powodzenia, rzucaj !

Moderator: moderatorzy
Ty mówisz że tak interesujesz się buddyzmem, zen itp a palisz papierosy?? nie widzisz tutaj małej sprzeczności??karuna pisze:ech, papierosy niezdrowe, ale stety niestety idę zapalić
jasne że nie pomagają, one powodują natręctwa tego typu że jak się wypali jednego fajka to po chwili znowu się ma w głowie jedną myśl żeby zapalić znowu i tak w kółko. Otrząśnijcie się "chorzy psychicznie":/karuna pisze:Ja mam nadzieję w końcu rzucić. A to co czujesz to musi być prawda, palenie fajek może mieć również działanie sedatywne i depresyjne. Psychoza to może być od stresu, fajki nie pomagają na nerwy, tak się tylko wydaje, że pomagają. pozdro
pisze to osoba z avatarem z fifą ;-)shadowman pisze:jasne że nie pomagają, one powodują natręctwa tego typu że jak się wypali jednego fajka to po chwili znowu się ma w głowie jedną myśl żeby zapalić znowu i tak w kółko. Otrząśnijcie się "chorzy psychicznie":/karuna pisze:Ja mam nadzieję w końcu rzucić. A to co czujesz to musi być prawda, palenie fajek może mieć również działanie sedatywne i depresyjne. Psychoza to może być od stresu, fajki nie pomagają na nerwy, tak się tylko wydaje, że pomagają. pozdro
Ja też się 'interesuję', o ile można to tak nazwać. Fascynuje mnie to. Wierzę w to, czuję to.shadowman pisze:Ty mówisz że tak interesujesz się buddyzmem, zen itp a palisz papierosy?? nie widzisz tutaj małej sprzeczności??karuna pisze:ech, papierosy niezdrowe, ale stety niestety idę zapalić