Najlepsi lekarze na czechosłowackiej w Łodzi
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Najlepsi lekarze na czechosłowackiej w Łodzi
Jacy są najlepsi lekarze na czechosłowackiej w Łodzi?
Dla mnie the best jest Kwiecińska ordynator "S"ki. Super babka. Zawsze mi pomagała. Zresztą długo też mnie leczyła. Najlepszy lekarz.
Bardzo dobry jest też Grams. Wojtera też zalicza się do moich dobrych lekarzy. Przybył też jest dobrym lekarzem. A co sądzą inni którzy tam byli?
Dla mnie the best jest Kwiecińska ordynator "S"ki. Super babka. Zawsze mi pomagała. Zresztą długo też mnie leczyła. Najlepszy lekarz.
Bardzo dobry jest też Grams. Wojtera też zalicza się do moich dobrych lekarzy. Przybył też jest dobrym lekarzem. A co sądzą inni którzy tam byli?
Re: Najlepsi lekarze na czechosłowackiej w Łodzi
Nie pamiętam nazwisk z oddziału. Jedna z wymienionych przez Ciebie osób jest moim lekarzem prowadzącym. Docieramy się
-
- zaufany użytkownik
Wczoraj wyczytałem w jednej z gazet łódzkich że zmarła profesor Rabe-Jabłońska. Szkoda. Składam kondolencje dla rodziny. Odchodzi stara gwardia...
-
- zaufany użytkownik
Mnie leczy Przybył. Ciebie też?Gehenna pisze:Nie pamiętam nazwisk z oddziału. Jedna z wymienionych przez Ciebie osób jest moim lekarzem prowadzącym. Docieramy się
leczy... ale to kobieta czyli leczyłatomsoul pisze:
Mnie leczy Przybył. Ciebie też?
-
- zaufany użytkownik
No wiem. Mnie ona też leczy.
i jak? jesteś zadowolony?
Mnie Moi sugeruje zmianę lekarza, pisze że lekarka mnie obraża i nie szanuje !
Mnie Moi sugeruje zmianę lekarza, pisze że lekarka mnie obraża i nie szanuje !
-
- zaufany użytkownik
Ja jestem bardzo zadowolony. Jak ma dyżury w przychodni to moge do niej zadzwonić i zapytać się o coś i ona nie ma o to żadnych pretensji. Także ja nic na nią nie moge złego powiedzieć. A moi? Niewiem. Najlepiej jak sama sobie wyrobisz o Przybyłowej zdanie a nie słuchasz kogoś innego. Jak czujesz że ci Przybyłowa nie pasuje to zmień. Polecam Wojtere.
Ona jest bardzo wnikliwa, widać że się stara. Początkowo jakoś mi to przeszkadzało, teraz sama nie wiem. Może to dobre, że czasem czyta pomiędzy wierszami. Przeszkadza mi to, że ślepo wierzy lekarzom z Cheskiej i temu co napisali mi w karcie wypisowej. Ja jej ciągle wmawiam, że jestem tylko zbyt wrażliwa a nie chora, ale jakoś do tej pory nie udało mi się jej do tego przekonać.
Chodzę do niej do fundacji na Inowrocławską. Przyjmuje tam tylko raz w tygodniu, mi wyznacza wizyty średnio co 1,5 miesiąca. Nie czuję się przez to bezpiecznie, bo gdyby wojna... Ona mówiła, że w razie awarii mam przyjść do szpitala na Czechosłowacką... ale ja się boję, że by mnie już nie wypuścili.
Chodzę do niej do fundacji na Inowrocławską. Przyjmuje tam tylko raz w tygodniu, mi wyznacza wizyty średnio co 1,5 miesiąca. Nie czuję się przez to bezpiecznie, bo gdyby wojna... Ona mówiła, że w razie awarii mam przyjść do szpitala na Czechosłowacką... ale ja się boję, że by mnie już nie wypuścili.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Gehenno, może wysunęłam zbyt pochopne wnioski po Twoim poście na temat tej lekarki. W końcu nie znam tej osoby.Gehenna pisze: Mnie Moi sugeruje zmianę lekarza, pisze że lekarka mnie obraża i nie szanuje !
Jeśli czujesz, że jeszcze się "dotrzesz" z tą lekarką, to nie sugeruj się moim zdaniem.
Pozdrawiam.m.