KOD

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Francesco
zaufany użytkownik
Status: jatądrobnącząstkącowieczniezłegochceazawszeczynidobro
Gadu-Gadu: Czarnokrwista

Re: KOD

Post autor: Francesco »

JudasHonor pisze:Gdyby brać wszystko na trzeźwo, to każdy olał by ten kolejny cyrk z KOD, Sejmem, ustawami, TK, naginaniem i łamaniem prawa. Dlatego potrzebne są emocje, krzyki, oburzenie, atmosfera zagrożenia bezpieczeństwa narodowego i iluzoryczne poczucie walki o wyższy cel. Dzięki emocjom schodzimy z logicznego rozumowania na emocjonalne, tzw regresja. Na tym poziomie, argumentem staje się nie logiczny dowód, lecz sympatia lub antypatia do danej grupy politycznej. Wszyscy zostaliśmy wciągnięci poprzez emocje w tą szopkę. Nie ma znaczenia czy to PO, Nowoczesna, PiS czy Kukiz, oni znów zrobili ludzi w trąbę. Emocje, media nadały autentyczności całemu cyrkowi. Zapomnieliśmy, że każdy z nich to złodziej, że im zależy tylko na utrzymaniu stołków. Niczym dzieci, daliśmy się porwać emocjom i znów zawierzyliśmy jednej albo drugiej stronie bandytów i sprzedawczyków.
O!
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
Awatar użytkownika
Francesco
zaufany użytkownik

Sobie tu ta para zrobiła, pseudo dialog... Jak w TV dla poklasku pewnie. Ale to przecież wasze forum - przesiąknięte wpływami systemu i polityki (tu też taka analogiczna parka). Na którym na szczęście każdy może dyskutować.
Próbujecie oświecać innym drogę. Ale pamiętajcie łapią się na to tylko Ci co boją się ciemności - nieznanego i potrzebują autorytetów.

Wiem, Oskarżyciel, ale nigdy nie podlizuję się ludziom którzy szczycą się systemem i wpływem parchów.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
pogrzebany żywcem
bywalec

Post autor: pogrzebany żywcem »

JudasHonor pisze:Gdyby brać wszystko na trzeźwo, to każdy olał by ten kolejny cyrk z KOD, Sejmem, ustawami, TK, naginaniem i łamaniem prawa.
No pewnie. Przecież o wiele łatwiej zrobić tak:
Obrazek
JudasHonor pisze: Dlatego potrzebne są emocje, krzyki, oburzenie, atmosfera zagrożenia bezpieczeństwa narodowego i iluzoryczne poczucie walki o wyższy cel.
Człowieku czy ty czytasz co piszesz, czy po prostu wydalasz z siebie słowa? :D
Kto używał i używa słów "hańba", "zdrada", "zdrajcy", "agenci", "zamach", "kondominium", "gorszy sort Polaków", "prawdziwi Polacy". Kto wyciera sobie gębę słowami honor, bóg, ojczyzna?

Moje emocje, krzyki i oburzenie jest moje i spontaniczne. Jestem pewny, że w przypadku przygniatającej liczby KODowców jest tak samo. Nie kieruje mną chęć dorobienia się, przejęcia władzy nie podpisałem też paktu z diabłem jak niektórzy z was sugerują.

Zagrożenie bezpieczeństwa narodowego jest jak najbardziej realne. W jednym z powyższych postów przedstawiłem dokładnie jeden z możliwych scenariuszy, ale albo go nie przeczytałeś, albo nic z tego nie zrozumiałeś. I żeby było jasne jest to moja analiza. Miałem ekonomię na studiach.

O tym czy moje odczucia tudzież poczucia są iluzoryczne, czy też nie pozwól, że będę decydował sam. No chyba, że jesteś psychiatrą lub skończyłeś psychologię.

JudasHonor pisze:Dzięki emocjom schodzimy z logicznego rozumowania na emocjonalne, tzw regresja. Na tym poziomie, argumentem staje się nie logiczny dowód, lecz sympatia lub antypatia do danej grupy politycznej.
Stosunku wyborców PISu do tego ugrupowania nie nazwał bym sympatią. To tak jakby chrześcijan nazwać sympatykami Jezusa. To religia. Pisałem o tym w pierwszym moim poście w tym temacie.
JudasHonor pisze: Wszyscy zostaliśmy wciągnięci poprzez emocje w tą szopkę. Nie ma znaczenia czy to PO, Nowoczesna, PiS czy Kukiz, oni znów zrobili ludzi w trąbę. Emocje, media nadały autentyczności całemu cyrkowi. Zapomnieliśmy, że każdy z nich to złodziej, że im zależy tylko na utrzymaniu stołków. Niczym dzieci, daliśmy się porwać emocjom i znów zawierzyliśmy jednej albo drugiej stronie bandytów i sprzedawczyków.
Myślenie stereotypami, do tego logicznie sprzeczne. Skoro im wszystkim zależy na utrzymaniu stołków i to bandyci i złodzieje to trzeba właśnie działać. Chyba, że ty należysz do ludzi, którzy widząc jak ktoś okrada i bije staruszkę odwraca wzrok i idzie dalej.
pogrzebany żywcem
bywalec

Mati pisze:Sobie tu ta para zrobiła, pseudo dialog... Jak w TV dla poklasku pewnie. Ale to przecież wasze forum - przesiąknięte wpływami systemu i polityki (tu też taka analogiczna parka). Na którym na szczęście każdy może dyskutować.
Próbujecie oświecać innym drogę. Ale pamiętajcie łapią się na to tylko Ci co boją się ciemności - nieznanego i potrzebują autorytetów.
Bełkot. O ile twoje zdanie na temat "czystości" i "młodych, czystych dusz" mnie rozbawiło, (można je było uznać od biedy za ekscentryzm) to tu pogrążyłaś się na dobre w oparach absurdu. Wątpię żebyś sama wiedziała co chcesz powiedzieć.
Mati pisze:Wiem, Oskarżyciel, ale nigdy nie podlizuję się ludziom którzy szczycą się systemem i wpływem parchów.
Znowu bełkot. Gdybym nie wiedział, że jesteś niespełna rozumu, to na kolejną próbę znieważenia pewnej grupy wyznaniowej zareagowałbym zgłoszeniem sprawy na policję. To już któryś twój post gdzie czytam "żydek", lub "parch". Jedyny wpływ parchów, który dostrzegam to wpływ na twój mózg, który widocznie sparszywiał.
Arom
zaufany użytkownik

Post autor: Arom »

[youtube]Xo1ravQK6-s[/youtube]
Awatar użytkownika
Tal
zaufany użytkownik

Post autor: Tal »

[youtube]DyQpAp2wXFg[/youtube]
"Bo wszystko, co się narodziło z Boga, zwycięża świat. A tym zwycięstwem, które zwyciężyło świat, jest nasza wiara." (1 J 5,4)
Awatar użytkownika
Francesco
zaufany użytkownik

@pogrzebany
A Ty jesteś rozwiązłym wyznaniowcem i się tym, szczycisz. Nie zatruwaj godnym ludziom życia w Polsce swym złajdaconym życiem przez które TU wylądowałeś. Ja wylądowałem TU bo są tacy jak Ty i je zatruwają.
Ja bronię polskiej czystości i praw ludzi w Polsce, a Ty bronisz swej durnoty i obleśnego zdemoralizowanego życia.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
Awatar użytkownika
Francesco
zaufany użytkownik

i nie fascynuj się nadmiernie moimi postami
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
Awatar użytkownika
Francesco
zaufany użytkownik

Antypolskość i antypolskie ścierwa.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
the end
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: the end »

:D [youtube]TJj7WCGtktY[/youtube]
nic
pogrzebany żywcem
bywalec

Mati pisze:@pogrzebany
A Ty jesteś rozwiązłym wyznaniowcem i się tym, szczycisz. Nie zatruwaj godnym ludziom życia w Polsce swym złajdaconym życiem przez które TU wylądowałeś. Ja wylądowałem TU bo są tacy jak Ty i je zatruwają.
Ja bronię polskiej czystości i praw ludzi w Polsce, a Ty bronisz swej durnoty i obleśnego zdemoralizowanego życia.
Nazwanie ateisty i apostaty wyznaniowcem jest na miarę twojego zwichrowanego rozumku. Wylądowałem tu wyłącznie z nudów i dlatego że fascynują mnie ludzie. Wszyscy ludzie, nawet tacy jak ty. Powiedziałbym nawet, że szczególnie tacy jak ty. Jesteś pięknym przykładem demoralizacji właśnie. Pycha, buta, arogancja, agresja. Nie jesteś w niczym lepsza ode mnie. Chorujesz na to samo, ale bez wartościowania ludzi nie mogłabyś żyć. I to szukanie usprawiedliwienia dla swojego obłędu. "To przez innych tu jestem, przez złych. Ja jestem dobra, nieskazitelna, mądra, ale muszę walczyć z całym złem tego świata." Powinnaś się znajdować w pasach na oddziale zamkniętym.

Widzisz Moi? Właśnie to miałem na myśli pisząc o chorych, którzy uważają się za lepszy sort ludzi. Skoro schizofreniczka Mati ma takie poglądy to czego można się spodziewać po zdrowych?
Mati pisze:i nie fascynuj się nadmiernie moimi postami
Pisz mądrzej i poproś lekarza o zwiększenie leków to być może przestaniesz być dla mnie interesująca.
pogrzebany żywcem
bywalec

arq pisze:[youtube]DyQpAp2wXFg[/youtube]
Braun kolejny obłąkaniec, który wszędzie widzi komunistów, masonów i żydów. Normalni ludzie go ocenili w procedurze wyborczej. Nie zebrał nawet podpisów.
pogrzebany żywcem
bywalec

Arom pisze:[youtube]Xo1ravQK6-s[/youtube]
Jedno w tym filmiku się zgadza. Jeśli "utracimy flagi unijne" zapłaczemy wszyscy. A "prawdziwych Polaków" zwykli ludzie będą wieszać na drzewach.
Awatar użytkownika
Tal
zaufany użytkownik

pogrzebany żywcem pisze:
arq pisze:[youtube]DyQpAp2wXFg[/youtube]
Braun kolejny obłąkaniec, który wszędzie widzi komunistów, masonów i żydów. Normalni ludzie go ocenili w procedurze wyborczej. Nie zebrał nawet podpisów.
Zweryfikuj informacje, które ma do przekazania to może Go zrozumiesz ;)
"Bo wszystko, co się narodziło z Boga, zwycięża świat. A tym zwycięstwem, które zwyciężyło świat, jest nasza wiara." (1 J 5,4)
pogrzebany żywcem
bywalec

arq pisze:
Zweryfikuj informacje, które ma do przekazania to może Go zrozumiesz ;)
Że co, mam iść do Rzeplińskiego i poprosić go żeby ściągnął spodnie, bo chcę sprawdzić, czy nie jest obrzezany?

Wiesz może jednak nie. Zostawię to takim prawym, mądrym i sprawiedliwym jak ty.
Awatar użytkownika
Francesco
zaufany użytkownik

pogrzebany żywcem pisze:
Widzisz Moi? Właśnie to miałem na myśli pisząc o chorych, którzy uważają się za lepszy sort ludzi. Skoro schizofreniczka Mati ma takie poglądy to czego można się spodziewać po zdrowych?
Mati pisze:i nie fascynuj się nadmiernie moimi postami
Pisz mądrzej i poproś lekarza o zwiększenie leków to być może przestaniesz być dla mnie interesująca.
"truth about polish laws and why i cant not to open last gates"
today "komentując sprawę Krystiana Brolla, osiem lat bezprawnie przetrzymywanego w szpitalu psychiatrycznym. Adwokat mężczyzny przyznał, że ten sam sposób, z uchybieniem przepisów, w szpitalach przebywa więcej osób.
Prof. Płatek przypomniała, że w czasach stalinowskich w przypadku osób, którym nie podobał się system, jako przyczynę umieszczenia w szpitalu psychiatrycznym często podawano schizofrenię bezobjawową. - W polskich warunkach została ona zamieniona na zaburzenia urojeniowe - oświadczyła."
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title, ... aid=1162ea
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
pogrzebany żywcem
bywalec

No oczywiście. Jesteś w końcu całkowicie normalna. Tu są sami normalni ludzie. Ja jeden jestem chory. Ty, Maniek, Schizo, Joanna, 44, Eden. Sami ciemiężeni wojownicy o lepszy świat.
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Gadu-Gadu: 9
Kontakt:

Post autor: moi »

arq pisze: Zweryfikuj informacje, które ma do przekazania to może Go zrozumiesz ;)
Sąd je zweryfikował, kiedy oskarżył prof. Miodka o bycie agentem.
Ile jeszcze procesów Braun musi przegrać, żebyś zrozumiał, że ma obsesję?

Pozdrawiam.m.
jakotako
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: jakotako »

Braun wygrał w Strasbourgu. Mógł nazwać prof. Miodka agentem SB

http://www.rp.pl/artykul/1154448-Braun- ... em-SB.html
Awatar użytkownika
Tal
zaufany użytkownik

Właśnie miałem napisać, że doinformować się trzeba, bo pan Braun wygrał w Strasbourgu.
http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/ ... ana-Miodka
ODPOWIEDZ

Wróć do „polityka”