Czytam. Jednocześnie piszę, jem i żongluję.moi pisze:Nie czytasz internetu?![]()

Długa kolejka lektur do przeczytania...moi pisze:Przeczytaj i porównaj.
Moderator: moderatorzy
Czytam. Jednocześnie piszę, jem i żongluję.moi pisze:Nie czytasz internetu?![]()
Długa kolejka lektur do przeczytania...moi pisze:Przeczytaj i porównaj.
Też jestem ciekaw tego filmu. Jest polecany w specjalnym, wakacyjnym wydaniu miesięcznika "Sens".creed pisze:''Ona''.
Całkiem ciekawy. Moge nawet nazwać psychologiczny.
Facet gada z kobietą czyli ''systemem komputerowym'', którym zastępuje sobie związek.
Również jakiś czas temu powtarzałem całą serię. Kult, legenda i historia.Tup pisze:Rocky 5.Uswiadamiam sobie jak malo pamietam z tej serii filmu.Co mnie ujelo w filmie to jak bohater przechodzi kolejne etapy w zyciu dochodzi do szczytu i spada z niego,by znow wejsc na niego i pozostac na nim,to jak ma kochajaca zone,ktora jest dokonca z nim.Akceptujac jego wybory i dopelniajac sie z nim mimo ,ze pochodzili jakby z roznych swiatow na poczatku.Ma tez syna,ktory jest jakby kims kto doswiadcza zycia,ktore on nie mial.
Oglądałem film, niezly jak na komedie.przegłosowany pisze:Depresja gangstera - Billy Crystal i Robert De Niro, czyli trudno się nie roześmiać.
Mnie też.JudasHonor pisze:Geneza Panety Małp - Dużo się po tym filmie nie spodziewałem, jednak miło mnie zaskoczył.