schizofrenia to jedno zaburzenie nerwowe
Moderator: moderatorzy
-
- bywalec
- Status: Elektrotechnik
- Gadu-Gadu: 63718896
schizofrenia to jedno zaburzenie nerwowe
Wszystko mozna nerwami osiagnac trzeba wiedziec tylko jak draznic.
Marzy mi sie przeklete scierwo ktore nedaie musialomsie za wszelka cene wymiiwac to nie ja to schiaofrenia mu nerwy rujnowala przed sadem scierwo bedzie moglo tylko klamac.
Marzy mi sie przeklete scierwo ktore nedaie musialomsie za wszelka cene wymiiwac to nie ja to schiaofrenia mu nerwy rujnowala przed sadem scierwo bedzie moglo tylko klamac.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Re: schizofrenia to jedno zaburzenie nerwowe
Jam ten co zamienia deszcz w śnieg, przykrywa domy, zapycha kominy i przewiduje duży grad.

- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Jam zespół nastrajania i przewidywania reklam w TV i na Billboardach. Myślę, że już do tego doszedłem. Tyle, że już nie mam psychozy.

-
- bywalec
Chxialbym zeby istniala jakas wesz ktora mnie przez ladnych pare lat giela nastawiala mnie np na to czym niechxialem sie zqjmowac a teraz musze w tym gnic i od tego nastawiania i od tej zasranej pracy w ktora mnie w gniotla wystepuja mi psychozy od zmarnowanych i marnowanych lat ale jak mnie odpowiednio dodatkowo roztroi i zmarnuje mi wiecej czasu to ja sie na wszystko zuce byle bybylomodrobinenlepsze odmgowna w ktore mnie upakowala i nagle mysle tutaj ompewnej pracy we wrocku gdzie koze pujde a musze brwc byle co na miejscu.
Ciagle ten zapieprzony slonecznik jak ja bym chcial zeby scierwo istnialo taki przeklety dran ktory mogl sie bawic czlowiekiem jak chcial zebym dzien w dzien mial ciagle podrazniane nerwy ciagle ,usial sluszec cos co mnie drazniac do szalu doprowadza niestety zadne scierwo nie istnieje a muz niedajborzs zeby zrobilo to zlosliwie dzien w dzien przez wiele godzin podraznianie nerwowo a moze scierwo mysli ze jest takie sprytne i zrobilo to tak sebym dzien w dzien wykanczal sie nerwowo zeby bylo widac ze dos zemna jest nie tak a potem musial sie mna zaopiekowac miedzy ludzmi czy liczyl na to ze jak bede dlugotrwake isystematycznie tak podrazniany to mi odpierdzieli psychoza . Zadno scierwo nie istnieje a do tego powinna wzmagac mi sie nerwica jak mnie beda nerwy trzesly ze bede wygladal jak zmatretowany czlowiek 20 lat starzej i wszystko odemnie zwieje.
Jak ja bym chcial zeby istnialo scierwo ktore sie niezle o mnie zatroszylo znrujnowalo i udupilo tak zeby mialo mnie codziennie od czego szlak nerwow trafiac.
Ciagle ten zapieprzony slonecznik jak ja bym chcial zeby scierwo istnialo taki przeklety dran ktory mogl sie bawic czlowiekiem jak chcial zebym dzien w dzien mial ciagle podrazniane nerwy ciagle ,usial sluszec cos co mnie drazniac do szalu doprowadza niestety zadne scierwo nie istnieje a muz niedajborzs zeby zrobilo to zlosliwie dzien w dzien przez wiele godzin podraznianie nerwowo a moze scierwo mysli ze jest takie sprytne i zrobilo to tak sebym dzien w dzien wykanczal sie nerwowo zeby bylo widac ze dos zemna jest nie tak a potem musial sie mna zaopiekowac miedzy ludzmi czy liczyl na to ze jak bede dlugotrwake isystematycznie tak podrazniany to mi odpierdzieli psychoza . Zadno scierwo nie istnieje a do tego powinna wzmagac mi sie nerwica jak mnie beda nerwy trzesly ze bede wygladal jak zmatretowany czlowiek 20 lat starzej i wszystko odemnie zwieje.
Jak ja bym chcial zeby istnialo scierwo ktore sie niezle o mnie zatroszylo znrujnowalo i udupilo tak zeby mialo mnie codziennie od czego szlak nerwow trafiac.
-
- bywalec
Myslisz ze schizofrenia zrobila to celowo usidlila mnie rujnowala nerwowo a kiedy jestem bez zadnych zonowiazqn wolny zeby to w czym mnie usidlila modno mna saarpalo zebym widzial jak mi uciekaja kolejne lata i to dlatego ze mi odbierala zycie i odbierala czas tam gdzie mnie usidlila ?.
Stanowisz jeden wielki problem, może powinieneś sobie na @Problem zmienić nick?
-
- bywalec
Pogrzebany zywcem
-
- bywalec
Wsaystk8 musi trfac jak najdluzej zeby jak najdluzej schizofrenia mogla sie mna bawic no chyba ze schizoidalna bo w przediwnym wypadku dluga droga .
Wyobrazam sobie tak duze odsakodowanie od Boga jak dlugo mogla sie bawic ,na schizofrenia.
Wyobrazam sobie tak duze odsakodowanie od Boga jak dlugo mogla sie bawic ,na schizofrenia.