witaminy z grupy B niweluja schizofrenie ciekawy artykul od kumpla prosze bardzo

Moderator: moderatorzy

Maniek1234
zaufany użytkownik
Status: trener interpersonalny
Gadu-Gadu: 560878

witaminy z grupy B niweluja schizofrenie ciekawy artykul od kumpla prosze bardzo

Post autor: Maniek1234 »

jestem urodzonym przywodca
"Kto nie wygra sam ze sobą, ten nie zwycięży nigdy"
bylem juz na piensku siedmiu piekiel ale teraz...chyba sie nawet nie spoce...
Awatar użytkownika
piotrs
zaufany użytkownik

Re: witaminy z grupy B niweluja schizofrenie ciekawy artykul od kumpla prosze bardzo

Post autor: piotrs »

ja bralem leki ponad 2 lata bez przewy przestałem i po 14 miesiącach nawrot stosowałem diete raw dużo owocow orzechy i nic nie wierze w nic tylko w psychotropy wytrzymać jak najdłużej i schodzić do możliwie najmniejszych dawek
malgorzateka
bywalec

Re: witaminy z grupy B niweluja schizofrenie ciekawy artykul od kumpla prosze bardzo

Post autor: malgorzateka »

Z zebranych przeze mnie informacji wynika, że bardzo ważne dla układu nerwowego są witaminy B3 (= niacyna) i B9 (tzw. kwas foliowy). Trzeba jeść zielone warzywa (brokuły, por, fasolę strączkową), przetwory mleczne (uwielbiam serek wiejski).
Awatar użytkownika
wurm
zaufany użytkownik

Post autor: wurm »

Dobre info witaminy z grupy b na wyciagniecie reki w aptece pytanko jaka dawka i zeby bylo bezpiecznie chetnie bym sprobowal
I'm just the man in the middle
Of a complicated plan.
No one to show me the light.
ODPOWIEDZ

Wróć do „leki, terapie”