.

Tu znajdują się inne popularne tematy nie związane ze schizofrenią.

Moderator: moderatorzy

Gehenna
zaufany użytkownik

.

Post autor: Gehenna »

.
Ostatnio zmieniony sob sty 02, 2016 9:36 pm przez Gehenna, łącznie zmieniany 1 raz.
Mariii
zaufany użytkownik

Re: buty, szmaty, garnki

Post autor: Mariii »

Proponuję zakupy przez internet, nie trzeba się stresować, a w większości sklepów można zwracać nietrafione wybory.
Osobiście często korzystam z http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/index.html i jestem zadowolona ;)
Oczywiście polecam.
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
Gehenna
zaufany użytkownik

Post autor: Gehenna »

.
Ostatnio zmieniony sob sty 02, 2016 9:36 pm przez Gehenna, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
mei
zaufany użytkownik

Post autor: mei »

Prawie cały pierwszy post to ja, z wyjątkiem męża. :) Od remontu mieszkania nienawidzę również sklepów budowlanych.
Jedyne miejsca związane z zakupami, w których czuję się dobrze, to drogerie. Lubię również przebywać w księgarniach, ale wtedy jestem bardzo smutna, bo mnie nie stać, na te wszystkie książki.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Arma
zaufany użytkownik

Post autor: Arma »

Jesteśmy identyczne :D
Nie cierpię kupować ciuchów, mam te same odczucia, co Ty. Garnki, też mam stare.
Na zakupach, jestem chora. Wchodzę do pierwszego sklepu (jak, coś muszę kupić) biorę pierwszy lepszy ciuch i uciekam do domu.
Uwielbiam Castoramę, tam mogę siedzieć godzinami i oglądać nawet gwoździe i śruby.
Lubię, też sklepy zoologiczne, zawsze muszę tam wstąpić, jak jest po drodze.
ODPOWIEDZ

Wróć do „tematy dowolne”