Ostrzegam przed czatem onet-schizofreników i mu pokrewnych
Moderator: moderatorzy
- Słonecznik1
- bywalec
Re: Ostrzegam przed czatem onet-schizofreników i mu pokrewny
Z tym się raczej mogę zgodzić.
Dobranoc.
Dobranoc.
Ale kto ma byc tym Tybunałem?Słonecznik1 pisze:zakończmy to , niech to roztrzygnie trybunał najwyższy...jeśli ktoś chciał to swoje zdanie wyrobił.
- Słonecznik1
- bywalec
Dobranoc już
.

- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
quiet feel
TAk jasne mam pisac do onetu tak napisalem.Beda wspolpracowac z policja tak mi napisali.Po prostu to nie bylo zlamanie tylko regulaminu onetu ale prawa polskiego ośle znasz sie na ochronie wizerunku?Tu nie tyle sie zale tylko pisze o ich grach nie czystych pod nieobecnosc uzytkownikow.Chyba ktos by nie chcial by tam weszla przypadkowa osoba i jej wizerunek schizola wyszedl na cala Polske?Po prostu przez taka zabawe moge miec duze nie przyjemnosci i niedlugo skieruje sprawe do sadu tylko jeszcze sie poradze kolegi co sie zna na prawie.Nie kazdy chcialby miec taka latke schizola na cala Polske.
Pozdro tup
TAk jasne mam pisac do onetu tak napisalem.Beda wspolpracowac z policja tak mi napisali.Po prostu to nie bylo zlamanie tylko regulaminu onetu ale prawa polskiego ośle znasz sie na ochronie wizerunku?Tu nie tyle sie zale tylko pisze o ich grach nie czystych pod nieobecnosc uzytkownikow.Chyba ktos by nie chcial by tam weszla przypadkowa osoba i jej wizerunek schizola wyszedl na cala Polske?Po prostu przez taka zabawe moge miec duze nie przyjemnosci i niedlugo skieruje sprawe do sadu tylko jeszcze sie poradze kolegi co sie zna na prawie.Nie kazdy chcialby miec taka latke schizola na cala Polske.
Pozdro tup
Jak napisałeś do nich to trzeba było doprowadzić sprawę do końca, a ośle mogłeś sobie podarować. Nie irytuj się u mnie na osiedlu wszyscy wiedzą że jestem schizolem jak to określiłeś i daję radę może nie jest łatwo ale w obecnej chwili mojego życia wybaczam im wszelkie uwagi na mój temat.
"Bo wszystko, co się narodziło z Boga, zwycięża świat. A tym zwycięstwem, które zwyciężyło świat, jest nasza wiara." (1 J 5,4)
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Jasne skad mam niby znac date zajscia nikt mi nie chce tego powiedziec,bo kazdy sie boi,ze onet zareaguje ja sie dowiedzialem po fakcie od osoby sam w tym nie uczestniczylem to co mam wyczarowac pewne rzeczy?Ty to ty ale ja mam rodzine i nie chce by byla fama na Polske,ze jestem taki,bo tak naprawde nie mam schizofrenii ale latwo kogos tak oczerniac i pozniej z taka latka trudno w zyciu,mam znajomych,nie siedze w domu i ma dla mnie znaczenie jak ludzie mnie opiniuja samo to kazdy madry do choroby sie nie przyznaje na lewo i prawo,bo ma klopoty i nieprzyjemnosci.
Pozdro Tup
Pozdro Tup
Myślę że przesadzasz i niepotrzebnie panikujesz.
Poza tym z Twoich słów wynika że mi można ubliżać i wyśmiewać ale już Ciebie nie bo Ty jesteś zdrowy, niestety tak można zrozumieć Twoje słowa co najzwyczajniej mnie smuci.
Poza tym z Twoich słów wynika że mi można ubliżać i wyśmiewać ale już Ciebie nie bo Ty jesteś zdrowy, niestety tak można zrozumieć Twoje słowa co najzwyczajniej mnie smuci.
Ostatnio zmieniony pn sie 25, 2014 11:58 pm przez Tal, łącznie zmieniany 1 raz.
"Bo wszystko, co się narodziło z Boga, zwycięża świat. A tym zwycięstwem, które zwyciężyło świat, jest nasza wiara." (1 J 5,4)
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Czytaj ze zrozumieniem.
Otóż byłem tam na sylwestrze troche pokój zmienił nazwę ale nie kompetencja opów jest ta sama i wrogość.Jesli jeden op ciagle mi wypomina przeszłosc na ktore dostalem bana i ciagle mnie straszy logami,to chyba jest zaszczucie?Skoro osoba ktora tu tez obrazala ludzi tzw Silwander jest tam opem i mnie nazywa rasowym schizofrenikiem,ktory nie ufa nawet matce,tak naprawde g.... wiem o mnie i mojej matce to jest odpowiednia wladza tam?ja jestem zwyklym userem,a jest totalna wrogosc do mnie i straszenie przeszloscia co jest wedlug mnie chore.Ten czat nie sluzy pomocy lecz dołowaniu.Niech swiat sie dowie jakie to jest traktowanie wzajemne ludzi ze schizofrenia.
Otóż byłem tam na sylwestrze troche pokój zmienił nazwę ale nie kompetencja opów jest ta sama i wrogość.Jesli jeden op ciagle mi wypomina przeszłosc na ktore dostalem bana i ciagle mnie straszy logami,to chyba jest zaszczucie?Skoro osoba ktora tu tez obrazala ludzi tzw Silwander jest tam opem i mnie nazywa rasowym schizofrenikiem,ktory nie ufa nawet matce,tak naprawde g.... wiem o mnie i mojej matce to jest odpowiednia wladza tam?ja jestem zwyklym userem,a jest totalna wrogosc do mnie i straszenie przeszloscia co jest wedlug mnie chore.Ten czat nie sluzy pomocy lecz dołowaniu.Niech swiat sie dowie jakie to jest traktowanie wzajemne ludzi ze schizofrenia.