witaminy z grupy B niweluja schizofrenie ciekawy artykul od kumpla prosze bardzo
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
- Status: trener interpersonalny
- Gadu-Gadu: 560878
witaminy z grupy B niweluja schizofrenie ciekawy artykul od kumpla prosze bardzo
jestem urodzonym przywodca
"Kto nie wygra sam ze sobą, ten nie zwycięży nigdy"
bylem juz na piensku siedmiu piekiel ale teraz...chyba sie nawet nie spoce...
"Kto nie wygra sam ze sobą, ten nie zwycięży nigdy"
bylem juz na piensku siedmiu piekiel ale teraz...chyba sie nawet nie spoce...
- piotrs
- zaufany użytkownik
Re: witaminy z grupy B niweluja schizofrenie ciekawy artykul od kumpla prosze bardzo
ja bralem leki ponad 2 lata bez przewy przestałem i po 14 miesiącach nawrot stosowałem diete raw dużo owocow orzechy i nic nie wierze w nic tylko w psychotropy wytrzymać jak najdłużej i schodzić do możliwie najmniejszych dawek
-
- bywalec
Re: witaminy z grupy B niweluja schizofrenie ciekawy artykul od kumpla prosze bardzo
Z zebranych przeze mnie informacji wynika, że bardzo ważne dla układu nerwowego są witaminy B3 (= niacyna) i B9 (tzw. kwas foliowy). Trzeba jeść zielone warzywa (brokuły, por, fasolę strączkową), przetwory mleczne (uwielbiam serek wiejski).
Dobre info witaminy z grupy b na wyciagniecie reki w aptece pytanko jaka dawka i zeby bylo bezpiecznie chetnie bym sprobowal
I'm just the man in the middle
Of a complicated plan.
No one to show me the light.
Of a complicated plan.
No one to show me the light.