Sny
Moderator: moderatorzy
Re: Sny
Horrory. Zbrodnie, groteska, roboty chcace mnie stlamsic i zabic a potem jakies gry w rosyjska ruletke
.

We barely remember what came before this precious moment
Choosing to be here right now
Hold on, stay inside
This body holding me, reminding me that I am not alone in
This body makes me feel eternal
All this pain is an illusion
Choosing to be here right now
Hold on, stay inside
This body holding me, reminding me that I am not alone in
This body makes me feel eternal
All this pain is an illusion
- Francesco
- zaufany użytkownik
- Status: jatądrobnącząstkącowieczniezłegochceazawszeczynidobro
- Gadu-Gadu: Czarnokrwista
Sny to też inne wymiary i odbierane bodźce z nich... odzwierciedlenia, może pewna falowość podczas snu, pozawala na odbieranie tych światów i ich fal... bo mogą nakładać się na nasze. Co prawda głos i obrazy są bardziej kosmiczne.. ponieważ nie są typowo namacalne jak z naszego wymiaru.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
- Pathetic Heart
- zaufany użytkownik
Ostatnio miewam bardzo długie i rozbudowane sny, pewnie ze względu na nowe dragi - solian i esciatlopram. Nad ranem pamiętam nieraz 5 różnych snów, po przebudzeniu się, zasypiam dalej i śnię dalej. Szkoda, że w tych snach mam bardzo dużo energii, jestem przebojowy, spotykają mnie różne miłe rzeczy. Po przebudzeniu jest kac moralny, że tylko we śnie jestem sobą, a realnie przybitym zombie bez energii i ambicji, który nie ma ochoty robić nic, najchętniej zwinąć się w kulkę i przestać istnieć 

W dół, na boki, wzwyż ku słońcu, na stracenie, w prawo, w lewo
Kto pamięta, że to w końcu jedno i to samo drzewo...
Kto pamięta, że to w końcu jedno i to samo drzewo...
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46660127
Od dwóch miesięcy nic mi się nie śni. Nie wiem, czy to po zmęczeniu czy po lekach. Może jak przestanę mieszać leki z alkoholem, to wrócę do normalnego snu. Teraz to nie za bardzo mi idzie.
- Ninaa
- zarejestrowany użytkownik
- Gadu-Gadu: 7654818
Tak. Bardzo często mam dziwne sny, których znaczenia nie mogę i nie potrafię rozszyfrować. To bardzo ciekawe, że podczas spania śnią nam się tak dziwne i niezidentyfikowane rzeczy. Czasami jak posłucham relaksującej muzyki, to zdecydowanie lepiej mi się śpi i śni.
Znaczenie snów - pomogło 

-
- bywalec
Ja mam w snach inne "kontinuum" osobowości, niż w rzeczywistości, inną emocjonalność, inne poglądy, inne upodobania. inne umiejętności, jakby to nie były moje sny, a sny innej osoby. Nawet w świadomych snach tak mam, więc nie mogę robić tego, co chce robić moje prawdziwe ja.
- Spokojny80
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 38754286
Tez mi sie snia dziwaczne sny,jest akcja i caly czas cos sie dzieje.Ale dobrze ze spie bo kiedys mialem problemy ze spaniem i niespalem po tydzien czasu.
Teraz dobrze spie po olpinacie.

Michal
Dziś mi się śniło że tuliłem dwie kobiety. Wpierw jedną, a potem drugą. Zajebiste takie sny!
Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
-
- bywalec
Mi leki przeciw psychotyczne zaburzyły rytm snu kiedyś nie miałem problemu ze snem od kiedy leczę się psychiatrycznie to albo nie mogę zasnąć bez leków albo budzę się kilka razy w nocy 

-
- bywalec
Mam również czasami tak zwane dziwaczne sny których nie lubię śnią mi się różne rzeczy i sytuacje na szczęście po lekach ustępują.