Wrocław 2015. Kiedy?
Moderator: moderatorzy
Re: Wrocław 2015. Kiedy?
Mariii pisze:Odchodzę z evotu.

super, nie!?
też będę tęskniła
też będę tęskniła

Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
Można by stworzyć specjalny dział 'dla odchodzących, żegnających się' albo zebrać wszystkie 'odchodzę' w jedno miejsce tak, jak leki są podzielone, jeszcze ciekawiej by się czytało 

Na evocie tydzień bez ogłaszania przez kogoś, że odchodzi z forum, to tydzień stracony 

Marii ja też zamierzam odejść z evotu,za dużo tu cierpienia i niemocy muszę sobie od tego odpoczac
Przerwę zawsze dobrze sobie zrobić, spojrzeć na wszystko z dystansu. Uzależnienie od forum (od czegokolwiek!), moim zdaniem, nie prowadzi do niczego dobrego.

-
- zbanowany
Moim zdaniem ludzie używają słów "spojrzeć z dystansu" w złym znaczeniu. Nabrać do czegoś dystansu czyli inaczej nabrać krytycyzmu. A moim zdaniem powinno się to rozumieć jako zobaczenie czegoś w szerszej perspektywie co nie jest równoznaczne z rezerwą do danego zjawiska.
Kiedyś chciałem być mądry. Aż sobie uświadomiłem, że jest to niemożliwe. Gdyż mądrość jest stanem nieosiągalnym do którego można jedynie dążyć. Dlatego dążę do celu po mimo, że go nie osiągnę, jak Syzyf pcham swój głaz z wiarą, że może się jednak mylę...
Napisz wprost, że uważasz, że ja źle użyłem tych słów. Inaczej nie umiem się odnieść do twoich, bo są zbyt ogólne.

-
- zbanowany
Jeżeli coś jest ogólnego to także odnosi się do jednostki. Co innego kiedy piszesz o jednostce to nie możesz RACZEJ odnieść tego do ogólności.
ps. jeżeli nie czujesz się w tej grupie osób, które źle używają tych słów, to nie odpisuj.
ps. jeżeli nie czujesz się w tej grupie osób, które źle używają tych słów, to nie odpisuj.
Kiedyś chciałem być mądry. Aż sobie uświadomiłem, że jest to niemożliwe. Gdyż mądrość jest stanem nieosiągalnym do którego można jedynie dążyć. Dlatego dążę do celu po mimo, że go nie osiągnę, jak Syzyf pcham swój głaz z wiarą, że może się jednak mylę...
Jednak napisałeś swój post pod moim. Jeżeli to są tylko ogólne twoje rozważania nie dotyczące tematu, to proszę załóż nowy. Inaczej dyskusja się rozmydla.

-
- zbanowany
Nie rozmydla się tylko ty próbujesz wyjść z niezręcznej sytuacji przez udawanie, że nie widzisz błędu w tym, że ludzie źle rozumieją te słowa i używają ich w złym znaczeniu. Uważam to za poważną sprawę, bo utrudnia to później komunikacje, a także pozwala używać błąd jako coś prawidłowego. Np. jakby wszyscy pisali "tesz". Fajnie udowadniać większości że się myli. Jednak większość raczej zaakceptuje swój błąd przez wygnanie i nadanie delikwentowi statusu "wariata".
Powodzenia........Mariii pisze:Odchodzę z evotu.
Я завжди хочу бути поряд з тобою
Szkoda ze Zigi nawalil, inni dali rade 
dzieki rowniez

dzieki rowniez