Dzień Kobiet
Moderator: moderatorzy
- Kiciuś_XXL
- moderator
Dzień Kobiet
Zdaję sobie sprawę, że jest na forum wiele kobiet które nie akceptują żadnych, świąt, okazji i obdarowywania czy składania sobie życzeń.
Co prawda nie mam czekolady no bo zjadłem, nie mniej jednak zaryzykuję i złożę Wam kobietom życzenia.
Życzę Wam dużo ciepła i zrozumienia od drugiej osoby. Życzę byście miały komu się zwierzać, porozmawiać i mieć tą drugą osobę by Was w miarę możliwości rozumiała. Wiem, że dobrze mieć drugą osobę(męża, przyjaciółkę, kolegę itd)która też tak jak my byłaby wariatem.
Dużo zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy.
Co prawda nie mam czekolady no bo zjadłem, nie mniej jednak zaryzykuję i złożę Wam kobietom życzenia.
Życzę Wam dużo ciepła i zrozumienia od drugiej osoby. Życzę byście miały komu się zwierzać, porozmawiać i mieć tą drugą osobę by Was w miarę możliwości rozumiała. Wiem, że dobrze mieć drugą osobę(męża, przyjaciółkę, kolegę itd)która też tak jak my byłaby wariatem.
Dużo zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy.
- Kiciuś_XXL
- moderator
Re: Dzień Kobiet
Zapomniałem wam życzyć żebyście przeżyły jakąś przygodę, łóżkową np...
albo coś fajnego
albo coś fajnego
- Francesco
- zaufany użytkownik
- Status: jatądrobnącząstkącowieczniezłegochceazawszeczynidobro
- Gadu-Gadu: Czarnokrwista
I zatwardzenia od czekoladek ... Czy innych dziwnych rzeczy.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Sam coś zjem słodkiego i tak przetrwam,ludzie prawdziwi i dobrzy zawsze pomogą.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Jest ich wiecej niż chuji.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Dołączam się do życzeń.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- Francesco
- zaufany użytkownik
- Status: jatądrobnącząstkącowieczniezłegochceazawszeczynidobro
- Gadu-Gadu: Czarnokrwista
Ta czekoladka mówi zjedz mnie, zjedz mnie i miej zatwardzenie 

Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
Dziękuję za życzenia, to miłe, że pamietacie, chyba zaraz wsune czekolade, ciekawe czy mój mąż mnie czymś zaskoczy.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
no ciekawe.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
U mnie dziś fajny koncert ale sam nie idę.Chyba poczytam.Koncert z okazji dnia kobiet.A książka to kryminał Nesbo.
- Demon_Lilith
- bywalec
Dziękuję za życzenia!
"Ja pokażę ci coś, co różni się tak samo
Od twojego cienia, który rankiem podąża za tobą,
I od cienia, który wieczorem wstaje na twoje spotkanie.
Pokażę ci strach w garstce popiołu.”
T. S. Eliot, Jałowe ziemie
Od twojego cienia, który rankiem podąża za tobą,
I od cienia, który wieczorem wstaje na twoje spotkanie.
Pokażę ci strach w garstce popiołu.”
T. S. Eliot, Jałowe ziemie
Wszystkiego Najlepszego 

Wystarczy tylko się uśmiechnąć, by ukryć zranioną duszę i nikt nawet nie zauważy, jak bardzo cierpisz....
- Kiciuś_XXL
- moderator
Wczoraj zahaczyłem o pocztę kwiatową i postanowiłem skorzystać po raz pierwszy.
Bukiet róż kurier dostarczył dzisiaj. Nie wszystko poszło tak jak tego oczekiwałem. Chodzi o to, że kwiaty miały przyjść miedzy godziną 9-12:00. Oczywiście niczego żonie nie mówiłem. Denerwowałem się gdy żona wychodziła na balkon zapalić a ja będę musiał sam odebrać te kwiaty od kuriera, zamiast ona, ja bym czerpał radość z jej zaskoczenia. Żona jeszcze miała czelność iść pod prysznic w tym czasie i już byłem pewny, ze wtedy przyjdzie kurier.
I nie myliłem się. Kurier zadzwonił najpierw na domofon, kiedy żona brała prysznic. Odebrałem ten cholerny domofon i wpuściłem kuriera do kamienicy. Szybko poleciałem do łazienki poinformować żonę że kurier do nas przyszedł i czy zamawiała coś- udając że nic nie wiem. Żona oczywiście zaskoczona skąd kurier dziś. Gdy dzwonek zadzwonił do mieszkania musiałem sam otworzyć i przyjąć kwiaty od kuriera. Szlag. Wiadomo, żona z pod prysznica nie mogła wyskoczyć. Zaniosłem więc te kwiaty do łazienki żonie. Zobaczyłem w jej oczach wielkie zaskoczenie, czego zresztą się spodziewałem. Udając mówię do niej- od kogo to? Czy zamawiałaś? Mówię że tu jest jakaś karteczka. Nagiej wręczyłem te kwiaty i karteczkę, którą kiedy przeczytała bardzo się uśmiechnęła. Wyszedłem i położyłem kwiaty w kuchni na blacie. Słyszałem, że coś tam mówi, ze wszystkiego się spodziewała ale nie tego, i że jest bardzo zaskoczona. Słyszałem, jak upada jej piąty raz żel pod prysznic. Była tam dłużej niż zwykle. Wiedziałem, ze bardzo to przeżywa i nie może dojść do siebie. Potem już słyszałem jej kilka rozmów przez telefon chwaląc się, że została obdarowana kwiatami przez pocztę kwiatową. W jej głosie czuć było wyraźnie podekscytowanie. Czyli pomysł wypalił.
Bukiet róż kurier dostarczył dzisiaj. Nie wszystko poszło tak jak tego oczekiwałem. Chodzi o to, że kwiaty miały przyjść miedzy godziną 9-12:00. Oczywiście niczego żonie nie mówiłem. Denerwowałem się gdy żona wychodziła na balkon zapalić a ja będę musiał sam odebrać te kwiaty od kuriera, zamiast ona, ja bym czerpał radość z jej zaskoczenia. Żona jeszcze miała czelność iść pod prysznic w tym czasie i już byłem pewny, ze wtedy przyjdzie kurier.
I nie myliłem się. Kurier zadzwonił najpierw na domofon, kiedy żona brała prysznic. Odebrałem ten cholerny domofon i wpuściłem kuriera do kamienicy. Szybko poleciałem do łazienki poinformować żonę że kurier do nas przyszedł i czy zamawiała coś- udając że nic nie wiem. Żona oczywiście zaskoczona skąd kurier dziś. Gdy dzwonek zadzwonił do mieszkania musiałem sam otworzyć i przyjąć kwiaty od kuriera. Szlag. Wiadomo, żona z pod prysznica nie mogła wyskoczyć. Zaniosłem więc te kwiaty do łazienki żonie. Zobaczyłem w jej oczach wielkie zaskoczenie, czego zresztą się spodziewałem. Udając mówię do niej- od kogo to? Czy zamawiałaś? Mówię że tu jest jakaś karteczka. Nagiej wręczyłem te kwiaty i karteczkę, którą kiedy przeczytała bardzo się uśmiechnęła. Wyszedłem i położyłem kwiaty w kuchni na blacie. Słyszałem, że coś tam mówi, ze wszystkiego się spodziewała ale nie tego, i że jest bardzo zaskoczona. Słyszałem, jak upada jej piąty raz żel pod prysznic. Była tam dłużej niż zwykle. Wiedziałem, ze bardzo to przeżywa i nie może dojść do siebie. Potem już słyszałem jej kilka rozmów przez telefon chwaląc się, że została obdarowana kwiatami przez pocztę kwiatową. W jej głosie czuć było wyraźnie podekscytowanie. Czyli pomysł wypalił.

- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
dobra nie było Nesbo ide na koncert.
Tez sie dołączam do zyczen
I duzo zdrowka i trwalej remisji

I duzo zdrowka i trwalej remisji
- Kiciuś_XXL
- moderator
[youtube]xh4cSxkjSNE[/youtube]
Gratuluję Kicius, fajne, że udało Ci się pozytywnie zaskoczyć żonę.
Ja dostałam od męża trufle i czerwone wino wytrawne więc może być prezent.

Jaki koncert Tup?