co mi pozostanie? chyba tylko samobójstwo.

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Cynamon
zaufany użytkownik

co mi pozostanie? chyba tylko samobójstwo.

Post autor: Cynamon »

Słyszałem wczoraj jak sąsiad rozmawiał o tym że chce poznać mój netowy nick
jak znacznie rozpowiadać różne rzeczy o mnie w internecie to co mi pozostanie jak będę skończony? chyba tylko samobójstwo.
Awatar użytkownika
mei
zaufany użytkownik

Re: co mi pozostanie? chyba tylko samobójstwo.

Post autor: mei »

Takie myśli i "słyszenie" to element choroby. Nie złość się i nie myśl, że ktoś Ci nie wierzy, też przechodziłam przez coś takiego. Chyba wielu z nas miało taki etap. Porozmawiaj ze swoim lekarzem o dawkach albo zmianie leku.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Błądząc Wśród Znaków
nadużywający
nadużywający

Post autor: Błądząc Wśród Znaków »

Dlaczego uważasz mei, że rozwiązaniem problemu jest zażywanie leków? To tak trochę jak zażywać środki przeciwbólowe zamiast zlikwidować źródło bólu.

Btw czemu usunełaś swoje posty ze szczerego pytania?
Obrazek
Obrazek
Obrazek
underholdsbidrag
zbanowany
zbanowany
Status: piekarz i melorant
Gadu-Gadu: 5473221
Kontakt:

Post autor: underholdsbidrag »

Zmień nick i porzuć starą tożsamość internetową! Żyj i hobby se znajdź! W zyciu trzeba mieć zajęcie i pasję! Rozwijaj swoje zainteresowania!
Moje gadu-gadu to 5473221 Ferox fetus! simian raticus and piskus absorbus und frater gemini! Subrufus!

https://mordobicia.fora.pl

https://starszegranie.fora.pl/
Awatar użytkownika
antygratis
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Post autor: antygratis »

Cynamon pisze:Słyszałem wczoraj jak sąsiad rozmawiał o tym że chce poznać mój netowy nick
jak znacznie rozpowiadać różne rzeczy o mnie w internecie to co mi pozostanie jak będę skończony? chyba tylko samobójstwo.
Mnie się zdaje, że to mało prawdopodobne i groźnie wyolbrzymione.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Awatar użytkownika
mama Ania
zaufany użytkownik

Post autor: mama Ania »

Cynamon, moja córka też przeszła przez coś podobnego. Była przekonana, że nauczycielka (i psycholog szkolna w jednym) rozmawia o niej z jej koleżankami oraz że ktoś ma dostęp do jej haseł w necie i że odtąd wszystko o niej wie. Lek pomógł jej po kilku dniach uporządkować myśli i jako tako odzielić rzeczywistość od urojeń. Mei dobrze mówi, porozmawiaj o tym z lekarzem.
Damian77777
zaufany użytkownik

Post autor: Damian77777 »

Cynamon miej w doopie opinie innych i to co mysla inni o tobie.Zyj tak jak ja czyli jedz dobre jedzenie,duzo spij,bierz lekarstwa i znajdz sobie pasje(u mnie to gry komputerowe) i miej wywalone na ludzi w 100% :icon- :icon-mrgreen:
ODPOWIEDZ

Wróć do „nasze środowisko”