forum dla osób dotkniętych schizofrenią, ich rodzin oraz zainteresowanych ''Dla człowieka nie tylko świat otaczający jest zagadką, jest on nią sam dla siebie. I z obu tajemnic bardziej dręczącą wydaje się ta druga.'' Antoni Kępiński
wena jest king konga.
nie dac sie znokatuowac do koncowego gonga.
żyje jak strach na wróble,
taki cel, żby nie być szczęsliwy, bo na to nie zasługuje.
i tak żaden chu.j tego nie zrozumie.
bo cipka chce kutasa.
wale przy tym poczucie godności,
bo dziwka nie pocałuje cie w usta.
tako rzecze zatrusta.
śliski temat jeżeli nie wyszedłbym wtedy nie wyszedłbym nigdy.
mówie, ale nikt nie rozumie.
w sumie to bez znaczenia kiedy mecz sie konczy kiedy wchodzisz na boisko.
żart polega na tajemnicy,
wyjście jest jedno to sukces.
Status: oragnizacja służąca zorganizowaną pomocą dla potrzebujących wsparcia w postaci dobicia tępym nożem kuchennym ogłuszając wcześniej ją żeby nie dostałą orgazmu podczasu operacji nożem.
wrastam korzeniami w poczucie bycia przegranym.
targany wiatrem oczekiwania, łamiąc gałęzie nadziei.
patrząc w stronę gdzie miało być słońce czyli znak lepszych dni.
płynał leniwie chmury, pogoda jest jak kobieta dla innych nieprzewidywalna,
mów mi jarek kret, bo ja wiem, że wiosna to ich znak, choć nikt tego nie widzi, ja to czuje.
To nieważne co powiesz, co zrobisz. jutro wstaje nowy dzień. powiedział przed ścięciem na szubienicy skazaniec.
Status: oragnizacja służąca zorganizowaną pomocą dla potrzebujących wsparcia w postaci dobicia tępym nożem kuchennym ogłuszając wcześniej ją żeby nie dostałą orgazmu podczasu operacji nożem.
Kobiety rozna sie dla mnie tym ze jedna ma wargi sromowe bardziej wydatne a druga mniej. Po tym je rozrozniam.
"Jak podajesz najlepszemu przyjacielowi nóż, to zawsze trzymając za ostrze, rękojeścią w jego stronę i drugą ręką blokując możliwość zadania przez niego ciosu prosto w serce."
Odejść w cieniu.
Bez pogrzebu i żałoby.
Bez pamięci palących się zniczy.
Bez płaczu i tęsknoty.
Bez modlitw o zbawienie.
To wszystko staje się zbyteczne, kiedy już tam będę .
To nieważne co powiesz, co zrobisz. jutro wstaje nowy dzień. powiedział przed ścięciem na szubienicy skazaniec.
Tylko powiedz mamie zeby nie wyryla tego wierszyka na nagrobku bo nie bedzie pasowal do sytuacji, gdy juz bedziesz zakopany.
"Jak podajesz najlepszemu przyjacielowi nóż, to zawsze trzymając za ostrze, rękojeścią w jego stronę i drugą ręką blokując możliwość zadania przez niego ciosu prosto w serce."