Leki,które ścinają z nóg i usypiają
Moderator: moderatorzy
- Marlon
- zaufany użytkownik
- Status: Rencista
Leki,które ścinają z nóg i usypiają
Najbardziej popularne leki,po których się śpi to olanzapina i tisercin.
Szkoda,że na mnie nie działają.
Jakie znacie inne skuteczne leki na sen ?
Szkoda,że na mnie nie działają.
Jakie znacie inne skuteczne leki na sen ?
-
- zaufany użytkownik
- Status: Schizo
- Kontakt:
Re: Leki,które ścinają z nóg i usypiają
Wszystkie benzodiazepiny.
''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
klozapol i zeldox, reszta mnie nie muli.
Zwłaszcza benzodiazepiny nasenne: "Estazolam" i "Nitrazepam".Unknown pisze:Wszystkie benzodiazepiny.
Z neuroleptyków nasennie działa np. "Pernazyna" (w dawce dziennej powyżej 150 mg).
A bez recepty?
- Erika_Kohut
- zaufany użytkownik
- Status: Trójca
- Gadu-Gadu: 48512284
Bez recepty to chmiel, melisa, kozlek, kwiatostan glogu i trochę dziurawca. Ale głownie to melisa i chmiel. Można dodać tez rumianek, cierpietnica i lawenda. Pijesz tego duża łyżki zaprasza na 15 minut przed snem i spisz. Można tez brać melatonine ale to do dwóch tygodni. Krótko można.
Z ciężkich leków to młotem była dla mnie klozapina. Od razu spalam. Aż mi teraz dziwnie bez niej.
Z ciężkich leków to młotem była dla mnie klozapina. Od razu spalam. Aż mi teraz dziwnie bez niej.
Milosc to iluzja
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
dziurawca się nie bierze z neuroleptykami podobno, tzn z tego co na wiki i słyszałem od znajomej co też bierze leki to z antydepresantami i lekami na nerwicę lepiej nie próbować...
https://pl.wikipedia.org/wiki/Interakcj ... o.C5.82owe
https://pl.wikipedia.org/wiki/Interakcj ... o.C5.82owe
nic
- Erika_Kohut
- zaufany użytkownik
Tak, to prawda. I chyba nawet z benzo nie wolno. Wiem, ze na pewno chmiel nie można z diazepamem, a więc może i z innymi benzo tez nie. Ale resztę ziół raczej można stosować.
Azja i jeszcze grejpfrut czerwony niewskazany. Zwłaszcza do ssri i benzo z tego co wiem. Ale to chyba dotyczy większości leków. Chodzi o przedłużenie działania leku w wątrobie, dawka się podwyższa leku wtedy nawet 10 krotnie.
Azja i jeszcze grejpfrut czerwony niewskazany. Zwłaszcza do ssri i benzo z tego co wiem. Ale to chyba dotyczy większości leków. Chodzi o przedłużenie działania leku w wątrobie, dawka się podwyższa leku wtedy nawet 10 krotnie.
Milosc to iluzja
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
no nieźle, grapefruit nie pamiętam, ale z litem, już nie nie jestem pewien i z czymś jeszcze
i z resztą ketrel w większych dawkach tym bardziej, to sen powinien być
są też takie różowe małe diabelstwa, nie pamiętam nazwy... małe tabletki nasenne, powinno ściąć, urwać film
___ i nie uzależnia jak benzo (choć z benzo nie mam doświadczeń większych)
no więc klozapol też, z reguły nie ma silnych, choć raz zdarzyło mi się nie spać jak jechałem nocnym pociągiem
ale... dobry aktywny dzień, zmęczyć się, zdrowo i oddech i relaks!
i z resztą ketrel w większych dawkach tym bardziej, to sen powinien być
są też takie różowe małe diabelstwa, nie pamiętam nazwy... małe tabletki nasenne, powinno ściąć, urwać film
___ i nie uzależnia jak benzo (choć z benzo nie mam doświadczeń większych)
no więc klozapol też, z reguły nie ma silnych, choć raz zdarzyło mi się nie spać jak jechałem nocnym pociągiem
ale... dobry aktywny dzień, zmęczyć się, zdrowo i oddech i relaks!
nic
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Fenactil mój pierwszy lek który zrobił ze mnie robota i przywiązał do łóżka. Tragedia, nie polecam.
klozapol i tisercin
Wystarczy tylko się uśmiechnąć, by ukryć zranioną duszę i nikt nawet nie zauważy, jak bardzo cierpisz....
- Erika_Kohut
- zaufany użytkownik
Hydroksyzyna? Ona działa na histamine i na dopamine lekko. Scina mnie nadal. Działa.
Milosc to iluzja
- antygratis
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Popieram. Alprazolamik. Niestety już wyrobiłem sobie na niego taką tolerancję, że 2 mg nie robią na mnie już takiego wrażenia, jak na samym początku 0,5 mg. Ale ostatnio, próbując się uspokoić, aby przeżyć przykrą dla mnie sytuację zażyłem 6,5 mg i oj oj, ścięło z nóg, aż się trochę źle czułem. Trochę pochodziłem, choć nie miałem siły, a później spałem jak bobas.Unknown pisze:Wszystkie benzodiazepiny.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
a jest jakiś czarny rynek?
- antygratis
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Jest mnóstwo czarnych rynków i można sobie kupić specyfiki mocniejsze od Xanaxu, wierz mi. Ale ja Cię nie będę nakierowywał żeby nie mieć na własnym sumieniu tego piekła nerwów, jakie przechodzi osoba uzależniona. Jeśli Ci zależy, rusz głową, to proste prawie jak barszcz, aby zdobyć X. Tylko, że to kosztowny interes. Miałem swojego fajnego dostawcę, taką laskę jedną, która sprzedawała po cenach niema aptecznych. I co? Dorwał ją jakiś cwaniaczek, wykupuje od niej wszystko i sprzedaje 2-2,5 raza drożej. Głupi chvj! Chętnie bym mu za jego cwaniactwo w ryj przykvrvił.Gehenna pisze:a jest jakiś czarny rynek?

Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.