Pierdziele, zmniejszam kwetaplex xr

Moderator: moderatorzy

Matt
moderator
moderator

Re: Pierdziele, zmniejszam kwetaplex xr

Post autor: Matt »

A może to od solianu a nie kwetaplexa xr tak się czujesz kiepsko ?
W całym chaosie jest kosmos
w całym nie porządku sekretny porządek.
Miś Uszatek
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 72943962

Post autor: Miś Uszatek »

Właśnie też się nad tym zastanawiam. Ale pewności nie mam. Solian to silny lek na urojenia a ja je właśnie mam. Kwetaplex bardziej działa na negatywy bo na pozytywy troszke słabiej(tak mi mówiła lekarka).
Awatar użytkownika
Grażka73
zaufany użytkownik

Post autor: Grażka73 »

Ciężko jest doradzić, ponieważ na każdego inaczej działają leki. Córka w szpitalu miała 10 mg olanzapiny, 750 litu, a solianu 400, olanzapinę wycofano całkowicie (brała 20 mg od 6 miesięcy i mała poprawa), objawy się nasiliły więc zwiększono solian na 800 a później na 1000, chociaż i tak chcieli z niego zrezygnować, nie znam ich zamysłu, może że było nieciekawie z nią. W tej chwili bierze 600 kwetiapiny, solianu 600 a litu 500, w przyszłym tygodniu z chodzi na 200 solianu aż do całkowitego usunięcia. W twoim przypadku nie wiadomo jak będzie, od tego jest lekarz, samowolne próby są niebezpieczne.
Dogmatyczne wyrocznie lekarskie nie robią już na mnie żadnego wrażenia.
Miś Uszatek
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 72943962

Post autor: Miś Uszatek »

Przyznam się że ostatecznie nic nie zmieniłem. Ide za tydzień do lekarza 4 kwietnia i niech ona kombinuje. Dzisiaj czuje się troche lepiej, zmniejszyłem akineton(to moge sam) z 2 tab na 1 tab dziennie. Nogi mnie nawalają ale trzymam się.
ODPOWIEDZ

Wróć do „leki, terapie”