Miłość nie jedno ma imię...

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
sheche
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 67364081

Miłość nie jedno ma imię...

Post autor: sheche »

...
Ostatnio zmieniony wt mar 19, 2019 3:24 am przez sheche, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
DZIECKO ZDROWIE
zaufany użytkownik

Re: Miłość nie jedno ma imię...

Post autor: DZIECKO ZDROWIE »

Fajne. Tylko to serce chyba zbyt dużo złego przeszło. Przynajmniej tak to widze. A jakich programów graficznych używasz - jakie polecasz ?
Awatar użytkownika
sheche
zaufany użytkownik

Gimp2, Pixia, Artweaver, Paint.NET, Ultimate Paint, PhotoFiltre, w sumie to się bawię tak: rysuję coś prostego i filtruję różnymi efektami aż uznam, że obrazek jest gotowy, rysuję najpierw w Artweaverze ale najlepsze filtry ma gimp...
Awatar użytkownika
DZIECKO ZDROWIE
zaufany użytkownik

Post autor: DZIECKO ZDROWIE »

Nagrałem sobie Paint Net +spolszczenie. Fajny program, ale nie moge zrobić prostej rzeczy: tło jako przejście z jednego koloru w drugi (od góry w dół z niebieskiego w biały). W open office się to prosto robi wstawiając grafike, a tu nie moge. Może wiesz jak to zrobić albo w którym programie łatwiej ?
Fajna zabawa z tymi obrazkami : można sobie stworzyć nawet obrazki lecznicze - na które patrzenie wywołuje pozytywne uczucia i leczy. :-)
Awatar użytkownika
sheche
zaufany użytkownik

To się robi chyba przy pomocy wylewki ale nie tej z jednym kolorem tylko tej skalowanej, spróbuj w gimpie poszukać tego albo w artweaverze... a paint net mam ale nie robiłam w nim za wiele, poszukam jak znajdę to Ci podpowiem...
ODPOWIEDZ

Wróć do „sheche”