.
Moderator: moderatorzy
Re: spokojnie, ja tylko ... teoretycznie
.
Ostatnio zmieniony ndz sty 03, 2016 11:05 am przez Gehenna, łącznie zmieniany 1 raz.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
No właśnie o tym pisałam Petruccio.
Ubolewam, że to się rozwinęło w tę stronę.
Pozdrawiam.m.
Ubolewam, że to się rozwinęło w tę stronę.
Pozdrawiam.m.
- AniaNieIstnieje
- zaufany użytkownik
Temat "Jak się zabić" jest bardzo dobrze omówiony w książce Dereka Humphry pt. Ostateczne Wyjście.
W.w publikacji autor oprócz wyjaśnienia skutecznych metod samobójstwa obala też popularne mity na temat samobójstwa np. jakoby wstrzyknięcie powietrza do żyły gwarantuje śmierć. Ogólnie książka nie jest adresowana do chorych psychicznie, lecz do śmiertelnie chorych, dla których nie ma nadziei na wyleczenie. Jednak w kwestii rozważań teoretycznych może wnieść wiele.
W.w publikacji autor oprócz wyjaśnienia skutecznych metod samobójstwa obala też popularne mity na temat samobójstwa np. jakoby wstrzyknięcie powietrza do żyły gwarantuje śmierć. Ogólnie książka nie jest adresowana do chorych psychicznie, lecz do śmiertelnie chorych, dla których nie ma nadziei na wyleczenie. Jednak w kwestii rozważań teoretycznych może wnieść wiele.
Najsmutniejsza jest świadomość, że najgorsze w tym wszystkim nie jest to czego nie ma a to co jest...
- Zabłąkany
- zaufany użytkownik
- Status: Aktualnie się opierdalam
- Gadu-Gadu: 42765946
- Kontakt:
Chętnie poczytam sobie tę książkę...
Cel: Nic nie robiąc - osiągasz mnie. Idąc przed siebie - osiągasz mnie. Sukces zależy od tego, czy stoisz czy idziesz. Zatem jaki jest Twój cel?
daj spokój Zabłąkany
nie czytaj takich książek lepiej iść na basen i popływać albo pobiegać, a jak już koniecznie chcesz coś poczytać są o wiele ciekawsze książki, pozdrawiam