1 procent
Moderator: moderatorzy
1 procent
jeden procent chciwielców zagarneło majątek świata
oby wam chciwielce czkawko się odbiło
tak osiadliście na dobrach świata i ubogich w duchu macie za nic
zgarniając swoimi chciwymi łapami wszystko do siebie
i choć tego nie zużyjecie
to w aktywach na kontach chcecie to wszystko posiadać
a świat dla wszystkich został stworzony
i małych i dużych
głos proroka mówi
odpowiecie przed Panem za swe zachłaństwo
obrzydziliście ten świat już nawet nie jednostkom a całym narodom
także zaczynam odliczać wam dni do dnia sądu nad światem i przyjścia Jezusa w Chwale gdy wspomni za uciśnionymi i głos sprawiedliwości Boga odezwie się nie tak dzieci w tej piaskownicy mieliście bawić się
Putin oddawaj rakiety
Soros koniec ze spekulowaniem i udawaniem filantropa tak samo ty Gates
a ty Christyna Legard nie lepsza skończyło się drukowanie wirtualnej mamony
teraz nadszedł czas niewinnej trzódki którą tak uciskaliście i jak ten bogacz z przypowieści
bo właśnie jak on nie czułe serca mieliście gdy obok was na tej samej planecie wielu głód cierpiało chorobę niedostatek a wam o skąpcy się przelewało
koniec też wreszcie z niszczeniem planety dla doraźnych zysków
wszyscy jednego procenta jesteście siebie warci więc z sobą zostaniecie
i tak bracia i siostry po końcu świata skończył się ludzki Zosio-Samosizm gdy człowiek chciał bez Boga o sobie stanowić i sam się rządzić jednak nic co złe nie trwa wiecznie [ prócz piekła ]pan Bóg wraz z Synem po raz ostatni zainterweniował i na nowej ziemi stał się raj gdzie wszyscy się miłowali a to co złe przeminęło i nawet wspomnienie tego złego już bólu nie sprawiało bo wszyscy mieli pełnie życia
i wszyscy uwolnili się od siebie do Boga i dla nowego życia a na nowym świecie wszystko już było wspólne
oby wam chciwielce czkawko się odbiło
tak osiadliście na dobrach świata i ubogich w duchu macie za nic
zgarniając swoimi chciwymi łapami wszystko do siebie
i choć tego nie zużyjecie
to w aktywach na kontach chcecie to wszystko posiadać
a świat dla wszystkich został stworzony
i małych i dużych
głos proroka mówi
odpowiecie przed Panem za swe zachłaństwo
obrzydziliście ten świat już nawet nie jednostkom a całym narodom
także zaczynam odliczać wam dni do dnia sądu nad światem i przyjścia Jezusa w Chwale gdy wspomni za uciśnionymi i głos sprawiedliwości Boga odezwie się nie tak dzieci w tej piaskownicy mieliście bawić się
Putin oddawaj rakiety
Soros koniec ze spekulowaniem i udawaniem filantropa tak samo ty Gates
a ty Christyna Legard nie lepsza skończyło się drukowanie wirtualnej mamony
teraz nadszedł czas niewinnej trzódki którą tak uciskaliście i jak ten bogacz z przypowieści
bo właśnie jak on nie czułe serca mieliście gdy obok was na tej samej planecie wielu głód cierpiało chorobę niedostatek a wam o skąpcy się przelewało
koniec też wreszcie z niszczeniem planety dla doraźnych zysków
wszyscy jednego procenta jesteście siebie warci więc z sobą zostaniecie
i tak bracia i siostry po końcu świata skończył się ludzki Zosio-Samosizm gdy człowiek chciał bez Boga o sobie stanowić i sam się rządzić jednak nic co złe nie trwa wiecznie [ prócz piekła ]pan Bóg wraz z Synem po raz ostatni zainterweniował i na nowej ziemi stał się raj gdzie wszyscy się miłowali a to co złe przeminęło i nawet wspomnienie tego złego już bólu nie sprawiało bo wszyscy mieli pełnie życia
i wszyscy uwolnili się od siebie do Boga i dla nowego życia a na nowym świecie wszystko już było wspólne
Re: 1 procent
I Ty jestes anty-lewakiem, lecz przeciwko chciwemu kapitalizmowi?
We barely remember what came before this precious moment
Choosing to be here right now
Hold on, stay inside
This body holding me, reminding me that I am not alone in
This body makes me feel eternal
All this pain is an illusion
Hold on, stay inside
Bogdan chciałbym być lewicowy na zdrowy sposób z wartościami prawicowymi - ale mnie sie pracować ciężko nie chce
osiadłem na bezideowym
ale szanuje tych charakternych co potrafią ciężko pracować
ja tam już wole zmniejszyć potrzeby i nie być aż takim konsumentem niż napirzdzać jak niektórzy
osiadłem na bezideowym
ale szanuje tych charakternych co potrafią ciężko pracować
ja tam już wole zmniejszyć potrzeby i nie być aż takim konsumentem niż napirzdzać jak niektórzy
a zresztą tak już tkanka mi się cofneła że to już popij wodą, chyba
E no, i jeszcze zasilki pobierasz? To gdzie jest prawicowosc? W rasizmie?
Hold on, stay inside
Hold on, stay inside
pobieram na rękę na czysto 797 a mam pobierać 934 ta suma to socjalna i zasiłek pielęgnacyjny i zdaje sobie sprawę że nie wyłudziłem tylko to jest prawda z tą artrofią tkanki mózgowej nie długo zostanie móżdżek jak jądro ziemi i będzie promieniował na zewnątrz do obumarłej tkanki
ps nie jestem rasistą czytałem o synkrytyzmie religijnym i ekumenizmie i uważam że innej rasy Chrześcijan powinniśmy przyjąć, nie czuje się kompetentny by mówić w jakiej ilości
ps nie jestem rasistą czytałem o synkrytyzmie religijnym i ekumenizmie i uważam że innej rasy Chrześcijan powinniśmy przyjąć, nie czuje się kompetentny by mówić w jakiej ilości
Ostatnio zmieniony wt sty 16, 2018 4:18 pm przez piotr 84, łącznie zmieniany 1 raz.
jestem zombi umiera mi mózg za życia
Sofoniasz wieszczył, iż egzekutorami kary za niesprawiedliwości i synkretyzm religijny będą najeźdźcy[
za Wikipedia
https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q= ... NnsZTp5-8w
i tutaj uważam że to proroctwo jest ponadczasowe, uniwersalne
za Wikipedia
https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q= ... NnsZTp5-8w
i tutaj uważam że to proroctwo jest ponadczasowe, uniwersalne
przepowiadam, a czy dożyje Dnia Gniewu Dnia Chwały Boga Ojca i jego syna Jezusa Chrystusa
-
- bywalec
Nie mylisz lewactwa z lewicą? W którym kraju prawica jest u władzy obecnie? Prawica to minimalny rząd, minimalne podatki, minimalne regulacje, minimalna interwencja systemu w gospodarkę.bogdan pisze:E no, i jeszcze zasilki pobierasz? To gdzie jest prawicowosc? W rasizmie?
Praktycznie wszystkie państwa obecnie to lewica, niestety wiele to lewactwo - czyli rządzą zdrajcy którzy z pełną premedytacją starają się doprowadzić do konfliktu używając przy tym wszelkich środków jak na przykład zsyłając tutaj hordy dzikusów.
Lewactwo to to ścierwo co indoktrynuje młodych ludzi do pedalenia się, gloryfikuje wszelkie sodomie, namawia do zabijania nienarodzonych ludzi, namawia do zabijania żywych ludzi pod byle pozorem - jednym słowem ścierwo które należy odsunąć od władzy/mediów/sztuki (choć co to za sztuka w wykonaniu lewaka - satanistyczne gówno...) głównie finansowane jak Piotr napisał przez sorosa, gatesa, rothschild i reszte ich bogatego ścierwa.
Po stokroć wolę lewicę od lewackich zdrajców, chociaż jeszcze chętniej zobaczyłbym prawicę u władzy... niestety obecnie prawica nie jest na tyle zorganizowana aby móc skutecznie rządzić i z tego powodu zbiera mało głosów... większość głosujących boi się powrotu lewactwa więc głosuje na lewicowy PIS. Lewica jak to lewica doprowadzi do wysokich podatków i podwyższenia wszelkich możliwych opłat... ale chociaż nie naściąga nam muzułmańskiej dziczy tutaj... co jest celem lewactwa - im to się śni po nocach aby jak najwięcej zniszczyć, boją się co się z nimi stanie jak ich zbrodnie będą coraz bardziej znane opinii publicznej, a jak by im się udało wywołać globalny konflikt to nikt się nimi nie będzie przejmował, oni jeszcze na tym zarobią - jak to mają w zwyczaju od setek lat...
dziękuje za ten głos rozsądku Marchewkowy
Dobra, to rozdzielmy tutaj. Popierasz socjalizm, bo nie wierze, ze nie chwalisz sobie darmowej opieki zdrowotnej, zasilkow itd. ale nienawidzisz wysokich podatkow. Popierasz jednoczesnie minimalna ingerencje panstwa.
Pozwole sobie zacytowac rzeczywistosc amerykanskiej ochrony zdrowia:
Dodam jeszcze to (cena bez ubezpieczenia)
Abilify 2mg 30 tablets $717.30
Na dluzsza mete to wlasnie jednak kapitalizm uzbroil Rotschilda, Rockeffelerow i innych bogaczy, ktorzy steruja jak to nazywasz lewackimi rzadami.
Nie popieram homoseksualizmu, aborcji i sytuacji gdzie ktos jest wykorzystywany, lub dzieje sie jakas krzywda. To jednak tyczy sie tez dyskryminacji. Nic mi do tego, kto jak robi komu dobrze, jesli to robi we wlasnym zaciszu. To jest podstawa wolnosci. Wpajanie pozytywnych wartosci moralnych jest wazne, ale pastwienie sie i potepianie tylko zaostrza nastroje. Niepotrzebnie. Wszak nikt nie mowi, ze rodziny klasycznego typu to porazka i ze doprowadzaja do patologii i wypaczen... oraz, o la Boga - schizofrenii. Sam uwazam, ze rzad powinien sie zajac akcjami spolecznymi, w ktorych promuje sie pozytywne podejscie do kwestii rodziny, a nie "zrobilam kariere, objechalam swiat, a zabraklo mi czasu na dziecko", albo ze pedalstwo zagraza rodzinom itd.
. Poza tym nasza kochana Planeta Ziemia nie ma nieskonczonych srodkow na utrzymanie kilkunastu miliardow nienazartych geb i kiedys zaczniemy sie wyzynac... Martwie sie raczej tym, ze ktos chce wywolac w nas poczucie zagrozenia i sklocic nas - z gejami, z muzulmanami, z lewakami itd. Nikt nie pokazuje jak naprawic sytuacje RAZEM, a stara sie jedynie znalezc winnego aby go ponizyc.
Co do imigracji - kluczowa jest integracja i tak np. niezbedne jest by wszyscy obcokrajowcy uczyli sie jezyka i czym predzej zarabiali na siebie i placili podatki, jesli chca w danym kraju zostac. Przynajmniej do czasu az sytuacja w ich kraju (np. ogarnietym wojna) ulegnie poprawie. I tak, uwazam islam za kompletnie poryty system, ktory powinien byc zakazany, ale Stary Testament zdaje sie byc nielepszy. Trudno tez nie zastanowic sie nad tym, czy Jezus Chrystus nie mial schizofrenii...
W naszym kraju rzadzi korupcja i to jest prawdziwa bolaczka. W takiej Danii czy Norwegii, ktore nie zostaly zrujnowane przez druga wojne swiatowa, a ludzie maja mentalnosc prospoleczna (socjalistyczna), malo kto narzeka na wysokie podatki - progi zaczynaja sie tam od 51% do 75%, z niewielka kwota wolna od podatku. O przywilejach to nawet lepiej nie wspominac... Renta w przypadku schizofrenii wynosi 10139zl, prawo pracy i zwiazki zawodowe bardzo chronia pracownikow, urlopy macierzynskie sa dlugie. A poza tym to cholernie lewacki kraj - aborcja jest dozwolona, pary homoseksualne chodza za reke na ulicy, chrzescijanstwo glownie w formie protestanckiej i ogranicza sie do Bozego Narodzenia i drobnych tradycji i nikt nie robi nikomu problemu. Jest to jeden z najszczesliwszych narodow na swiecie. Doskonala opieka socjalna, latwosc poruszania sie w systemie (doskonale zinformatyzowany system, minimalna biurokracja), proekologiczny, prozdrowotny rzad wspierajacy rozwoj nowych technologii i firm. I te cholernie wysokie podatki! Ktore na cos ida! Fakt, problemem spolecznym sa nieintegrujacy sie muzulmanie i do tego pory Dunczycy starali sie temu zaprzeczac, ale to nic w porownaniu problemami z jakimi boryka sie nasz kraj.
Pozwole sobie zacytowac rzeczywistosc amerykanskiej ochrony zdrowia:
Ten pan dostal rachunek wysokosci $100.000 za 2 zastrzyki i 2 procedury "zabicia nerwow" po przetarciu kregow w dolnej czesci kregoslupa. Nawet nie pomoglo. Potem poszedl na inne leczenie skladajace sie z 8 zastrzykow sterydowych zewnatrzoponowych, za ktore zaplacil $10.000. I to jest norma.medical bills are insane, i had a 4 level nerve ablasion done a couple years to try and help my low back pain, 2 test injections and 2 15 min procedures to kill the nerve with radio frequency bill was just short of $100,000 and it didnt even help!!! I am so done with with doctors! then that was followed with 8 epidural steroid injections with a $10,000 price tag.
Dodam jeszcze to (cena bez ubezpieczenia)
Abilify 2mg 30 tablets $717.30
Na dluzsza mete to wlasnie jednak kapitalizm uzbroil Rotschilda, Rockeffelerow i innych bogaczy, ktorzy steruja jak to nazywasz lewackimi rzadami.
Nie popieram homoseksualizmu, aborcji i sytuacji gdzie ktos jest wykorzystywany, lub dzieje sie jakas krzywda. To jednak tyczy sie tez dyskryminacji. Nic mi do tego, kto jak robi komu dobrze, jesli to robi we wlasnym zaciszu. To jest podstawa wolnosci. Wpajanie pozytywnych wartosci moralnych jest wazne, ale pastwienie sie i potepianie tylko zaostrza nastroje. Niepotrzebnie. Wszak nikt nie mowi, ze rodziny klasycznego typu to porazka i ze doprowadzaja do patologii i wypaczen... oraz, o la Boga - schizofrenii. Sam uwazam, ze rzad powinien sie zajac akcjami spolecznymi, w ktorych promuje sie pozytywne podejscie do kwestii rodziny, a nie "zrobilam kariere, objechalam swiat, a zabraklo mi czasu na dziecko", albo ze pedalstwo zagraza rodzinom itd.

Co do imigracji - kluczowa jest integracja i tak np. niezbedne jest by wszyscy obcokrajowcy uczyli sie jezyka i czym predzej zarabiali na siebie i placili podatki, jesli chca w danym kraju zostac. Przynajmniej do czasu az sytuacja w ich kraju (np. ogarnietym wojna) ulegnie poprawie. I tak, uwazam islam za kompletnie poryty system, ktory powinien byc zakazany, ale Stary Testament zdaje sie byc nielepszy. Trudno tez nie zastanowic sie nad tym, czy Jezus Chrystus nie mial schizofrenii...

W naszym kraju rzadzi korupcja i to jest prawdziwa bolaczka. W takiej Danii czy Norwegii, ktore nie zostaly zrujnowane przez druga wojne swiatowa, a ludzie maja mentalnosc prospoleczna (socjalistyczna), malo kto narzeka na wysokie podatki - progi zaczynaja sie tam od 51% do 75%, z niewielka kwota wolna od podatku. O przywilejach to nawet lepiej nie wspominac... Renta w przypadku schizofrenii wynosi 10139zl, prawo pracy i zwiazki zawodowe bardzo chronia pracownikow, urlopy macierzynskie sa dlugie. A poza tym to cholernie lewacki kraj - aborcja jest dozwolona, pary homoseksualne chodza za reke na ulicy, chrzescijanstwo glownie w formie protestanckiej i ogranicza sie do Bozego Narodzenia i drobnych tradycji i nikt nie robi nikomu problemu. Jest to jeden z najszczesliwszych narodow na swiecie. Doskonala opieka socjalna, latwosc poruszania sie w systemie (doskonale zinformatyzowany system, minimalna biurokracja), proekologiczny, prozdrowotny rzad wspierajacy rozwoj nowych technologii i firm. I te cholernie wysokie podatki! Ktore na cos ida! Fakt, problemem spolecznym sa nieintegrujacy sie muzulmanie i do tego pory Dunczycy starali sie temu zaprzeczac, ale to nic w porownaniu problemami z jakimi boryka sie nasz kraj.
Hold on, stay inside
Hold on, stay inside
nie wiem gdzie miałbym się nie zgodzić w twoim poście ?
koło uja mnie lata co pedał robi ze swoją dupą niechby tylko to robił we własnym zaciszu
jakby był moim ziomkiem powiedziałbym czy tam przestrzegłbym go że to grzech i na tym skończyłaby się moja misja katolika
jakby był moim ziomkiem powiedziałbym czy tam przestrzegłbym go że to grzech i na tym skończyłaby się moja misja katolika
No i bomba. Chcialem tylko powiedziec, ze nie warto rzucac takimi terminami jak "lewactwo" na lewo i prawo oraz, ze rzad to nie od razu zlo. Korupcja, zlosliwosc, chciwosc itd. to wartosci, ktore degraduja spoleczenstwa.
Hold on, stay inside
Hold on, stay inside
-
- bywalec
Więc dlaczego lewackie kraje upadają na kolana pod naporem najazdu dziczy muzułmańskiej?
Bogdan przypomnij nam proszę historię upadku Cesarstwa Rzymskiego... przypomnij nam wszystkie najazdy tego ścierwa islamskiego na Europę... i powiedz czego nauczyła Ciebie historia...
Bogdan przypomnij nam proszę historię upadku Cesarstwa Rzymskiego... przypomnij nam wszystkie najazdy tego ścierwa islamskiego na Europę... i powiedz czego nauczyła Ciebie historia...
Niestety lewactwo ma całe masy "pożytecznych idiotów" którzy z wielką chęcią pójdą na samobójczą misję nieświadomie w celu ochrony swoich właścicieli - sterowani jak pacynki na sznurku...Ci, którzy nie znają swojej historii, są skazani na jej powtarzanie.
Nie, to nie lewackie scierwo. To ludzka naiwnosc, ktora trzeba wywazyc.
Hold on, stay inside
Hold on, stay inside
Doczytałem Bogdan do mojej wiary i tu się nie zgodzę Jezus Chrystus nie był schizofrenikiem
stary Testament zostawiam teologom i natchnionym do czytania jego
kto gorszy się starym Testamentem powinien traktować go jako proroctwo mówiące o przyjściu Zbawiciela Jezusa Chrystusa
pozdrawiam
stary Testament zostawiam teologom i natchnionym do czytania jego
kto gorszy się starym Testamentem powinien traktować go jako proroctwo mówiące o przyjściu Zbawiciela Jezusa Chrystusa
pozdrawiam
- Słonecznik1
- bywalec
a co to jest to lewactwo Bogdan?