KOD

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Gadu-Gadu: 9
Kontakt:

Re: KOD

Post autor: moi »

marchewkowy pisze: Nie mam zamiaru znosić pomówień i złego cytowania zmieniającego sens wypowiedzi, będę beształ za to jak szmatę.
Summa summarum - lewacka szmata. Zbyszku, proszę o interwencję. Choroba chorobą, ale - jak powiedziałam wcześniej - wszystko ma swoje granice.

Pozdrawiam.m.
marchewkowy
bywalec

Post autor: marchewkowy »

moi pisze:
marchewkowy pisze: Nie mam zamiaru znosić pomówień i złego cytowania zmieniającego sens wypowiedzi, będę beształ za to jak szmatę.
Summa summarum - lewacka szmata. Zbyszku, proszę o interwencję. Choroba chorobą, ale - jak powiedziałam wcześniej - wszystko ma swoje granice.

Pozdrawiam.m.
Obrazek

Wracając do tematu wątku:

PS. Chyba zapomniałem się przywitać - dzień dobry moi - dobrze, że jesteś w końcu coś się dzieje na tym forum :) momentami było smutno tutaj pisać bez napotykania oporu a nawet taki jaki jest teraz to zawsze coś... a nie tylko wrzucanie suchych danych bez żadnego oporu... Wiesz, momentami traci się rozpęd jak na forum brak oponętów idących w zaparte... a tak jest większa motywacja aby wrzucać ciekawe linki, opisywać co się dzieje w USA, jak upada na pysk lewacka "królowa"... jak wychodzi na jaw w jakim bagnie się tapla i jak jest w tym umoczona... Impreza ma się zacząć rozkręcać od lutego, mam nadzieję, że dzielnie będziesz jej bronić - ja mam zamiar dzielnie obnażać fakty o niej... Jedno mogę zagwarantować, rykoszety będą szły po całej Europie... a i o Polskę się zahaczy...

Miejmy tylko nadzieję, że zbrojnie nikt tego nie będzie miał zamiaru rozwiązywać... chociaż gotowym trzeba być na wszystko...
marchewkowy
bywalec

Polonia Institute ostrzega przed terrorystami z KOD'u:

http://www.pap.pl/aktualnosci/news,7529 ... od-em.html
Awatar użytkownika
Game Over
bywalec

Post autor: Game Over »

no raczej jak "lewckie" media posługują się terminami określając rządy PiS jako dyktaturę i używając jeszcze porównań do hitlera czy stalina. to jeszcze szanowałem drugą stronę, że nie posługiwała się takimi samymi zabiegami słownymi.

no ale "terroryzm"? mości panie.
marchewkowy
bywalec

Co ludzie z kodu chcą sprowadzić do Polski:
https://ndie.pl/augsburgu-tzw-uchodzcy- ... t-dziecko/
Awatar użytkownika
Game Over
bywalec

muzułmanin jest człowiekiem. nie rozumiem jak ktoś kto mówi o karze śmierci twierdząc że odebranie życia jest największą karą może życia (czyjegoś) nie szanować.

poza tym to system przyjmowania muzułmanów jest wadliwy "według mnie", a nie sam fakt, że są przyjmowani.
marchewkowy
bywalec

Trzy etapy jihadu:
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Kontakt:

Zaraz, nie rozumiem - temat dotyczy KODu, a tu widzę jakieś tematy związane z jihadem, muzułmanami?
Może trzymajmy się tematów i nie zbaczajmy w wieczne off-topy?

Jako, że wątek poświęcony KOD, wrzucam tu ostatni numer gazety, którą redaguje wespół z przyjaciółmi:

http://dekoder.wroclaw.pl/wp-content/up ... -nr-10.pdf

Wszelkie opinie i sugestie mile widziane :)

Pozdrawiam.m.
Awatar użytkownika
Game Over
bywalec

Dla mnie już sama nazwa kod wskazuje na wysoki poziom humoru. Jeżeli ktoś broni demokracji powinien się skupić na obronie demokracji, a nie na tworzeniu ruchu, który PRZYPADKIEM zupełnym zamieni się w partie polityczna. Co jest zrozumiałe ze jeżeli lewicowe media utrzymają ten humorystyczny ton narracji, to w Polsce (przepraszam że to napisze) znajdzie sie grupa idiotów, którzy poprą walke z PiS-em.
Ostatnio zmieniony śr gru 28, 2016 6:11 pm przez Game Over, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Kontakt:

Skąd ta pewność, że KOD zmieni się w partię polityczną? Raczej nic na to nie wskazuje. A wierz mi - jestem tam blisko spraw dość głębokich ;)

Pozdrawiam.m.
Awatar użytkownika
Game Over
bywalec

Oczywiście że nikt o tym nie mówi, ale.... jeżeli lewicowe media będą podjudzac ludzi do walki z PiS - em to kto wie? Pewnie kijów ski o tym nie mówi, ale ja tam w to jego oddanie dla sprawy, które jest całkowicie bez interesów nie wierze.

Przejrzałem pdf i niestety nie chce mi się tego czytać. Dlaczego? Nie jest to mówienie jak jest tylko przedstawia się pewien punkt widzenia.

Za moich czasów mówiło się na coś takiego propaganda.
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Kontakt:

A na czym polega ta propaganda? W swoich artykułach staramy się być obiektywni. Nigdy nei podajemy niesprawdzonych faktów.

Pozdrawiam.m.
Awatar użytkownika
Game Over
bywalec

Zauważ że gazeta od strony graficznej, jak tytuły artykułów są prowokacyjne. Dlatego bez czytania stwierdzam, że artykuły są tylko ich rozwinięciem.

Nie wierzę że nie można nie aż pochwalić, ale zgodzić się z pewnym detalami z PiS-em. W tym wydaniu tego nie zobaczę.
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Kontakt:

W jaki sposób graficznie gazeta może być prowokacyjna????

Który tytuł konkretnie uważasz, za prowokacyjny? Oceniasz artykuł po tytule?

Pozdrawiam.m.
Awatar użytkownika
Game Over
bywalec

Zaczynając od: "pis TRZEBA obalić" na cenzurze kończąc.

Nie wiem moi, ale dlaczego pis zagraża demokracji? Bo gdyby wymyślono mniej chwytliwy slogan, to nie było by tak wzniosłe i tak duzo ludzi na demonstracjach?

Jak chcesz być sanczo pansą kijów kiego. To nikt ci nie zabroni. No chyba ze zabraknie wiatraków.
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Kontakt:

"PIS trzeba obalić" to słowa Hartmana, z którym przeprowadziliśmy wywiad. Warto się zastanowić, co stoi za danym tytułem.

Pozdrawiam.m.
Awatar użytkownika
Game Over
bywalec

oj moi idziesz w zaparte. gdyby druga strona używała tak prowokacyjnie tytułów to pewnie byś zauważyła bez problemu.
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik
Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu

Post autor: Niemamnie »

Ile KOD bierze pieniędzy z Unii za demolkę?
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
marchewkowy
bywalec

JagodowyWilkołak pisze:Ile KOD bierze pieniędzy z Unii za demolkę?
A ile bierze od "filantropów"?
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik
Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu

Post autor: Niemamnie »

Od Palikota pewnie sporo.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
ODPOWIEDZ

Wróć do „polityka”