niechciane posty
Moderator: moderatorzy
niechciane posty
Niechciane posty z tego działu znaleźć można w tym wątku.
Re: Wesołych Świąt 2014! :)
pierdolić święta
------------- uwaga moderatora hvp2
post przesunięty z wątku: ./viewtopic.php?f=182&t=19630
------------- uwaga moderatora hvp2
post przesunięty z wątku: ./viewtopic.php?f=182&t=19630
Re: niechciane posty
ktoś był zbyt wrażliwy?
przecież ogólnie wiadomo, że ja nie jestem w stanie zdobyć się na nic dobrego, relacje międzyludzkie niewiele znaczą.
przecież ogólnie wiadomo, że ja nie jestem w stanie zdobyć się na nic dobrego, relacje międzyludzkie niewiele znaczą.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
They keep talkin' and it went too far,
So Snoopy he went straight to the trunk of his car (And what he get?), he got his gun and they start running hard, he started firing and then he just charged...
nic
Re: Wesołych Świąt 2014! :)
AmenGehenna pisze:pierdolić święta

Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
- Francesco
- zaufany użytkownik
- Status: jatądrobnącząstkącowieczniezłegochceazawszeczynidobro
- Gadu-Gadu: Czarnokrwista
Rodzinnie
Nie, nie jestem w stanie tu już funkcjonować. Tam w realu. Z tymi wiciokrzewami.
Nie mam siły na to. Dlatego muszę podziękować. Czuję się bez sensu, jakbym nie była tu potrzebna. Tacy ludzie jak ja są zbędni w tym świecie...
Dziękuję. Odchodzę. Nie chcę z nimi kontaktu i niech Oni łaskawie się odpierdolą raz na zawsze ode mnie. Udawane zmartwienia... o co Kurva??? O pracę, studia i czy będzie gdzie tyrać w trybikach systemu?? Nie dzięki, poradzę sobie świetnie bez waszego "wsparcia".
Proszę by nie wtrącali się w moje życie. By nie prosili mnie o powrót.. Po co ktoś nieużyteczny w machinie śmierci?
Przecież nie akceptujecie Mnie. To o co chodzi? Ja się nie zmienię.. Nie ma dla mnie powrotu do waszego życia i o to nie proście znów. Tym razem nie wrócę. Nie mam sił na prośby, a następnie pretensje o to kim, jaka jestem i co myślę.
Nie mam siły na to. Dlatego muszę podziękować. Czuję się bez sensu, jakbym nie była tu potrzebna. Tacy ludzie jak ja są zbędni w tym świecie...
Dziękuję. Odchodzę. Nie chcę z nimi kontaktu i niech Oni łaskawie się odpierdolą raz na zawsze ode mnie. Udawane zmartwienia... o co Kurva??? O pracę, studia i czy będzie gdzie tyrać w trybikach systemu?? Nie dzięki, poradzę sobie świetnie bez waszego "wsparcia".
Proszę by nie wtrącali się w moje życie. By nie prosili mnie o powrót.. Po co ktoś nieużyteczny w machinie śmierci?
Przecież nie akceptujecie Mnie. To o co chodzi? Ja się nie zmienię.. Nie ma dla mnie powrotu do waszego życia i o to nie proście znów. Tym razem nie wrócę. Nie mam sił na prośby, a następnie pretensje o to kim, jaka jestem i co myślę.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
możesz mnie przekreślić, ale jestem częścią wszystkiego
nie zgrzytam w machinie
moja świątynia wypełnia tę pustkę bez znaczeń
brak modlitw, i obrzędów
umarłem w życiu niechcianym