Ortoreksja
Moderator: moderatorzy
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Re: Ortoreksja
Nie wiem dlaczego, ale rdzeń mojej świadomości który tworzy głosy jest kobiecy. Szkoda mi jej zabijać, niech sobie żyje, jej świadomość jest rozszczepiona ale wykazuje duży stopień złożoności.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
http://www.easyvoice.pl/czytelnia/wokal ... aje-glosow
Głos kobiecy. Po prostu.
Nie pisałbym o tym gdyby mój mózg nie zdążył wykonać symulacji pokolenia gender.
Głos kobiecy. Po prostu.
Nie pisałbym o tym gdyby mój mózg nie zdążył wykonać symulacji pokolenia gender.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Moim zdaniem wnioskowanie na podstawie barwy głosu o typie świadomości jest trochę uproszczone.
Symulację przeprowadziłeś jako człowiek dorosły, więc wpływy prawdziwego gender Cię nie dotyczą.
Zresztą , samo gender jest prostacką ideą.
Symulację przeprowadziłeś jako człowiek dorosły, więc wpływy prawdziwego gender Cię nie dotyczą.
Zresztą , samo gender jest prostacką ideą.
LaDopamina
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Już mnie określano hybrydą reptiliańsko-ludzką w channelingach The Linked, ale dostrajanie się do hermafrodytyzmu to już nawet dla mnie przesada.
- wildchild88
- zaufany użytkownik
nieprawda. Rywalizacja pomiędzy mężczyznami jest bardziej widoczna, zaś pomiędzy kobietami prowadzona jest po cichu. Chopy se najwyżej dadzą po mordzie, a baby będą knuć intrygi i plotkować a w bezpośredniej konfrontacji świecić oczami i się przymilać. Śmiem nawet twierdzić że rywalizacja wśród kobiet jest o wiele silniejsza.unreal pisze:Ten świat napędza przede wszystkim rywalizacja między mężczyznami.
szczerze - wątpię. Rywalizacja oczywiście by była, ale nie na śmierć i życie tylko dla samej przyjemności rywalizowania.unreal pisze:Nawet, gdyby nie było kobiet, to by walczyli między sobą.
Live one day as an eagle or a lifetime as a fly
Jeżeli w to wierzysz, to po co robisz tyle rzeczy wbrew sobie? Myślisz, że Ci się uda?Lunatyk pisze:Już mnie określano hybrydą reptiliańsko-ludzką w channelingach The Linked
Nie akceptujesz w takim razie siebie jako całości.Lunatyk pisze: ale dostrajanie się do hermafrodytyzmu to już nawet dla mnie przesada.
LaDopamina
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Aby mieć święty spokój i osiągnąć punkt równowagi.unreal pisze:Jeżeli w to wierzysz, to po co robisz tyle rzeczy wbrew sobie? Myślisz, że Ci się uda?Lunatyk pisze:Już mnie określano hybrydą reptiliańsko-ludzką w channelingach The Linked
Zgadzam się, ale rywalizacja kobiet nie popycha świata do przodu, to jest taki jałowy bieg.wildchild88 pisze:nieprawda. Rywalizacja pomiędzy mężczyznami jest bardziej widoczna, zaś pomiędzy kobietami prowadzona jest po cichu. Chopy se najwyżej dadzą po mordzie, a baby będą knuć intrygi i plotkować a w bezpośredniej konfrontacji świecić oczami i się przymilać. Śmiem nawet twierdzić że rywalizacja wśród kobiet jest o wiele silniejsza.unreal pisze:Ten świat napędza przede wszystkim rywalizacja między mężczyznami.
No to wątpisz, żeby była, czy by jej nie było?wildchild88 pisze:szczerze - wątpię. Rywalizacja oczywiście by była, ale nie na śmierć i życie tylko dla samej przyjemności rywalizowania.unreal pisze:Nawet, gdyby nie było kobiet, to by walczyli między sobą.
Byłaby, dla samej przyjemności.
LaDopamina
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Kobiety i Chińczycy mają zdolność doskonalenia tego co już jest.
- wildchild88
- zaufany użytkownik
i to nie jest właśnie stereotypowe myślenie i mizoginizm?unreal pisze: rywalizacja kobiet nie popycha świata do przodu, to jest taki jałowy bieg.

Chińczycy mają zdolność przede wszystkim do plagiatowania i kradzieży własności intelektualnej.
LaDopamina
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Do dzielenia się. Ale o to samo chodzi.
Podaj w takim razie przykład, gdzie rywalizacja kobiet wniosła coś istotnego i pozytywnego do rozwoju cywilizacji.wildchild88 pisze:i to nie jest właśnie stereotypowe myślenie i mizoginizm?unreal pisze: rywalizacja kobiet nie popycha świata do przodu, to jest taki jałowy bieg.
LaDopamina
- wildchild88
- zaufany użytkownik
dlaczego ja? ja przecież gardzę babami! 

- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Pierwsze postacie przedstawione w majestacie, a wiec zasiadające na tronie, i dysponujące w sposób wyraźny władzą i potęgą, odnoszą się do kobiet. Pojawiają się one ok 6.000 p.n.e. na terenach rozciągających się od Anatolii do półwyspu bałkańskiego.unreal pisze: Podaj w takim razie przykład, gdzie rywalizacja kobiet wniosła coś istotnego i pozytywnego do rozwoju cywilizacji.
Źródło: Johan Jakob Bachofen

Dziś matriarchat jest obecny u ludu Na w płn-zach. Chinach i w niektórych rejonach Tybetu. U Celtów była królowa Medb która rządziła jako suwerenny władca, prowadząc swój lud do świetności i licznych zwycięstw.
Na pewno znalazłoby się coś jeszcze, musiałabym sięgnąć znowu do paru książek

Ot, chociażby taki śaktyzm (odmiana hinduizmu), który uznaje wiodącą rolę tylko bogiń (bogowie pozostają bierni). Tu bogini jest prazasadą świata.
Pozdrawiam.m.
Za dużo to tego nie ma, a kobiet tyle co mężczyzn, a nawet więcejmoi pisze:Na pewno znalazłoby się coś jeszcze, musiałabym sięgnąć znowu do paru książek

- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Nie, że nie ma, tylko nei chce mi się czytać i szukać
Mam parę pozycji na ten temat. Ręczę Ci, że zanim faceci kapnęli się, że do zapłodnienia jest potrzebny i facio i baba, kobiety uchodziły za boginie. A trochę to trwało
Pozdrawiam.m.

Mam parę pozycji na ten temat. Ręczę Ci, że zanim faceci kapnęli się, że do zapłodnienia jest potrzebny i facio i baba, kobiety uchodziły za boginie. A trochę to trwało

Pozdrawiam.m.
- wildchild88
- zaufany użytkownik
każda szanująca się feminazistka powinna z miejsca wymienić ayn rand, a nie jakieś prehistoryczne farmazony 

nie ma ze nie chce tylko do roboty bo przegrywasz tę dyskusję i przynosisz wstyd kobietom!moi pisze:Nie, że nie ma, tylko nei chce mi się czytać i szukać![]()