forum dla osób dotkniętych schizofrenią, ich rodzin oraz zainteresowanych ''Dla człowieka nie tylko świat otaczający jest zagadką, jest on nią sam dla siebie. I z obu tajemnic bardziej dręczącą wydaje się ta druga.'' Antoni Kępiński
Drogo, ale muzyka wyborna. Też właśnie miałabym problem z ewentualnym towarzystwem, bo ci wyjazdowi znajomi raczej daleko od alternatywy i rocka.
Uciułam kasę na przyszły rok i podbijemy Gdynię, hihi
Człowiek ma żal do człowieka, a życie jak osioł ucieka. Pain makes people change.
Zobaczysz, jeszcze przejdę Ci dzisiaj przez myśl.
Właśnie byłem na Mad Max i trochę się zawiodłem. Efekty, akcja były bombowe ale za to fabuły brak. Główny bohater przez cały film tylko kilka razy coś burknął, zresztą nie miał nawet na to czasu, bo ciągle tylko akcja i wybuchy w tym filmie. Dopiero po około 30 minutach filmu, nastąpiła jakaś chwila odprężenia, kiedy bohater mógł coś burknąć pod nosem. Z drugiej strony, niektóre sceny był epickie, jak choćby gitarzysta zombi, albo teksty trepów zanim ginęli "podziwiajcie!, ale marna śmierć !!!".
Byłem na Jurassic World. Film dobry, trzymający w napięciu, dobre efekty, fabuła trzyma się kupy. Minusy to wg mnie trochę za dużo okrucieństwa i głupowatych postaci.