witam czy ktoś bierze ten lek na sen?
ja wczoraj tak spróbowałem i dobrze zadziałał... 2 godziny przed snem i po tym czasie dobrze i szybko zasnąłem. profilaktycznie mam ten lek na lęki jednak od jakiegoś czasu udało mi się pozbyć lęków... ciekawe jakie macie doświadczenie z tym lekiem?
podobno nie ma po nim zespołu odstawiennego...
Hydroksyzyna jako lek nasenny
Moderator: moderatorzy
Re: Hydroksyzyna jako lek nasenny
Hydroksyzyna nie jest benzodiazepiną i nie uzależnia. Przepisuje się ją nawet dzieciom. Poza tym jest również lekarstwem na świąd.
Brałem kiedyś hydroksyzynę na noc, ale na mnie niestety nie działała, podobnie zresztą jak benzodiazepiny, które brałem rok czasu, ale się nie uzależniłem od nich.
Hydroksyzyna jest lekiem łagodnym i jeżeli na Ciebie działa, to wg mnie nie ma sensu faszerować się lekami uspokajającymi większego kalibru.
Brałem kiedyś hydroksyzynę na noc, ale na mnie niestety nie działała, podobnie zresztą jak benzodiazepiny, które brałem rok czasu, ale się nie uzależniłem od nich.
Hydroksyzyna jest lekiem łagodnym i jeżeli na Ciebie działa, to wg mnie nie ma sensu faszerować się lekami uspokajającymi większego kalibru.

- Peter
- zaufany użytkownik
Re: Hydroksyzyna jako lek nasenny
też tak myslę, że mi ten lek wystarczy... kiedyś brałem Neurol ale on uzależnia choć ja go brałem rzadko... także ok... dzięki piotr6 za aktywność w temacie trzymaj się dzielnie