.
Moderator: moderatorzy
Re: buty, szmaty, garnki
Proponuję zakupy przez internet, nie trzeba się stresować, a w większości sklepów można zwracać nietrafione wybory.
Osobiście często korzystam z http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/index.html i jestem zadowolona
Oczywiście polecam.
Osobiście często korzystam z http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/index.html i jestem zadowolona

Oczywiście polecam.
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
.
Ostatnio zmieniony sob sty 02, 2016 9:36 pm przez Gehenna, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawie cały pierwszy post to ja, z wyjątkiem męża.
Od remontu mieszkania nienawidzę również sklepów budowlanych.
Jedyne miejsca związane z zakupami, w których czuję się dobrze, to drogerie. Lubię również przebywać w księgarniach, ale wtedy jestem bardzo smutna, bo mnie nie stać, na te wszystkie książki.

Jedyne miejsca związane z zakupami, w których czuję się dobrze, to drogerie. Lubię również przebywać w księgarniach, ale wtedy jestem bardzo smutna, bo mnie nie stać, na te wszystkie książki.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jesteśmy identyczne
Nie cierpię kupować ciuchów, mam te same odczucia, co Ty. Garnki, też mam stare.
Na zakupach, jestem chora. Wchodzę do pierwszego sklepu (jak, coś muszę kupić) biorę pierwszy lepszy ciuch i uciekam do domu.
Uwielbiam Castoramę, tam mogę siedzieć godzinami i oglądać nawet gwoździe i śruby.
Lubię, też sklepy zoologiczne, zawsze muszę tam wstąpić, jak jest po drodze.

Nie cierpię kupować ciuchów, mam te same odczucia, co Ty. Garnki, też mam stare.
Na zakupach, jestem chora. Wchodzę do pierwszego sklepu (jak, coś muszę kupić) biorę pierwszy lepszy ciuch i uciekam do domu.
Uwielbiam Castoramę, tam mogę siedzieć godzinami i oglądać nawet gwoździe i śruby.
Lubię, też sklepy zoologiczne, zawsze muszę tam wstąpić, jak jest po drodze.