forum dla osób dotkniętych schizofrenią, ich rodzin oraz zainteresowanych ''Dla człowieka nie tylko świat otaczający jest zagadką, jest on nią sam dla siebie. I z obu tajemnic bardziej dręczącą wydaje się ta druga.'' Antoni Kępiński
Było wyjątkowo przyjemnie w niezwykle milej atmosferze i w gronie cudownych ludzi! Rejs po Wisle wyjątkowo odprezajacy i relaksacyjny, a przy tym fajna biesiada
Bardzo dziekuje wszystkim za Zlot, było suuuper!
Czekam na relacje z dalszej części w Lubelskim oraz zycze milej i szampańskiej zabawy!
Ja też chciałem podziękować za zlot, szczególnie nowym osobom ze przyszli Gosi, 44, Michałowi i Pawłowi. Dzieki ze byliście! Było super. Pogoda dopisała! Bawcie się dobrze nad jeziorem teraz. Mi aż żal było odjeżdżać...
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
Zlot nad jeziorkiem był świetny. A jeziorko Piaseczno, to po prostu bajka. Fajne towarzystwo. Szkoda tylko, że tak krótko mogłem tam być. Więcej takich zlotów!
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Jestem tutaj nowa.Z internetu korzystam zwykle 1 raz w tygodniu. nie wiem co oznacza PW. Czy mógłbyś podać godzinę spotkania na tym forum. Z góry dziękuję.
Zlot będzie 14 listopada. Ja 15tego wracam do domu. Z tego co wiem spotkanie też odbędzie się w sobotę więc możesz przyjechać na drugą część zlotu. W każdym razie ja o godzinie ok.14 wracam do domu (w sobotę).
Za 17 dni mini zlot w Krakowie! Zapraszam osoby wahające się nad przyjściem o PW. Ja będę w Krakowie o 11 godzinie w piątek. Wracam w sobotę. Ale to oczywiście drodzy forumowicze nie przeszkadza byście Wy się dalej bawili. Zlot bowiem dla chętnych odbędzie się także w sobotę
Jeszcze 12 dni do zlotu. Już nie mogę się doczekać!!! Znów zobaczymy piękny Kraków. Ciekawy jestem jaką pogodę będziemy mieli... może ktoś jeszcze się dopisze, hm?