forum dla osób dotkniętych schizofrenią, ich rodzin oraz zainteresowanych ''Dla człowieka nie tylko świat otaczający jest zagadką, jest on nią sam dla siebie. I z obu tajemnic bardziej dręczącą wydaje się ta druga.'' Antoni Kępiński
...mam opiekę dobrej Bogini, siedze w parku, jest jesień chłodno, wiatr zimny szumi, liście spadają. Popijam ciepłą herbatę z termosu, która z plastikowego kubeczka smakuje wybornie. Czuje miły chłód koło mnie a do tego ciepło i niepowtarzalny smak herbaty. Szum drzew, kraczące wrony i liście fruwające na chłodnym wietrze tworzą niepowtarzalną atmosferę... „A Zimę lubisz” zapytała Dobra Bogini. Jest mroźno, miły mróz, lekko szczypie, nie odczuwam nic, czysta świadomość, czuje ciepło i płatki śniegu, miękkie, ciepłe, roztapiające się szybko. Miło jest zimą. „A wiosnę lubisz ?” … jestem nad rwącym, bystrym strumykiem na brzegu którego rosną piękne kaczeńce, wokół pełno motyli, niebo czyste, przejrzyste, pełne błękitu i Bocian na tle błękitnego nieba. Ptaki przepięknie śpiewają, Raj, budzę się. Jest 7:14 ….