Jest tym samym czym sterylizacja u kobiety. Ma swoje zalety,Mati pisze:A wazektomiaWspaniale pisze: mężczyznom dana póki co jest jedna, prezerwatywa.
ale trzeba być naprawdę pewnym, że nie będzie chciało się już
mieć dzieci.
Moderator: moderatorzy
Jest tym samym czym sterylizacja u kobiety. Ma swoje zalety,Mati pisze:A wazektomiaWspaniale pisze: mężczyznom dana póki co jest jedna, prezerwatywa.
Nie jest to prawdą. Nawet jeśli do stosunku doszłoby w dniu owulacji lub zaraz po niej.Do zapłodnienia może dojść już w godzinę po stosunku
O ile mi wiadomo, jest nielegalna. Można też zamrozić jajeczka imoi pisze:Z tego, co wiem, wazektomia jest nielegalna w Polsce?
Problem posiadania potomstwa można jakoś obejść - od czego zamrażanie nasienia (legalne)?
Przechowywanie nasienia kosztuje. Poza na pewno też istnieje możliwość wysterylizowania się legalnie i z pewnością policja kobiet, które się na to zdecydowały, nie ściga, skoro nawet nielegalne uśmiercenie dziecka (aborcja)moi pisze:Chodzi mi o to, że wazektomii można sie poddać w jednym z krajów, gdzie jest ona legalna, a chęć posiadania potomstwa w przyszłości zagwarantować sobie -na wszelki wypadek - przez zamrożenie nasienia.
Wg źródła Webmd do zapłodnienia może dojść już w ciągu 30 minut od stosunku.The fastest sperm can get to a fallopian tube is about 30 minutes, meaning that the quickest conception could occur following sex is in the half-hour range [source: WebMD]. This means that, following sex, the egg could be fertilized before you've gotten up to get a drink of water.
Ona ma juz ponad 70 lat, moze jeszcze kiedys dopadnie ja sumienie. Tak, uwielbiaja ja feministki..!!!! Jej twarz to samo ZLO!Wspaniale pisze: zwłaszcza jak pomyślę o takiej Czubaszek, publicznie wszem wobec chwalącej się z trzykrotnego zamordowania dzieci w swoim łonie. Nie sprawia wrażenia osoby cierpiącej, tylko zadowolonej ze swoich postępków, jest z nich dumna. Prawdziwa bohaterka określonych środowisk.
Stosuję, dlatego nie wpadłam nigdy, bo i nie dopuściłamkara83 pisze:w takim razie zastosuj sie do tegoMati pisze:Trzeba trochę myśleć, a nie robić.
Prawidłowo. Dla wielu jednak własna wygoda jest ważniejsza. Po trupach idą do celu...Mati pisze: I nie muszę zabijać, a nawet jeżeli byłabym głupia i poszła się z kimś ... i wpadła, to i tak nie usunęłabym dziecka