Pasożyty jelitowe
Moderator: moderatorzy
Pasożyty jelitowe
witam!
U mnie bardzo wiele objawów powodowały te stworzenia.Prawdopodobnie zaraziłem się od jakiegoś kota lub psa, który nie był odrobaczony.Brałem lek Vernikabon,ale lekarz rodzinny znajdzie właściwy jeśli jest podejrzenie pasożytów jelitowych.Lekarz zalecił taką kuracje całej rodzinie,która mogła mieć kontakt ze zwierzętami domowymi.Zdrówka.Cześć!
U mnie bardzo wiele objawów powodowały te stworzenia.Prawdopodobnie zaraziłem się od jakiegoś kota lub psa, który nie był odrobaczony.Brałem lek Vernikabon,ale lekarz rodzinny znajdzie właściwy jeśli jest podejrzenie pasożytów jelitowych.Lekarz zalecił taką kuracje całej rodzinie,która mogła mieć kontakt ze zwierzętami domowymi.Zdrówka.Cześć!
-
- zbanowany
- Status: magazynier i brukarz i kopacz rowów
- Gadu-Gadu: 5473221
- Kontakt:
Re: Pasożyty jelitowe
Sam syf i gnój na tym świecie! Pozdro robole!
PSN ID: dead_brain-666
Moje gg to 5473221
Picca und hlep and czisburger i spagetti + lazanja i kebab i gyros i zapiekanka oraz zimna Pepsi!
鉄拳
Kochaj Virtua Fighter i Mortal Kombat i Tekken! https://mordobicia.fora.pl/
Moje gg to 5473221
Picca und hlep and czisburger i spagetti + lazanja i kebab i gyros i zapiekanka oraz zimna Pepsi!
鉄拳
Głównie chodzi mi o gliste ludzką.
-
- zbanowany
- Status: magazynier i brukarz i kopacz rowów
- Gadu-Gadu: 5473221
- Kontakt:
Tasiemiec uzbrojony w jelitach wbija swe mocowanka i kichy psuje! Lecz się! Wytruj skurczybyka chemią z apteki!
PSN ID: dead_brain-666
Moje gg to 5473221
鉄拳
Moje gg to 5473221
鉄拳
Jakiś czas temu założyłem tu temat na forum o związku między pasożytami a objawami chorób psychicznych tylko teraz nie mogę znaleźć tego.
Cześć pawel! Może pamiętasz jakieś słowa kluczowe, których użyłeś.Chętnie bym poczytał.Sam wiem tyle:
jak pisałem przenoszą najczęściej nieodrobaczone zwierzęta.Jeśli są sprzyjają nowotworom.Ewolucyjnie były prędzej niż człowiek.Zakładając że nowotwór jest nieudaną próbą organizmu odtworzenia czystości -stworzenia Boga to glista ludzka ma w tym wielkie zasługi.Zakładając,że choroby psychiczne i nowotwory i może inne są wynikiem odczuwalnego przez organizm braku komórki czystośi tj.Boga to glista ludzka jest wstanie wywoływać przez produkowanie odpowiednich wydzielin przywidzenia nazywane wizjami.Tylko jeśli ma się Boga wizje i glista ludzka jest niepotrzebna.Pawel dziękuje za informacje spróbuje poszukać.
jak pisałem przenoszą najczęściej nieodrobaczone zwierzęta.Jeśli są sprzyjają nowotworom.Ewolucyjnie były prędzej niż człowiek.Zakładając że nowotwór jest nieudaną próbą organizmu odtworzenia czystości -stworzenia Boga to glista ludzka ma w tym wielkie zasługi.Zakładając,że choroby psychiczne i nowotwory i może inne są wynikiem odczuwalnego przez organizm braku komórki czystośi tj.Boga to glista ludzka jest wstanie wywoływać przez produkowanie odpowiednich wydzielin przywidzenia nazywane wizjami.Tylko jeśli ma się Boga wizje i glista ludzka jest niepotrzebna.Pawel dziękuje za informacje spróbuje poszukać.
Wszystkim chorym psychicznie proponuje odrobaczyć się u lekarza rodzinnego.
Co ja tam wiem?Prawie nic.Patent,monopol na prawdę ma Bóg.On wie wszystko,jest Bogiem,daje nam Swoje Ciało Eucharystyczne,Pismo Św.,Kościół.Ja człowieczek i do tego grzeszny.Jest ciężko mi,może nam.Jeśli możemy módlmy się,prośmy o Szymona Cyrenejczyka.