Taki komp bym chciał żeby zagrać w najnowszą wersję FarCry (jedyna gierka w którą gram). Laptopa nie chcę, chcę PCta z jak największym ekranem, bo lubię też obejrzeć dobry film.
Ale to wszystko i tak w sferze marzeń, gdyż nie mam kasy.

Moderator: moderatorzy
Bardzo dobry wybór Ralf, gdybym dziś miał taki dylemat co Ty i taki budżet, też skłaniałbym się ku tej opcji.Ralf pisze:arq to chyba wezmę ten model z 256 GB SSD..
Trzy minuty to strasznie długo. Mój 5-letni laptop uruchamia się zazwyczaj po 46 sekundach (wg. programu Wise Care coś tam) A i tak uważam, że to trochę za dużo.moi pisze: Teraz "wstaje" po dosłownie trzech minutach.
W 30 sekund mój stacjonarny jako nowy był gotowy do pracy od włączenia, po tym czasie odpalałem przeglądarkę, włączałem radio. Teraz, mimo że startuje z systemem tylko firewall i antywirus, ładuje się kilka minut. Chyba właśnie z 2 lub 3. Czekam na czasy, aż będzie gotowy do działania jak telewizor - klik na pilocie i tyle.44 pisze:Trzy minuty to strasznie długo. Mój 5-letni laptop uruchamia się zazwyczaj po 46 sekundach (wg. programu Wise Care coś tam) A i tak uważam, że to trochę za dużo.
To masz strasznie zaniedbany Windows. Powinieneś o niego zadbać i przywrócić go do porządku.Wspaniale pisze: W 30 sekund mój stacjonarny jako nowy był gotowy do pracy od włączenia, po tym czasie odpalałem przeglądarkę, włączałem radio. Teraz, mimo że startuje z systemem tylko firewall i antywirus, ładuje się kilka minut. Chyba właśnie z 2 lub 3. Czekam na czasy, aż będzie gotowy do działania jak telewizor - klik na pilocie i tyle.