Śmierć psychiatrom!!! Zabij skvrwysyna z drugiego!!!

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
Unknown
zaufany użytkownik
Status: Schizo
Kontakt:

Re: Śmierć psychiatrom!!! Zabij skvrwysyna z drugiego!!!

Post autor: Unknown »

Bogowie istnieja jedynie w umyslach wierzacych, a zycie nie jest sprawiedliwe. Watpie by ktokolwiek inny niz ja mogl wydac sprawiedliwszy wyrok nad moim wrogiem.

Wracajac do tworczosci w zlosci: co dzien fantazjuje dla przyjemnosci o wypruciu azorka wnetrznosci. Rozmyslam znow o zemscie krwawej, katujac go bede miec swietna zabawe. Niech wszyscy zdadza sobie sprawe, ze teraz przerwe ten rym bo czas na kawe. :)
''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra

Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
Awatar użytkownika
jacastw
zarejestrowany użytkownik

Post autor: jacastw »

fajny wątek
Błądząc Wśród Znaków
nadużywający
nadużywający

Post autor: Błądząc Wśród Znaków »

Fajny, azorek zgłosił sprawę na policje, ale unkown ma coś na wzór unimunitetu i jest nie do ruszenia.

Mamy po 20 lat i przed sobą cały świat jakby to za rapował magik :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Unknown
zaufany użytkownik
Kontakt:

Nie, to moi szpiedzy ktorymi gardze podobno zglosili przestepstwa znienawidzonych azorkow na policje jako swiadkowie po prawie 10 latach - zapewne ci zboczeni, patologiczni podgladacze znalalezli sobie inne zajecie niz cieszenie mordy i trzepanie sie na widok czyjegos wnerwienia, bolu i cierpienia. Sensowniej bylo by gdyby nigdy sie nie wpier.dalali w cudza prywatnosc - wtedy skur.wysyn bylby martwy i nikt by mnie o nic nie podejrzewal - ale cokolwiek by sie nie stalo burek, borek i azorek czy jak tam smiecia zwa, zginie. Dodam jeszcze, ze nie bylam swiadoma tego ze mnie wtedy napadnieto, stracilam przytomnosc i mialam pozniej amnezje poalkoholowo-lekowa* (mozliwe tez ze jeszcze czyms mnie wtedy otruto bez mojej wiedzy). To swiadkowie zajscia tak twierdzili, oni wiedza ze moi wrogowie, czyli stalkerzy o ktorych tyle pisalam to te same osoby. Nie znam zadnego z nich, ale wiem kim sa - podludzmi zaslugujacymi na wszystko co najgorsze, a moi szpiedzy cieszacy sie z moich cierpien przez lata powinni sie znalesc na moim miejscu.

*Leki niepsychiatryczne, poniewaz nie mialam w tym czasie diagnozy, ani czegokolwiek wspolnego z psychiatria.
''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra

Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
Błądząc Wśród Znaków
nadużywający
nadużywający

moim jedynym wrogiem jest szatan. ludzie to tylko bracia. marionetki :roll: , ktorymi sie wysluguje.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Błądząc Wśród Znaków
nadużywający
nadużywający

Ja jak dorośnie zostane chirurgia xD
Obrazek
Obrazek
Obrazek
xyz253
zarejestrowany użytkownik

Post autor: xyz253 »

Totalna niemoc, żal, porażka, beznadzieja, brak słów, pustka w głowie…zresztą kogo obchodzi tutaj moje zdanie;/ zło na tym forum mnie przerosło:( Nie potrafiłam przełamać się do stopzetu, bo tam też wyczuwałam ludzi wypełnionych nienawiścią i tylko chęcią zemsty, przerażające ofiara zmienia się w kata…

Ale poznałam taką jedną cudowną osobę, ja Go nazywam Aniołem:) Choć najpewniej zabili Mu matkę i sam wielokrotnie mógł wylądować przez nękających Go stalkerów w szpitalu(ciężkie pobicia) On nawoływał do Miłosierdzia!- „oszołom, idiota”? Nie- wcielenie nauk Chrystusowych- sam szczyt własnej Samoświadomości, najcudowniejsza istota Duszy, najczystsze i najpiękniejsze Sacrum. Nie tylko wybaczenie, ale dobro i miłosierdzie dla swych oprawców(!!??) Mnie nigdy by nie było stać na cos takiego. Nikogo nie oskarżam, nie czuję chęci odwetu, pogodziłam się z tym wszystkim i wybaczyłam(choć uwierz mi, że też miałam co).

Gehenna tak pięknie niedawno napisała(mam nadzieję,że nie będzie miała nic przeciwko, że tu zacytuje:
„(…)Wszystko co nas spotyka, każde zdarzenie, każdy człowiek z którym skrzyżują się nasze drogi, to wszystko zostawia ślad, ubogaca nas o coś ważnego. Wszystko ma dobrą i złą stronę(…) Akceptuję to co jest i to co było.Nawet to co sprawia mi ból, to też jakaś nauka.”

Zła nigdy nie pokona się złem! Wręcz przeciwnie ono wtedy rośnie w siłę i zaraża wszystkich dokoła..Pokonać je może tylko Dobro, Wybaczenie, Miłosierdzie

i pewnie teraz znów będą na mnie wieszane psy, co za debilka, nie przeżyła tego, co ja a się wymądrza i jeszcze takie głodne kawałki wciska, jak chce, niech se miłuje swoich oprawców, już to widzę jak się odwdzięczą, pewnie niedługo skończy ze sobą i tyle z tego swojego miłosierdzia będzie miała, a ja załatwię te wszystkie „śmiecie’ i w końcu będę wolna i będę mogła cieszyć się życiem- nie, nie odczujesz żadnej ulgi, a twoją dusze zniewoli zło już do końca!
Unknown
zaufany użytkownik
Kontakt:

Nie wierze w istnienie czegos takiego jak 'dusza', wyznaje zasade 'oko za oko'. Zemsta - niczego bardziej nie pragne, to sie nigdy nie zmieni. Moi wrogowie najwyrazniej nie mieli swiadomosci, ze jestem msciwa sadystka... Teraz juz wszyscy wiedza co planuje. Xyz, wyglada na to ze cierpisz na tzw. syndrom sztokholmski... tylko twoim oprawcom zalezy na tym bys nie probowala sie zemscic, oni chca bys cierpiala i najpewniej smieja sie czytajac takie teksty o milosci, wybaczeniu i duszy.

Unknown
zaufany użytkownik
Kontakt:

Jesli ktores ze szpiegujacych mnie larw chca sie nagle okazac pomocne to niech wystawia mi gdziekolwiek bez swiadkow S.K.U.R.W.Y.S.Y.N.A - to chore gowno znane im jako 'borek'.

Maniek1234
zaufany użytkownik
Status: trener interpersonalny
Gadu-Gadu: 560878

Post autor: Maniek1234 »

chodzcie z tego watku lepiej dziewczyny do mnie do lozeczka bo moja sasiadka co mi sie puszczala ze mna za 50 zl teraz wola 100 zl to pogarda jest,nie jest warta az 100 zl chociaz ma fajne cialko nie powiem ale odpuszczam mam inna darmowa z okolicznej wsi dziekuje za uwage
jestem urodzonym przywodca
"Kto nie wygra sam ze sobą, ten nie zwycięży nigdy"
bylem juz na piensku siedmiu piekiel ale teraz...chyba sie nawet nie spoce...
Błądząc Wśród Znaków
nadużywający
nadużywający

dla mnie jedynym aktem milosierdzia jaki zaznalem od mojej schizofrenii jest pytanie po serii zabiegów czy nie wolalbymz znieczuleniem xD tylko z podniecenia zapomniala zapytać.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „varia”