Badanie nawyków żywieniowych
Moderator: moderatorzy
-
- zarejestrowany użytkownik
- Status: Dietetyk
Badanie nawyków żywieniowych
Witam,kończę lada chwila studia II-st na kierunku Dietetyka i bardzo proszę o wypełnienie ankiety dotyczącej nawyków żywieniowych której wyniki wykorzystam w swojej pracy magisterskiej. Ankieta jest anonimowa.
http://www.survio.com/survey/d/G4C7S8K3B9V1L0R2Q
Z góry dziękuję serdecznie
http://www.survio.com/survey/d/G4C7S8K3B9V1L0R2Q
Z góry dziękuję serdecznie
Re: Badanie nawyków żywieniowych
w pytaniu
Pomimo szczerych chęci, nie mogę wysłać ankiety z powodu pozostawienia "pustych odpowiedzi", tam gdzie nie mam możliwości właściwego wyboru.
Bardzo ciekawią mnie założenia Magistrantki-dietetyczki, jakie stawiała sobie tworząc ankietę...
Pozdrawiam, życzę powodzenia na obronie
Brakuje opcji -"tak, mniej niż 5 kg".Czy leki które Pan/Pani zażywa zwiększyły apetyt i spowodowały wzrost masy ciała ?
brakuje - "nie dotyczy"Jakiego rodzaju mięso spożywa Pan najczęściej ?
mogłoby być jeszcze -"rzadziej niż raz w tygodniu"13. Jak często w tygodniu spożywa Pan/i potrawy smażone?:
a gdzie -"nie dotyczy"?Jeśli stosuje Pan/Pani używki to jakie ?
Magistrantka -dietetyczka łaskawie przyjmie do wiadomości, że są osoby, które nigdy nie jadają fast foodów.18. Proszę o ułożenie kolejności spożywania posiłku zaczynając od tej, które spożywa Pan/i najchętniej (1 oznacza najchętniej, 4 najmniej):
1. jedzenie przygotowane w domu
2. mrożonki
3. jedzenie w restauracji
4. fast food
Pomimo szczerych chęci, nie mogę wysłać ankiety z powodu pozostawienia "pustych odpowiedzi", tam gdzie nie mam możliwości właściwego wyboru.
Bardzo ciekawią mnie założenia Magistrantki-dietetyczki, jakie stawiała sobie tworząc ankietę...
Pozdrawiam, życzę powodzenia na obronie
pani magister ja jem only solian i rispolept 

- Erika_Kohut
- zaufany użytkownik
- Status: Trójca
- Gadu-Gadu: 48512284
Życzę dietetyczce zmiany swoich nawyków żywieniowych...
Milosc to iluzja
- Erika_Kohut
- zaufany użytkownik
- Status: Trójca
- Gadu-Gadu: 48512284
Swoja droga to myslalam by isc na dietetyke. Wiem nawet jaka prace bym napisala.
Milosc to iluzja