Wszędzie goło i wesoło..

Tu znajdują się inne popularne tematy nie związane ze schizofrenią.

Moderator: moderatorzy

Matt
moderator
moderator

Wszędzie goło i wesoło..

Post autor: Matt »

Przeglądając kilka stron internetowych takich jak onet.pl, wp.pl, interia.pl,...
prawie codziennie widzę na głównych stronach tych że portali wstawki rodem z "pudelka"(typu kto gdzie imprezował i przy okazji to i owo pokazał).
Ja rozumiem że ludzi to kręci (w tym mnie :) ale czy tego typu informacje ze zdjęciami na głównych stronach powinny się znajdować ?
Czy taka mieszanka informacji np. politycznych razem z informacjami rodem z pudelka wam odpowiada ? bo mnie jakoś nie za bardzo :think:
W całym chaosie jest kosmos
w całym nie porządku sekretny porządek.
Awatar użytkownika
JudasHonor
moderator
moderator

Re: Wszędzie goło i wesoło..

Post autor: JudasHonor »

Moim zdaniem, największym problem w przekazie informacji jest nie informowanie czytelników czy widzów, czemu ta informacja jest dla nich ważna. Czyli można widzowi sprzedać wszystko i rzucić niczym kilo mięsa na taśmę.
Kolejny dzień pełen nowych możliwości.
Gehenna
zaufany użytkownik

Post autor: Gehenna »

Matt pisze:Przeglądając kilka stron internetowych takich jak onet.pl, wp.pl, interia.pl,...
prawie codziennie widzę na głównych stronach tych że portali wstawki rodem z "pudelka"(typu kto gdzie imprezował i przy okazji to i owo pokazał).
Ja rozumiem że ludzi to kręci (w tym mnie :) ale czy tego typu informacje ze zdjęciami na głównych stronach powinny się znajdować ?
Czy taka mieszanka informacji np. politycznych razem z informacjami rodem z pudelka wam odpowiada ? bo mnie jakoś nie za bardzo :think:
też mi to przeszkadza
dodatkowo irytują mnie komentarze pod artykułami, niezależnie od tematu zawsze są jakieś hejty, wyścig nienawiści.
Awatar użytkownika
Grażka73
zaufany użytkownik

Post autor: Grażka73 »

Gehenna pisze: też mi to przeszkadza
dodatkowo irytują mnie komentarze pod artykułami, niezależnie od tematu zawsze są jakieś hejty, wyścig nienawiści.
Komentarze mogą być bardzo irytujące. Ludzie nawet w obliczu tragedii zachowują się jak hieny.

Matt a owszem, jak dla mnie to często są tam same głupoty, nic ciekawego. Tanie sensacje które są pożywką dla tłumu.
Dogmatyczne wyrocznie lekarskie nie robią już na mnie żadnego wrażenia.
Awatar użytkownika
AleksandraK
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: AleksandraK »

Ludzie to czytają, to pismaki to piszą, ot co.
ODPOWIEDZ

Wróć do „tematy dowolne”