Zlot w Krakowie
Moderator: moderatorzy
Re: Zlot w Krakowie
w sumie to przeczytalismy ze sa zloty z forum i zorganizowalismy tez zlot, jeden, drugi, pare osob spoza Krakowa na tych zlotach sie spotkalo i utrzymujemy kontakt. Oprocz tego spotykamy sie co jakis czas, co tydz, 2 tyg, w Krakowie, jest nas grupka osob, poznalismy sie przez forum ale nie tylko, na oddziale dziennym sie zaczely takie spotkania cotygodniowe, juz prawie 3 lata temu, niektore osoby sa caly czas te sama, niektore nowe, w sumie ludzie sie wymieniaja, raz ktos jest, raz go nie ma.

.
Ostatnio zmieniony pn sty 04, 2016 5:54 pm przez Gehenna, łącznie zmieniany 1 raz.
Potwierdzam, towarzystwo miłe i zgrane 
Cieszę się że Wam zlot się udał.

Cieszę się że Wam zlot się udał.

"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
ja tez sie ciesze ze nam tych wszystkich ludzi, zanim was poznalam to krylam sie z choroba, wstydzilam sie jej, bylam bardziej wycofana, nie umielam o tym wszystkim mowic...
Teraz jest lepiej
Tak samo forum mialo duzy wplyw na to moje myslenie o chorobie, no oczywiscie pozytywny
Teraz jest lepiej

Tak samo forum mialo duzy wplyw na to moje myslenie o chorobie, no oczywiscie pozytywny

Zlot był bardzo udany. Coraz bardziej poznaję Kraków i coraz bardziej mi się tam podoba