Przygotowania do walki mistrzowskiej

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Przygotowania do walki mistrzowskiej

Post autor: Walet Pikowy »

Witam :mrgreen:
Od ostatniego pojedynku minęło sporo czasu ponad rok.Nie miałem czasu trenować taktyki,kontr.Jednak czuję sie mocny,bo jestem najlepszy.Czas pokazac niedowiarkom.To bedzie wystep przed wielkim rodzimym turniejem i nie powiedzialem jeszcze ostatniego slowa,Trenowalem jednak ciagle co sie da i nikt mnie nie pokona.Jestem Tupertador :oops:

Awatar użytkownika
siuto
nadużywający
nadużywający

Re: Przygotowania do walki mistrzowskiej

Post autor: siuto »

Schizofrenicy walczą w UFC i w MMA!
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Pojedynek nie odbyl sie i skonczylo sie skandalem w rodzinie :roll:
Awatar użytkownika
siuto
nadużywający
nadużywający

Chcemy Cię obejrzeć w MMA, a potem przejdziesz to UFC!
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

siuto pisze:Chcemy Cię obejrzeć w MMA, a potem przejdziesz to UFC!
100 milionow na stole i moge walczyc nawet z Mankiem.
Awatar użytkownika
siuto
nadużywający
nadużywający

Walki swoje amatorskie nagrywajcie i wrzucajcie na YouTube i dajcie tutaj linki do nich!
Awatar użytkownika
siuto
nadużywający
nadużywający

Matematycy z Uniwersytetu Stanforda, Robert Lemke Olivier i Kannan Soundararajan, odkryli, że rozkład ostatnich cyfr w liczbach pierwszych nie jest tak losowy, jak się dotychczas wydawało. A to sugeruje, że same liczby pierwsze nie są rozłożone losowo.
Jak pamiętamy, liczby pierwsze są to liczby naturalne większe od 1, dla których istnieją tylko dwa dzielniki - 1 i one same. Definicja tych liczb jest prosta, jednak naukowcy wciąż do końca ich nie rozumieją. Nie potrafią, na przykład, ich przewidzieć, a znalezienie każdej kolejnej jest coraz trudniejsze. Dotychczas sądzono, że liczby pierwsze są rozłożone całkowicie przypadkowo. Wiadomo, że liczby pierwsze (z wyjątkiem 2 i 5) kończą się na 1, 3, 7 lub 9. Przy losowym rozłożeniu oznacza to, ni mniej ni więcej, że po liczbie zakończonej na 1 (np. 11) istnieje 25% szans, że kolejna liczba pierwsza również będzie zakończona na 1. Okazuje się jednak, że to nieprawda.
Olivier i Soundararajan przeanalizowali liczby pierwsze do wartości kilkunastu biliardów i dokonali kilku interesujących obserwacji. Okazało się, na przykład, że do pierwszych kilkunastu milionów dla liczby pierwszej zakończonej na 1 kolejna liczba pierwsza zakończona na 1 pojawiała się w 18,5% przypadków. Gdy liczba pierwsza kończyła się na 3 lub 7 to kolejna pierwsza była zakończona na 1 w 30% przypadków, a gdy pierwsza kończyła się na 9, to kolejna pierwsza w 22% przypadków kończyła się na 1. Taki rozkład sugeruje, że ostatnie cyfry liczb pierwszych nie występują losowo, co wskazuje, że liczby pierwsze nie są losowe. Z drugiej jednak strony naukowcy odkryli, że im bardziej zwiększa się odległość pomiędzy kolejnymi liczbami pierwszymi, tym bardziej losowy jest rozkład ich ostatnich cyfr.
Naukowcy nie wiedzą, skąd wynika ten brak losowości. Przypuszczają, że ma to związek z hipotezą k-krotek. Niestety, hipoteza ta wciąż nie została udowodniona.
Awatar użytkownika
siuto
nadużywający
nadużywający

Przelewajcie pieniądze na moje konta bankowe! Nawet najmniejsza suma się liczy!

Witam jestem samotną niepełnosprawną Mamą ze znacznym stopniem niepełnosprawności i nazywam się Ewa, choruję od urodzenia na MPD i raka oraz depresje, a ja sama wychowuje 6-letnia Córeczkę Agnieszkę i 11-letnią Anię z zespołem Down'a - potrzebujemy wsparcia finansowego (wierzę że jeszcze dobrzy ludzie istnieją) utrzymujmy się z renty socjalnej 615,23zł alimenty mam bardzo małe gdyż przybrany ojciec dziecka zwany ojczymem i tatusiem przyklejanym skutecznie wymiguje sie od płacenia wyższych, bo jest bezdomnym alkoholikiem i narkomanem (ale to długa historia) dużym wsparciem dla Nas są moi rodzice (ale Oni wiecznie żyć nie będą), nie proszę o duże pieniądze tylko o drobne wpłaty które pomogą Nas jakoś żyć SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA KAŻDĄ POMOC I WSPARCIE (panom za propozycje seksualne dziękuję ale takie nie wchodzą w grę, bo mam obciętą łechtaczkę i wyciętą macicę, a wcześniej byłam wysterylizowana) NIE CHCE NIKOGO NACIĄGNĄĆ ANI OSZUKAĆ, JESTEM UCZCIWĄ SAMOTNĄ MATKĄ W POTRZEBIE! POZDRAWIAM SERDECZNIE i jesteśmy głęboko wierzącymi katoliczkami! Mój mąż i ojciec mojej córeczki zmarł w młodym wieku na raka!

IBAN PL 13 1160 2202 0000 0000 5891 2938 (POLAND)
m Bank 32 1140 2004 0000 3402 4174 7356 (Polska)

Panowie i Panie! Wasze dzieci też mogą zachorować! Niech zdrowi i bogaci podzielą się pieniędzmi ze biednymi i chorymi!

Przelej nawet od 1 zł w zwyż! Każda kwota się liczy! Mała to może być suma jak i duża! Cjcecie to wpłacajcie pieniądze na te moje konta bankowe, a jak chcecie to nie wpłacajcie! Twój wybór i przymusu nie masz! Nie chcesz pomóc to nie pomagaj to i ja Tobie nie pomogę! Jak Wy mi niepomożecie to i ja Wam nie pomogę i zdechniecie chorzy i samotni na ulicach, bo ZUS i NFZ pięniędzy Wam nie da na Wasze leczenie, a nikt niezapłaci podatków na Was! Będziecie samotni płakać chorzy umierając w męczarniach i cierpieniach! Skopiuj tę wiadomość i powiel ją na forach oraz roześlij znajomym na komunikatorach
ed2k://|file|ROMs%20Neo%20Geo,%20Mame,%20CPS-2-1,%20N64,%20Amiga%20500,%20SNES,%20NES,%20Genesis,%,%20GBC%20by%20.USAakaJapan666.[death-rom-sBIG-hackerSatan].rar|13847168812|57344E126B891445CDAB13BB4E68479B|/

鉄拳
ODPOWIEDZ

Wróć do „nasze środowisko”