Do Demeter
Moderator: moderatorzy
Do Demeter
witam cie demeter niedawno wyszłam z szpitala byłam tam pół roku miedzy czasie duzo sie zmieniło w moim zyciu ale powiem ci ze nie wiem czy na dobre czy na złe oprucz choroby po wochaniu kleju zdiagnozowano umnie uposledzenie w stanie lekkim . powiem ci ze nie czuje sie za dobrze ale wypisałam sie z szpitala na wlasne żądanie byłam pare krotnie w pasach ale niewiem czy jest sie czym chfalić powiekszyłam sobie blizny na rekach tak pozatym odwiedzają mnie duchy ale byłam niedawno u psychiatry i niechce mi lekó zmienić jedynie dał mi coś na spanie bo nie mogę w nocy spać a co u ciebie i tak pozatym uwas i jeszcze jedno dalej mi sie niechce żyć tak sobie myśle zeby z soba skączyć wkącu nie jestem nikomy na swiecie potrzebna
pozdrawia asia
pozdrawia asia
Nie poddawaj się rozpaczy. Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne.
-
- zaufany użytkownik
nie nabawiłam się schizy po wąchaniu kleju zachorowałam wcześniej zanim zaczełm wochać klej i palić maryche powiem ci szczeże ze niewiem skąd się wzieła moja chorobazakrecony20 pisze:Nabawiłaś się schizy od wąchania kleju?? bo ja chyba się zwiesiłem po lsd.
Ale nie mam zdiagnozowanej żadnej choroby i nie chcę poełnić samobójstwa kocham bo to życie!!! za to jakie jest nawet jak jest przeje.....
Nie poddawaj się rozpaczy. Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne.
-
- zaufany użytkownik
nie bior już pół roku i mam nadzieje ze uda mi się dotrzymać jak najdłużej niebranie oki powiem szczeże podwochuje jeszcze klej nikt o tym nie wie moze te duchy są spowodowane tą chorobą podaj e-maila to ci napisze jaka jest opinia biegłej psychiatry troche tego jest ale ci napisze
-
- zaufany użytkownik
krystian.maly(małpka)op(kropka)pl
--------------Uwaga moderatora Bardo
Nie podawaj adresu mejla bezpośrednio, tylko zmieniaj go, tak jak ja to zrobiłem. Tutaj: http://schizofrenia.evot.org/viewtopic.php?t=732 jest wyjaśnione dlaczego.
--------------Uwaga moderatora Bardo
Nie podawaj adresu mejla bezpośrednio, tylko zmieniaj go, tak jak ja to zrobiłem. Tutaj: http://schizofrenia.evot.org/viewtopic.php?t=732 jest wyjaśnione dlaczego.
-
- zaufany użytkownik