W mojej ostatniej galerii znajdziecie trochę zdjęc wnętrz kościołów.Serdecznie zapraszam i proszę o opinie.
http://www.instantgallery.pl/galerie/73 ... oly/0.html
Krakowskie kościoły
Moderator: moderatorzy
Re: Krakowskie kościoły
Szczerze mówiąc to... zdjęcia trochę tracą, gdy kilka bardzo podobnych jest koło siebie! (A czuję temat, bo sam się podobną działalnością param!).
Natomiast mam do Ciebie kilka odnośnie tych zdjęć:
1. czy robiłeś je aparatem tradycyjnym, czy cyfrowym, a jesli to drugie to - pozwól że zapytam - jakim?
2. czy fotografując wnętrza kościoła pytałeś kogokolwiek o pozwolenie, czy też po prostu sobie wszedłeś i fotografowałeś?? (Pytam o to, bo sam - próbując fotografować wnętrze pewnego kościółka zostałem pogoniony przez sprzątacza: "A ksiądz pozwolił zdjęcia robić??", która to reakcja mnie wkur***, więc interesują mnie wszelakie precedensy i przemyślenia w tej materii. Zwłaszcza przemyślenia praktyka!)
Natomiast mam do Ciebie kilka odnośnie tych zdjęć:
1. czy robiłeś je aparatem tradycyjnym, czy cyfrowym, a jesli to drugie to - pozwól że zapytam - jakim?
2. czy fotografując wnętrza kościoła pytałeś kogokolwiek o pozwolenie, czy też po prostu sobie wszedłeś i fotografowałeś?? (Pytam o to, bo sam - próbując fotografować wnętrze pewnego kościółka zostałem pogoniony przez sprzątacza: "A ksiądz pozwolił zdjęcia robić??", która to reakcja mnie wkur***, więc interesują mnie wszelakie precedensy i przemyślenia w tej materii. Zwłaszcza przemyślenia praktyka!)
Re: Krakowskie kościoły
Robiłem kompaktem cyfrowym olympus sp 350.Jak jest kogo się pytac to zawsze się pytam.Albo klechy albo właśnie sprzątaczki..