.

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
środkowy palec
bywalec

Re: Przerwa w korzystaniu z forum

Post autor: środkowy palec »

odłączyłem internet na 4 dni, bo utrudniał mi naukę, jednak stwierdzam, że po odłączeniu cierpiałem na zespół odłączenia od internetu, który się objawiał obniżonym samopoczuciem i sennością. więc.
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Post autor: Walet Pikowy »

Tulipan powodzenia w odpoczynku.Nie śpiesz się z powrotem.
Awatar użytkownika
środkowy palec
bywalec

jak dla mnie nie usunięcia posta przez tulipana świadczy o tym, że to nie trolling.
Awatar użytkownika
środkowy palec
bywalec

Tulipan pisze:Obrazek
ładne obrazki
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Też chce obecnie więcej czytać.Ile książek tego roku przeczytałeś tulipan?ja to notuję.
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Eden pisze:
Tup pisze:Też chce obecnie więcej czytać.Ile książek tego roku przeczytałeś tulipan?ja to notuję.
Książki mogę zaliczać, jak nie mam takich zmartwień, problemów, jak za co pójść do dentysty i posprzątać bałagan przed świętami. Najlepsze książki czytałem za młodu - każda taka książka to było wyświetlanie w wyobraźni opowieści jak film, uczuć, emocji, nastroju. Rzeczy takie jak 20 książek o odchudzaniu i sporcie oceniam tak, nie ważne ile książek zaliczyłeś, tylko czy w efekcie schudłeś. Rzeczy takie jak książki - informatyka, webmaster, grafika - nie ważne ile ich było, tylko co w efekcie umiesz. Rzeczy takie jak książki biznes, marketing, NLP - co w efekcie ci to dało. To nie ilość książek zaliczonych, tylko ile rozwoju osoby to dało.

EVOT dał mi szansę kiedyś na wiele dyskusji. Teraz w życiu liczy się jednak czy będę miał prawidłową wagę i jak w życiu skończę. Nikt nie zapyta się, ile książek o odchudzaniu i sporcie przeczytałeś - zapytają się, jak wyglądasz, ile ważysz, jak skończyłeś.

Po prostu co czytałeś to twoje. Nie ma konkursów na najlepszego czytelnika. Po lekturze książki powiedzieć komuś, a teraz masz papier, napisz, ile z tej książki ci w głowie zostało - i napisze jedną kartkę. Bo książka to albo opowieść jak film, albo rozwój osoby - a wtedy nie co i ile czytałeś, ale kim się dzięki literaturze stałeś.

Za rok każdy zapyta mnie, nie co czytałeś, tylko kim dzięki temu jesteś dzisiaj.
Najlepszy Twoj post.
ODPOWIEDZ

Wróć do „nasze środowisko”