Jakie są wasze zarobki?
Moderator: moderatorzy
- Pathetic Heart
- zaufany użytkownik
Jakie są wasze zarobki?
Jestem ciekawy jak radzicie sobie w pracy i jakie wynagrodzenie uważacie za godne i wystarczające do normalnego życia. Mozecie wliczać również świadczenia, które otrzymujecie. Czy 1600 zł miesięcznie jest godnym wynagrodzeniem i warto pracować za tyle? Bardzo proszę o konkretne odpowiedzi.
W dół, na boki, wzwyż ku słońcu, na stracenie, w prawo, w lewo
Kto pamięta, że to w końcu jedno i to samo drzewo...
Kto pamięta, że to w końcu jedno i to samo drzewo...
Re: Jakie są wasze zarobki?
Zalezy jakie miasto za 1600 trudno nawet wynajac kawalerke w wawie
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Zarobki trzeba uzależnić od standardów.Takie dochody szału nie dadzą na samodzielne życie.Może jedynie na stancje i skromne życie z pomocą rodziny.
Taki przyzwoity poziom zaczyna się od 3tys dochodu dla singla,a 5 tys dla par i też zależy jakie miasto,bo to są sumy na małe mieściny raczej jeżeli nie ma się swojego lokum.
Taki przyzwoity poziom zaczyna się od 3tys dochodu dla singla,a 5 tys dla par i też zależy jakie miasto,bo to są sumy na małe mieściny raczej jeżeli nie ma się swojego lokum.
- środkowy palec
- bywalec
ja nie chce mieć pieniędzy. życie skromne z wyboru wydaje mi się ciekawą alternatywą dla szybciej, mocniej, więcej znaczy lepiej. właściwie planuje się utrzymywać z samych świadczeń, mieszkanie mam.
Zależy ile i na co się przepuszcza. Ile odkłada albo inwestuje. Różnica pomiędzy przychodem a kosztami świadczy o tym, ile kto ma oleju w głowie.
Ktoś może mieć przychód 10 tysięcy a puścić z dymem na bieżąco 9,5 i będzie uboższy niż rencista.
Ktoś może mieć przychód 10 tysięcy a puścić z dymem na bieżąco 9,5 i będzie uboższy niż rencista.