forum dla osób dotkniętych schizofrenią, ich rodzin oraz zainteresowanych ''Dla człowieka nie tylko świat otaczający jest zagadką, jest on nią sam dla siebie. I z obu tajemnic bardziej dręczącą wydaje się ta druga.'' Antoni Kępiński
Ci polanujecie obejrzeć?
MNie się śni coś Jarmuschowatego. Kurna, przed chwilą miałem to na końcu języka... To co JA chciałem tak bardzo obejrzeć. Szykuj na mnie samurajskie miecze, jak masz.
Ostatnio zmieniony czw kwie 07, 2016 6:14 pm przez antygratis, łącznie zmieniany 1 raz.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Egzekucje moich wrogów - z bliska, tzn. wykrwawiajacych się pod moim butem. Prześle wam może kiedyś takie zdjęcie lub opublikuje nawet nagranie w sieci ze zmasakrowania azorka.
Tarantino muszę nowego obejrzeć.
A poza tym pójdzie chyba odświeżenie "Ukryte" i ściąga mi się takie jakieś coś stare, wpadłem na to przypadkiem http://www.filmweb.pl/film/Z%C5%82otor% ... 1955-31700 rok 1955 - ciekawe czy to przeżyję.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.