Seksualne przestępstwa Arabów i Murzynów na terenie Europy

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Gadu-Gadu: 9
Kontakt:

Re: Seksualne przestępstwa Arabów i Murzynów na terenie Europy

Post autor: moi »

Tak, oczywiście - czytam lewackie książki dedykowane szatanowi i czerpię z nich inspirację ;)

Wybacz - choroba chorobą, ale wszystko ma swoje granice.

Pozdrawiam.m.
marchewkowy
bywalec

Post autor: marchewkowy »

moi pisze:Tak, oczywiście - czytam lewackie książki dedykowane szatanowi i czerpię z nich inspirację ;)

Wybacz - choroba chorobą, ale wszystko ma swoje granice.

Pozdrawiam.m.
marchewkowy pisze:Czyż to nie lewacka propaganda na siłę forsuje teorię ewolucji (tylko nie odbierz tego jako deklarację mojej wiary bądź niewiary w tę teorię) w celu obalenia Boga? Czy nie ta sama teoria ewolucji tłumaczy dlaczego czarny w klimacie afrykańskim z jego wielgachnym nosem, ilością melanocytów, etc... dużo by tego wymieniać - są właśnie rasą panów w afryce?
Gdzie zaprzeczyłem tej teorii? Gdzie wyraziłem moje zdanie na temat tej teorii?

Są tylko dwie opcje:
1 - Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i choćbyś przeczytała wszystkie książki nic ci to nie da.
2 - Jesteś przebiegłą manipulatorką wyrywającą zdania z kontekstu w celu zafałszowania intencji autora tekstu aby pokazać go w niekorzystnym świetle - jak to w zwyczaju a nawet w swoich instrukcjach mają lewacy...

Oczekuję zadeklarowania się z twojej strony która z wymienionych opcji jest prawidłowa.
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Kontakt:

Ale przecież już sam mnie sklasyfikowałeś i nazwałeś. Nawet nazwanie mnie "lewacką szmatą" przyszło Ci z łatwością. Co Ci jeszcze mam deklarować?
Wierzysz w straszny prawicowy bełkot i niestety nie ma jak z tym walczyć. Nie wiem, na ile to kwestia choroby. Mogę mieć tylko nadzieję, że sporo w tym zaburzeń chorobowych. Jest to jakieś usprawiedliwienie. Tylko, czy da się tym usprawiedliwić wszystko to, co piszesz i robisz?

Pozdrawiam.m.
marchewkowy
bywalec

moi pisze:Ale przecież już sam mnie sklasyfikowałeś i nazwałeś. Nawet nazwanie mnie "lewacką szmatą" przyszło Ci z łatwością. Co Ci jeszcze mam deklarować?
Wierzysz w straszny prawicowy bełkot i niestety nie ma jak z tym walczyć. Nie wiem, na ile to kwestia choroby. Mogę mieć tylko nadzieję, że sporo w tym zaburzeń chorobowych. Jest to jakieś usprawiedliwienie. Tylko, czy da się tym usprawiedliwić wszystko to, co piszesz i robisz?

Pozdrawiam.m.
Proszę zacytuj gdzie ciebie tak nazwałem :)

Oj, przepraszam, użyłem twojej broni - nie powinienem był... chociaż z drugiej strony sam nie wiem - raz mi zabraniasz pisać wprost, innym razem narzekasz, że coś jest nieczytelne... Chyba już wiem co czuje lewak... lewak, żeby był dobrym lewakiem musi być dobrym manipulatorem - żonglować słowami, nigdy nie przyznawać się do błędów, zwalać winę na innych, wszystkie wątpliwości rozwiązywać na swoją korzyść...
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Kontakt:

Ojojoj, pisiorek poruszony ;) No chyba przyznasz, że skoro TY polecasz mi fan page "Lewacka szmata" z pytaniem, czy kupiłam nowe ciuszki, to ja bez oporów już mogę nazywać Cię pisiorkiem?
:)

Widzisz, jaki ton nadajesz tej dyskusji? Odpowiada Ci to?

Pozdrawiam.m.
marchewkowy
bywalec

Ależ możesz mnie nazywać jak masz ochotę - w końcu to zrozumiałaś - cieszę się... Widzę mały ale postęp... lub podstęp... niepotrzebne skreślić :D

Czuję się dumny iż to co piszę jednak przynosi jakieś zmiany, ot chociażby powolne wyzbywanie się cenzury - bądź w tym wypadku autocenzury...

Jeszcze tylko pomóż cofnąć tę nowomowę wdrażaną przez lewactwo, wielu ludzi będzie wdzięcznych jak to się uda. Nawet jeśli to będzie tylko w przypadku jednej osoby, zawsze coś...
Ostatnio zmieniony śr gru 28, 2016 10:00 am przez marchewkowy, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Kontakt:

No to doszliśmy do jakiegoś konsensusu jednak ;)

Pozdrawiam.m.
marchewkowy
bywalec

Tak - doszliśmy do momentu w którym wiemy, że wolni ludzie mają prawo wypowiadać swoje opinie, choćby one były niewygodne albo raziły innych.

A to już bardzo duża zmiana.

Ciekawe kiedy Tuwim doczeka się zmiany twojej opinii - on pisząc wiersz o czarnym i nazywając go murzynem także to robił.
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Kontakt:

Tuwim korzystał z dziedzictwa kolonializmu. Pisał o czarnoskórym dziecku z wyższością białego człowieka.

Ty też nie masz prawa o nikim mówić z pogardą "czarny".

Pozdrawiam.m.
marchewkowy
bywalec

moi pisze:Tuwim korzystał z dziedzictwa kolonializmu. Pisał o czarnoskórym dziecku z wyższością białego człowieka.

Ty też nie masz prawa o nikim mówić z pogardą "czarny".

Pozdrawiam.m.
Nie jestem rasistą, żeby obruszać się, że ktoś na kogoś mówi biały, żółty, czarny - nie mam uprzedzeń w tych kwestiach. Proszę nie projektować na mnie swoich rasistowskich poglądów i nie mówić mi, żebym o murzynach mówił w jakiś specjalny sposób.

Co do pogardy, owszem gardzę pewnymi ideologiami, jak na przykład hitleryzmem, islamem (swoją drogą mają ze sobą wiele wspólnego, nadmienić również wypada fakt sprzedaży mein kampf w krajach islamistycznych - druga po koranie książka pod względem sprzedaży, o muzułmańskich oddziałach hitlera, etc...), komunizmem, marksizmem - w ogólności lewactwem, oraz kilku innych...

Jak mam nadzieję ogólnie wiadomo ideologia czy jakikolwiek system polityczny nie posiada skóry a więc nie ma też koloru skóry. Owszem na komuchów mówi się, że są czerwoni, jednak nie jest tak do końca... np w USA komuniści mają kolor partyjny niebieski a Republikanie kolor czerwony - więc także staram się unikać identyfikowania komuchów z kolorem czerwonym... Swoją drogą podczas 2WŚ komuniści zabili znacznie więcej ludzi (i to głównie tej samej nacji co sami byli) niż niemcy pod wodzą hitlera... A gardzić takimi systemami politycznymi wręcz trzeba, tak samo jak trzeba o tym mówić - cenzura jest głównym narzędziem lewactwa.
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Kontakt:

Niestety, jesteś rasistą. Słowo "czarny" w określeniu do człowieka- ze względu na negatywne konotacje, związane z okresem niewolnictwa - jest piętnowane i nieużywane w normalnej dyskusji. Ale Ty będziesz upierał się, że jest tak samo normalnym słowem, jak słowo "biały". Nie, nie jest.
Post z tym wyrażeniem. zgłaszam do moderacji.

Pozdrawiam.m.
marchewkowy
bywalec

moi pisze:Niestety, jesteś rasistą. Słowo "czarny" w określeniu do człowieka- ze względu na negatywne konotacje, związane z okresem niewolnictwa - jest piętnowane i nieużywane w normalnej dyskusji. Ale Ty będziesz upierał się, że jest tak samo normalnym słowem, jak słowo "biały". Nie, nie jest.
Post z tym wyrażeniem. zgłaszam do moderacji.

Pozdrawiam.m.
Uwielbiam lewacką nowomowę, będą mi wmawiać, że czarne jest białe a białe jest czarne. Na koniec oskarżą, że używając starego przysłowia jesteś rasistą... i pewnie wychodzisz w czarną noc mordować... absurd absurdem absurd pogania...

Jak brak argumentów to zwyzywać od rasistów, a jak to nie działa to straszyć konsekwencjami prawnymi - ty wiesz co moi, może pozwij mnie z powództwa cywilnego - na karne niestety nic nie masz...

Jak chcesz mogę podać listę raperów używających słów nigger - będziesz miała zajęcie do końca życia ich nawracać - tylko wiesz... oni są murzynami... nie wiem jak im to udokumentujesz, ja jako typowy redneck bym się nie mieszał w takie lewackie paranoje - ale skoro sie tobie chce... czemu nie zacząć z tej strony...

Później mogę podać tobie setki nazwisk takich co namawiają do uciskania kobiet i twierdzą, że kobiety są tylko od rodzenia dzieci i noszenia toreb z zakupami... no i muszą chodzić w szmatach na głowach - jednak tym nie polecam się stawiać - w przeciwieństwie do raperów którzy zwyczajnie ciebie by wyśmiali - islamista najpierw by wysłuchał, później wyśmiał a następnie stwierdził - co mi to głupie babsko gada - trzeba chwasta wyrwać. Jakoś mimo iż lewactwa nie popieram nie życzę pożytecznym idiotom śmierci - popełniają nieświadomie zdradę z głupoty - dorwać to trzeba tych na szczytach tej terrorystycznej organizacji... a reszta z czasem sama się przebudzi...
Ostatnio zmieniony śr gru 28, 2016 12:44 pm przez marchewkowy, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Kontakt:

Post został zgłoszony do moderacji. Ja, jako strona w tej dyskusji, nie mogę go moderować.
Niech inni zadecydują., co z tym zrobić.

I jeszcze jedno: nie życzę sobie, by nazywać mnie "lewakiem". Więc tego po prostu nie rób.

Pozdrawiam.m.
marchewkowy
bywalec

moi pisze:Post został zgłoszony do moderacji. Ja, jako strona w tej dyskusji, nie mogę go moderować.
Niech inni zadecydują., co z tym zrobić.

I jeszcze jedno: nie życzę sobie, by nazywać mnie "lewakiem". Więc tego po prostu nie rób.

Pozdrawiam.m.
Myślałem, że już ustaliliśmy - ty mnie nazywasz pisiorem lub jakkolwiek masz ochotę - a ja traktuję poważnie moją wolność słowa :)
No ale z lewakiem to nigdy nie wiadomo co jest ustalone, co jest kłamstwem a co było tylko ich żartem - tak jak ten najazd dziczy, pewnie jak przyjdzie co do czego i zaczną nas atakować to lewactwo powie, że to tylko żart był...

Zgłoś jeszcze raz - dopisałem tam o islamistach - jak bym mógł o nich zapomnieć...

Och, wiesz... ten temat w tytule zawiera twoim zdaniem zakazany wyraz - skoro się tutaj skompromitowałaś (jak w wątku KOD - ale tam będzie trudniej :lol: ) to może zgłoś cały wątek do usunięcia - i to w taki sposób aby nie był w niechcianych... niech całkowicie zniknie :D

Aż żal ściska, że wątek "KOD" nazywa się "KOD" a nie "lewacki KOD" - też by był pretekst do usunięcia całości :D

Nie ma to jak lewactwo - jak nie idzie manipulacją i kłamstwem to cenzurą... ale drzeć mordy na ulicach o wolności słowa to pierwsi... hipokryzja level lewak :lol:

PS. Z czystej ciekawości - powiedz, czy po drugiej stronie internetu siedzi osoba pisząca te literki z uśmiechem czy może z zaciśniętymi zębami i złością?
marchewkowy
bywalec

Wracając do tematu rozmowy:

https://www.jihadwatch.org/2016/12/afgh ... er-husband

Wbrew pozorom pasuje do tematu, jest to zbrodnia na tle seksualnym - ścięli głowę kobiecie za wyjście do sklepu bez męża - typowy przykład islamskiej opresji względem kobiet.

Rodzi się pytanie gdzie są te wszystkie feministki (znane też pod nazwą: feminazistki) dlaczego nie bronią wolności kobiet zabijanych za wyjście na ulicę bez towarzystwa męża?
Dlaczego bronią tylko tego co im akurat wygodne (lub za co zapłaci im soros), dlaczego nie walczą tam gdzie ich kobiety na prawdę potrzebują, czemu koniecznie chcą tą dzicz sprowadzić do cywilizowanych krajów?
Dlaczego w ich chorym rasistowskim słowniku to się nazywa ubogacanie kulturowe a nie prosto tak jak powinno: ZBRODNIA.

Dlaczego to właśnie lewactwo dba o to aby o takich przypadkach nikt nie słyszał a normalni ludzie zajmują się rozpowszechnianiem prawdy o tej zbrodniczej ideologii jaką jest islam?
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Kontakt:

marchewkowy pisze: Myślałem, że już ustaliliśmy - ty mnie nazywasz pisiorem lub jakkolwiek masz ochotę - a ja traktuję poważnie moją wolność słowa :)
Ponieważ TY bezkarnie nazywałeś mnie lewakiem, pozwoliłam sobie użyć tej samej nomenklatury w stosunku do Ciebie. Żebyś po prostu poczuł, jak to jest.

marchewkowy pisze: PS. Z czystej ciekawości - powiedz, czy po drugiej stronie internetu siedzi osoba pisząca te literki z uśmiechem czy może z zaciśniętymi zębami i złością?
Ani to, ani to. Traktuj tę rozmowę trochę z przymrużeniem oka, a trochę jako obserwację socjologiczną. Post zgłosiłam i uważam, że - mimo żartów - zasługujesz na ostrzeżenie i czasowy ban do ochłonięcia. Ponieważ jestem strona w tej rozmowie, nie ja chce o tym decydować, tylko zgłosiłam to na forum moderatorskim.

Co jeszcze? Feministki a ortodoksyjny islam. Gdybyś przeczytał książkę Artura Domosławskiego "Wykluczeni' wiedziałbyś, co robią feministki w krajach, gdzie panuje ortodoksyjny islam.
No, ale jak się czyta jednostronne źródła, to tak właśnie jest, że się jednostronnie wszystko widzi.

Pozdrawiam.m.
marchewkowy
bywalec

moi pisze: Ponieważ TY bezkarnie nazywałeś mnie lewakiem, pozwoliłam sobie użyć tej samej nomenklatury w stosunku do Ciebie. Żebyś po prostu poczuł, jak to jest.
Ależ ja wiem jak to jest - dobrze, przynajmniej wiem, że rozmówca ma choć odrobinę ludzkich odruchów w sobie i stara się być szczerym chociaż w kilku wyrazach. Odbieram to jako coś pozytywnego :) To tak jak z przyjaciółmi - wolisz mieć przyjaciół którzy mówią tobie to co chcesz usłyszeć, czy wolisz takich co mówią jak jest i dzięki temu masz szansę zmienić swoje zachowanie?

Jak słyszę/czytam stek bzdur momentalnie zdaję sobię sprawę, że mam do czynienia z krętaczem, a szczerze wolę rozmawiać z chamem i prostakiem niż z manipulatorem i kłamcą.

moi pisze:
marchewkowy pisze: PS. Z czystej ciekawości - powiedz, czy po drugiej stronie internetu siedzi osoba pisząca te literki z uśmiechem czy może z zaciśniętymi zębami i złością?
Ani to, ani to. Traktuj tę rozmowę trochę z przymrużeniem oka, a trochę jako obserwację socjologiczną. Post zgłosiłam i uważam, że - mimo żartów - zasługujesz na ostrzeżenie i czasowy ban do ochłonięcia. Ponieważ jestem strona w tej rozmowie, nie ja chce o tym decydować, tylko zgłosiłam to na forum moderatorskim.

Co jeszcze? Feministki a ortodoksyjny islam. Gdybyś przeczytał książkę Artura Domosławskiego "Wykluczeni' wiedziałbyś, co robią feministki w krajach, gdzie panuje ortodoksyjny islam.
No, ale jak się czyta jednostronne źródła, to tak właśnie jest, że się jednostronnie wszystko widzi.

Pozdrawiam.m.
Proszę nie mów mi jak mam traktować tę rozmowę. Obserwacja wojującego z prawdą lewaka nie jest obserwacją socjologiczną i traktować tego z przymrużeniem oka nie można. Można mieć ubaw z miotania się we własnych zeznaniach, można mieć ubaw z chęci do mówienia co robić i co myśleć, można mieć ubaw z przeinaczania czyiś słów (o ironio :D )... jednak ubawu z osobników kompletnie odrzucających rzeczywistość na rzecz swojego urojonego świata i głoszenia tego wszem i wobec z przymrużeniem oka traktować nie można.

Nie słyszałem o żadnej akcji feministek z krajach gdzie rządzi rzaden rodzaj islamu, widocznie lewacka propaganda do mnie nie dotarła. Możliwe że w swoich zapędach cenzorskich (które lewactwo wprowadza wszędzie gdzie się pojawi) ocenzurowali sami siebie?

Co do czasowego bana na ochłonięcie - muszę zmartwić, ja pod żadną presją mojego światopoglądu nie zmienię - jedyny sposób na jego zmianę to twarde dowody.

Dziękuję jednak za wspomnienie o banie - proszę odpowiedz, czy twoja chęć do zbanowania mnie jest kolejną formą cenzury jaką chciałabyś się posłużyć w celu uciszenia niewygodnego rozmówcy którego nie dałaś rady zdyskredytować, który nie dał się sprowokować i odbił piłeczkę (chodzi o wątek z ewolucją), czy może chodzi o moją zapowiedź ujawniania faktów o clinton jak się zacznie akcja #DRAINTHESWAMP?

Raczej odrzucam kwestię tego iż uważasz, że wygrywasz bitwę na argumenty - w takim wypadku nikt logicznie myślący nie stosował by argumentu siły a sztukę perswazji :lol:
Co wyklucza działanie z pozycji "autorytetu" i grożenie forum moderatorskim... to by było zachowaniem zwyczajnie dziecinnym - o sypnął we mnie kilkoma słowani za dużo - trzeba cenzury, trzeba straszyć, trzeba iść do silniejszego - bo ja nie jestem pewna czy jak sama zadziałam z pozycji siły to jak to forum odbierze, zwalić winę na silniejszego aby osobiście stracić jak najmniej...

Och praca moderatora to ciężkie zajęcie - niestety mało kto zdaje sobie sprawę, że w pewnych dyskusjach może to bardziej szkodzić niż pomagać...

PS. Jeszcze raz - cieszę się, że wróciłaś - dzięki temu coś się tutaj dzieje i myślę, że wiele osób ma dużo do myślenia i czyta nasze słowne przepychnki z zainteresowaniem :) lewak vs pisior :D jeszcze chwila i będziemy mogli stworzyć wątek z ankietą :D Co jest lepsze opinia lewaka co chwali khalidova czy opinia pisiora który nie jest pisiorem i uważa, że PIS prowadzi politykę lewicową (ale anty-lewacką) jednak popiera ich przywiązanie do tradycji, chęć tworzenia niezależnego państwa, chęć budowania silnej i niezależnej ojczyzny... Pomimo ich wad i programu który nie do końca popieram - wolałbym typowo prawicowe podejście, jednak wiem, że społeczeństwo nie jest jeszcze na to gotowe...

PS. Co do książki której tytułem rzuciłaś - zauważ iż przeczytać wszystko jest rzeczą niemożliwą - jak dajesz tytuł to chociażby nadmień o czym ona jest tak jak ja to robiłem w ciągu naszej dyskusji - nie bój się proszę używać klawiatury - po to jest forum aby na nim pisać i wymieniać się informacjami...
jakotako
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: jakotako »

marchewkowy pisze:/.../

Nie słyszałem o żadnej akcji feministek z krajach gdzie rządzi rzaden rodzaj islamu, widocznie lewacka propaganda do mnie nie dotarła. Możliwe że w swoich zapędach cenzorskich (które lewactwo wprowadza wszędzie gdzie się pojawi) ocenzurowali sami siebie?

/.../
:lol:
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Kontakt:

Jakotako też nie czytał tej książki. Czyż można mówić o większej prostocie, niż ta, która pozwala wierzyć, ż eswiat jest taki, jakim go sobie wyobrażamy? ;)

Co do książki - liczy sobie ona ponad 500 stron. Która z nich mam Ci streścić? ;)
Liczę, że jako rozsądny rozmówca, po prostu po nią sięgniesz. Ja tez czytam "Najwyższy Czas", żeby wiedzieć, co tam u dziadka Korwina słychać ;)

Aha - i jeszcze jedno. Nie nazywaj mnie lewakiem. Ani nikogo innego. Już Cie o to prosiłam i proszę po raz ostatni. Ja ze swej strony przepraszam za "pisorka" - zaczadziła mnie ta "lewacka szmata". Nie jest to styl rozmowy, w której chciałabym uczestniczyć.

Po prostu jeżyk nienawiści zmień na język zrozumienia, lub przynajmniej chęci porozumienia. Używanie słowa "lewak", czy mówienie o Hillary Clinton "Lewacka zdzira" tego nie ułatwi.

Tak po ludzku się postaraj. Ze swej strony obiecuję to samo :)

Pozdrawiam.m.
marchewkowy
bywalec

Proszę używaj cytatów (i to w takiej formie aby nie manipulować znaczeniem i nie zmieniać sensu wypowiedzi).

Sama firma produkująca markę lewacka szmata jest firmą lewacka propagującą lewacką ideologię z lewackimi idolami.

Co do żądania cytatów - mam nadzieję, że udowodniłem, że nie można tobie ufać, twierdzenia jakie głosisz o mnie - tak chodzi o to jak przekręciłaś moją wypowiedź o ewolucji - mogę wkleić bardziej szczegółowe cytaty (gdzie dalej wciskałaś swoje manipulację mimo iż zanegowałem wcześniej te bezsensowne twierdzenia jakie wysunęłaś)

Więc jeśli coś insynuujesz załącz na to dowody...

Lewaków lewakami nazywać będę, a każdy uczestnik KOD jest lewakiem, szczególnie taki który sam się chwali, że w ich strukturach zaszedł wysoko:
moi pisze:Skąd ta pewność, że KOD zmieni się w partię polityczną? Raczej nic na to nie wskazuje. A wierz mi - jestem tam blisko spraw dość głębokich ;)
Nie moja wina, że odbierasz coś negatywnie - skoro bycie nazywaną lewakiem/lewaczką nie odpowiada zmień swoje upodobania na takie, których określenie będzie tobie odpowiadać. Nie mam zamiaru bawić się w żadną nowomowę lewacką i wymyślać określenia które wymagają istnego słownika aby zrozumieć o co lewakowi chodzi...

Jak tobie to ulży możesz mnie nazywać jak masz ochotę, nie jestem dzieckiem, które się popłacze bo ktoś mnie nazwie nie tak jak ktoś inny stwierdził, że powinien.

O jaką wolność to kodziarstwo walczy skoro nie może znieść nawet kawałka wolności słowa, wszędzie węsząc mowę nienawiści i rasizm. Chyba mylisz terytorializm i izolacjonizm z rasizmem. Niestety(dla ciebie) nie działa to w moim przypadku tak jak to lewacy sobie marzą - kłamstwo powtarzane 1000 razy nie staje się prawdą - mimo iż hitler tak twierdził...

Poprawność polityczna umarła razem z upadkiem machiny clintonów... przyzwyczajaj się, że coraz więcej ludzi będzie mówić otwarcie to co myśli - pragnienie ludzi do wolności zawsze było większe od opresyjnych dyktatur jakie wprowadzali lewaccy oszołomi na przestrzeni dziejów...
ODPOWIEDZ

Wróć do „polityka”