontakt:

marchewkowy pisze: czw mar 30, 2017 4:58 pm
zbyszek pisze: czw mar 30, 2017 4:45 pm... tematy dotyczące seksualności w wątkach poświęconych polityce, bo związki jednego z drugim są ...
Są jakie? Dokłądnie?
Wykorzystywanie subtelnie do wpływu, a popularnie do dezorientacji i podjudzania jednych przeciw drugim. Tu w tym wątku nie chodzi raczej o subtelny wpływ przy pomocy płci przeciwnej. O "CIA monarch" nie słyszałem, podrzuć proszę link na priva.
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Post autor: Słonecznik1 »

Dobrze że Trump jest prezydentem USA , np, wystosowował do Merkel propozycje by zapłaciła 300 mld, euro w zamian za bezpieczenstwo , kurewskie pogrywanie moze sie skonczy i normalny honorowy sprawiedliwy ludzki rozwoj sie zacznie. Ale część ludzi będzie chciała się go pozbyć napewno jeśli będzie mieszał w ich szambie i słuzby powinny bbyć zaufane i sprawdzone i ttych najgorszych łajdakówk utopić w nim a niektórych do pierdla. Zobaczymy co czas pokaże
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Post autor: Słonecznik1 »

Zbyszek jest tez pytanie o pare rzeczy można mieć - mafie często nie wiem czy wiesz u nas działały za pozwoleniem władzy o czym np mówił Masa. Nie tylko on zresztą . I czy pedofilia też nie bywa tolerowana? słuzby mają pieniądze internet kontrolują wiele rzeczzy , specjalisci pieniadze . Nie zawsze tak jest ale moze tak byc że czasem tacy zdegenerowani zdrajcy i mordercy to co pedofillia niemozliwa?/ jak myślisz?
ODPOWIEDZ

Wróć do „polityka”